PR: Životni put farmerima kroz plamenu farmu

Poljoprivreda je neizostavan dio država širom svijeta, jer svima pruža izvor hrane. Sektor se, međutim, suočava s nekoliko remetilačkih šokova koji muče poljoprivrednike i utječu na održivost njihovih pothvata. Ključni među njima su požari. Samo u Velikoj Britaniji troškovi požara na farmi poljoprivrednicima iznosila 46,4 milijuna funti u 2018. godini.

Kako se globalne klimatske promjene događaju zbog kontinuirane upotrebe fosilnih goriva, skupi poremećaji u poljoprivredi nastavljaju se povećavati. Kako bi se riješili troškovi, prikupljeni su kripto popisi kako bi se smanjili nastali gubici, pružajući poljoprivrednicima spas.

Plamteća organizacija farmi

The Plamteća organizacija farmi je organizacija sa sjedištem u poljoprivredi koja je pokušala riješiti gubitke poljoprivrednika putem kripto popisa. To čini nudeći jedinstveni vlastiti protokol uzgoja deflacijskog prinosa. Čineći to, poljoprivrednike pomaže ublažiti od gubitaka nastalih pasivnim prihodom.

Podrijetlo plamene farme

Seoski se farmer imena Flaming Farmer probudio se jednog dana i primijetio je da čitav seoski usjev gori. Samo je selo bilo u velikoj mjeri ovisno o ratarstvu. Požar je predstavljao potencijalnu štetu koja će promijeniti život, što su osjećali svi seljani. Farmer se prisjetio priče bake i djeda o sličnoj situaciji, no oni su se povukli tako što su uspjeli osigurati ‘posebnu moć’ koja je pomogla da poljoprivredna praksa ostane na površini. Ova inspiracija dovela je do stvaranja Ethereum temeljeni žetoni.

Kako koristiti plamenu farmu

Da bi se izolirali, očekuje se da će potencijalni poljoprivrednici steći GOSPODARSTVO tokene na mjenjačkim uslugama i dodavanjem likvidacije Uniswap-u. Uniswap je potpuno decentralizirana kripto razmjena koja nudi automatizirano osiguravanje likvidnosti na Ethereum protokolu. 

Tokens Flaming Farm dostupni su u dvije tranše, bilo privatnoj ili javnoj. Oba popisa objavljuju se odvojeno i bit će dostupna na Coinmarketcap i Coingecko.

Prva će biti privatna prodaja. Ima tvrdu kapicu od 300 ETH (Ethereum kovanice). Namijenjen je prikupljanju prve prodaje i okusu dubine tržišta očekujući veći javni unos. Javni popis koji slijedi kasnije broji 600 ETH-a. To će stoga biti primarni unos s logotipom koji zaključava likvidnost.

Žeton FFARM

Ukupno je prisutno 10.000 prethodno miniranih tokena. Pokrivat će sve unose i prodaje; i imat će minimalnu brzinu gorenja od 2,5% po prijenosu, koja će se mijenjati kako se opskrba povećava. Tokeni se distribuiraju na sljedeći način:

  • 4.000 tokena u iznosu od 40% od ukupnog broja dodijelit će se na javni popis 600 ETH. Maksimalni limit po pojedincu postavljen je na 20 ETH, pri čemu svaki žeton privlači cijenu od 0,16 ETH.
  • 2.500 tokena dodijeljeno je privatnoj prodaji od 300 ETH. Iznosi 25% svih tokena. Pojedinačni maksimalni limit postavljen je na 30 ETH, s cijenom od 0,13 ETH po žetonu.
  • Još 25% ili 2.500 tokena dodijeljeno je programu likvidnosti Uniswap, vrijednom 495 ETH. Bit će dostupno u roku od sedam dana masovne prodaje

Također postoji 500 (5%) žetona za tim i još 500 (5%) tokena za financiranje razvoja projekta. Njih će dvoje trajati 3 mjeseca.

Kako poljoprivrednici i investitori dobivaju

Plameni programeri farmi koriste a DeFi protokol koji generira povrat sredstava omogućujući uzgoj prinosa. Prinos uzgoja marketinški je postupak u kojem imatelji kripto imovine posuđuju svoje kriptovalute, zarađujući naknade i kamate kao prihod u procesu.

Vlasnici FFARM tokena pasivno zarađuju bez potrebe za trgovinom, zahvaljujući aspektu uzgoja prinosa. Idealno namijenjen za pomoć ratarskim poljoprivrednicima, ovaj prihod ostvaren u posjedovanim tokenima služi za ublažavanje od proizvodnih šokova. 

Dakle, kada poljoprivredni pothvat doživi šok koji rezultira gubicima, prihod od uzgoja poljoprivrednih proizvoda od FFARM tokena može poljoprivrednicima osigurati kapital za stjecanje sadnica sljedeće sezone sadnje, kao i pokrivanje ostalih poljoprivrednih troškova. Također je održiv generator prihoda za investitore u drugim sektorima.

Deflacijska prednost prirode

Prinos uzgoja također trpi velike rizike od inflacije zahvaljujući svojoj funkcionalnoj strukturi. Tokeni s vremenom postupno gube na vrijednosti kao rezultat problema prekomjerne ponude. Odnosno, s vremenom se izdaje više tokena, a da nema povećanja potražnje.

Drugi je problem izlazak velikog dobavljača likvidnosti. Špekulativni investitori koji uđu, kao rezultat, dovode do naglog smanjenja cijena što šteti onima koji su ostali na tržištu. Time bi se pobijedila svrha poljoprivrednika koji se usjekaju na tržište uzgoja prinosa kao jastuk za poljoprivredne šokove, samo da bi značajno izgubili na vrijednosti.

Protokol deflacijskog prinosa Flaming Farm, među prvima koji su objavljeni, ima prednost gorenja tokena. U osnovi, uključuje uklanjanje tokena iz optjecaja od strane stvaratelja, na početku 2,5%. To se može podesiti kako se opskrba povećava. Inflatorni rizici povezani s uzgojem prinosa kao rezultat prekomjerne ponude mogu se provjeriti kad se dogode, jamčeći stabilnost vrijednosti žetona. 

Zahvaljujući maksimalnom ograničenju od 30 ETH po pojedincu, izlaz glavnog nositelja likvidnosti također se može prilagoditi u okviru mogućnosti tima. Timsko izdvajanje 5% svih tokena pomaže u pokrivanju takve pojave, kao i postupno sagorijevanje tokena kako bi se zajamčilo njihova cijena.

Zaključak

Iako je poljoprivreda presudna za svaku državu, ona se suočava s ogromnim rizicima koji mogu poremetiti proizvodnju. Nositelji su posljedica ovih posljedica poljoprivrednici koji trpe ogromne gubitke prihoda. Zbog trenutnih globalnih klimatskih promjena, to znači da je ublažavanje poljoprivrednika postalo vrlo održiva opcija za održavanje održivosti poljoprivrede i poljoprivrede.

Plamteća farma tokeni nude dobru ponudu za njih i druge investitore pružajući još jedan tok prihoda. To čini, istovremeno negirajući inflatorne pritiske uzgoja prinosa kroz svoj vlastiti protokol deflacije. Organizacija obećava da će ispuniti cilj svog podrijetla, pružiti poljoprivredi spas ako se izvrši masovno ukrcavanje poljoprivrednika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map