PR: Premošćavanje jaza između trgovaca i kripto uređaja mrežom Fluz Fluz Cash Back

Idite u trgovinu, kupite željeni proizvod i vratite novac! To je tako jednostavno! Fluz Fluz je skriveni dragulj kripto svijeta – kripto projekt sa stvarnom trenutnom primjenjivošću u stvarnom svijetu! Nakon što je dokazao svoj uspjeh u Kolumbiji, Fluz Fluz želi osvojiti američko tržište i želimo stvari započeti s velikom brzinom: za 2 kratka tjedna započet će aktiviranje Fluz Fluz Cash Back Premier sjedala – odnesite svoja mjesta u prvom redu revolucija globalnog povrata novca!

Što je Fluz Fluz?

Fluz Fluz je mreža za povrat novcak su svi korisnici Fluz Fluza mogu zaraditi trenutni povrat na kupnju prilikom kupovine putem interneta, u trgovini, kupnjom digitalnih poklon kartica i dodatno putem ugrađene Cash Back mreže.

Fluz Fluz već ima uspješno i aktivno poslovanje u Kolumbiji (s bazom korisnika od 100 000), a trenutno se Fluz Fluz širi i ulazi na američko tržište.

Kako bi prikupio sredstva za proširenje, Fluz Fluz izdao je svoje FLUZ ERC-20 tokene i u prosincu 2017. imao je svoj ICO događaj prikupljanja sredstava. Ciljna granica od 20 milijuna dolara dostignuta je u roku od dva tjedna nakon javne prodaje.

Koliko trgovaca ima Fluz Fluz i zašto se svaki dan više pridružuju?

Trenutno se više od 300+ velikih trgovaca i robnih marki već pridružilo Fluz Fluzu, uključujući takve behemote kao što su Nike, Uber, Disney, između ostalih. Broj partnera raste iz dana u dan! Nudijući popuste na kategorije proizvoda za više korisnika i više proizvoda za korisnike Fluz Fluza, oni odano privlače i ponavljaju kupce. Zauzvrat, njihovi su troškovi kupnje mnogo jeftiniji nego putem tradicionalnih DM kanala, a sada imaju dobar mehanizam za privlačenje više izvanmrežnih i mrežnih korisnika u svoje trgovine.

Najvažniji razlog zašto se trgovci pridružuju Fluz Fluzu je taj što se svi poslovi odvijaju u fiat valuti. Naši FLUZ tokeni ponajprije djeluju kao posrednici u dodanoj vrijednosti u sustavu. (Više o aspektu korisnosti tokena FLUZ u sljedećim odlomcima.)

Kako funkcionira Fluz Fluz povratna mreža?

Mreža Fluz Fluz Cash Back sastoji se od jezgrenih sjedišta prve i druge razine, plus besplatna mjesta zauzeli su ljudi koji žele koristiti aplikaciju Fluz Fluz. Svi novi korisnici Fluz Fluz Cash Back-a bit će automatski popunjeni ili pozvani u Mrežnu strukturu ispod ovih sjedala, a svaki će nositelj sjedala moći zaraditi dodatni povrat novca generiran od svoje mreže za povrat novca..

14. kolovoza započinje aktivacija mrežnih sjedala Tier 1 i Tier 2. Svaki navijač Fluz Fluza koji trenutno ima dovoljnu količinu FLUZ tokena moći će osigurati jedno ili više sjedišta mreže Cash Back Network. Jedine razlike između dva nivoa su žetoni potrebni za polaganje prava na mjesto

a budući da je sjedište razine 1 bliže jezgri mreže, brže će se automatski napuniti redovitim korisnicima.

Za Tier 1 sjedalo trebate 20.000 FLUZ tokena, a za Tier 2 Sjedalo trebate 10.000 FLUZ tokena. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u događaju aktivacije Fluz Fluz Network Seat, ali nemate dovoljno FLUZ tokena, možete nabaviti više tokena na jednoj od ovih razmjena:

  1. https://idex.market/eth/fluz
  2. https://www.qryptos.com/
  3. https://cobinhood.com/trade/

Što su uslužni programi FLUZ tokena?

Prije nego što uopće započnemo raspravu o funkcionalnostima uslužnog programa FLUZ token, imajte na umu primarnu funkciju – svi koji imaju dovoljno posjedovanja FLUZ tokena moći će zatražiti sjedišta Fluz Fluz Network TIER. Dodatne funkcije nakon sjedenja uključuju:

Način da se Fluz Fluz mreži za povrat novca osigura nekoliko dodatnih osnovnih funkcija. Svaki korisnik koji ima FLUZ tokene moći će:

  1. Aktivirajte DOUBLE povrat novca za njihove kupnje. Čak i za prethodno izvršene kupnje (do 14 dana kasnije).
  1. Poklonite ove tokene svojoj mreži sjedala – određenoj osobi ili cijeloj mreži. Čineći to, korisnik će stimulirati isplativu potrošnju u svojoj mreži i vratit će sebi više novca.
  1. Sudjelujte u našoj mjesečnoj tomboli za sjedala za koja nije zatraženo pravo na našem početnom događaju sjedenja, kao i sav povrat novca koji se na njima nakupio otkad su postali aktivni.

Uskoro će se otkriti još komunalnih usluga!

Kako aktivirati Fluz Fluz prvo mjesto?

Zatim posjetite našu stranicu za aktiviranje sjedala da biste aktivirali sjedalo: < https://activate.fluzfluz.com

Pridružite se Fluz Fluzu i sudjelujte u globalnoj revoluciji povrata novca! Budite u toku sa svime što se događa s Fluz Fluzom i pratite našu najavnu brzojavnu grupu: https://t.me/fluzfluzannouncements

A ako imate pitanja, možete ih postaviti u našoj brzojavnoj grupi globalne zajednice: https://t.me/fluzfluzreward

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map