PR: Razlika između tradicionalnog novca, DICE-a i ostalih kriptovaluta

S uvođenjem tehnologije u moderno gospodarstvo, nastavljamo pronalaziti načine kako pretvoriti tradicionalne valute u digitalne. Bitcoin 2009. je prvi put predstavio svoj izvorni kod koji je donio revoluciju u industriji mikroplatiša. Iako je plastični novac u obliku debitnih / kreditnih kartica i digitalnih novčanika široko prihvaćen, kriptovalute su dobile opće prihvaćanje jer su ponudile ekonomično i brzo rješenje za transfere sredstava širom svijeta. Iako je kripto prostor vidio nekoliko digitalnih valuta koje pokušavaju riješiti različite probleme, njihova se tehnologija suočila s nekoliko neučinkovitosti koje su kočile potencijal takvih tokena usvojenih na globalnoj razini.

DICE Money, kriptovaluta novog doba, uvodi digitalnu ekonomiju koja ne radi na tradicionalnoj blockchain platformi, ali istodobno zadržava značajke i prednosti kriptovaluta. Uklanjajući nedostatke postojećeg ICO modela prikupljanja sredstava, DICE nudi samonosivi model u kojem korisnici kopaju digitalne tokene kako bi podržali pojedince, tvrtke i / ili društvene organizacije u prikupljanju sredstava. I dalje postoji buka oko fiat valute i digitalnih tokena, pa, dekodirajmo kako se razlikuju te zalihe vrijednosti i dalje istražujmo kako se DICE Money ističe, integrirajući najbolje značajke obje.

Razlika između tradicionalnog novca i ostalih kriptovaluta

Tradicionalni novac

Jednostavno rečeno, novac se može koristiti za kupnju robe ili usluga, a također se može uštedjeti ili uložiti. Sve je ove funkcije sposoban izvoditi zbog svojih trivijalnih vrlina kao što su “skladište vrijednosti”, “sredstvo razmjene”, “obračunska jedinica” i “standard odgođenog plaćanja”.

Nadalje ga je uvijek podržavalo središnje tijelo, a snabdijevanje je fiksiralo ovo tijelo velike moći. Može imati jedan od sljedećih oblika-

Prava valuta

Materijalna ili nematerijalna imovina koja ima unutarnju vrijednost, na primjer zlato, bakar, srebro, dionice. Ta imovina posjeduje vrijednost na temelju određenih metoda mjerenja i stopa.

Fiat valuta

Najčešći oblik novca je fiat. Za razliku od stvarne valute, ona nije potkrijepljena materijalnom ili nematerijalnom imovinom, a najčešće je novčanica u papiru ili novčić od neplemenitog metala. Dobiva vrijednost dok ga vlade proglašavaju zakonskim sredstvom plaćanja koje se prihvaća kao način plaćanja „za sve državne i privatne dugove.“ Primjeri uključuju USD, EUR, GBP i JPY među više drugih valuta. Takva valuta obično cirkulira unutar određene nacionalne ekonomije, a središnja banka regulira je da djeluje kao mjenica koju izdaju odgovarajuća državna tijela.

Digitalna valuta

Digitalne su valute slične fiat valutama, a kritična je razlika u tome što su fiat valute opipljive, a digitalne su nematerijalne i digitalno postoje. Primjeri uključuju novac u obliku debitnih / kreditnih kartica, digitalne novčanike poput Paypala i slično.

Kriptovalute

Kriptovalute su digitalna imovina i popularnost su stekli u novije vrijeme primjerima koji uključuju Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple. Oni su dizajnirani da se koriste kao sredstvo razmjene i na kraju zamjenjuju tradicionalni novac. Ne postoji središnja vlast koja kontrolira kriptovalute; umjesto toga, oni su osigurani kriptografskim algoritmima u distribuiranoj knjizi. Tehnologija koja osnažuje takve valute je blockchain – baza podataka o javnim financijskim transakcijama.

DICE novac– Integriranje najboljih karakteristika tradicionalnog novca i kriptovaluta:


DICE Money je novodobna kripto valuta koja je razvijena kako bi integrirala najbolje značajke i kripto valuta i fiat valuta. Slično kriptovalutama, DICE tokeni se vade (ili stvaraju) bez središnjeg tijela ili pouzdanih trećih strana. Uz to, DICE tokeni mogu se koristiti za kupnju robe ili usluga ili čak donirati u društvene svrhe ili prenijeti prijateljima i obitelji. Poput kriptovaluta, i DICE platforma je decentralizirana. Međutim, razlikuje se po tome što je učinkovitiji, brži i jeftiniji korištenjem više knjiga, umjesto jedne knjige.

Slično fiat valuti, vlasnici na platformi mogu obavljati transakcije u DICE tokenima čak i izvan mreže, neometano u trgovinama koje prihvaćaju takvu digitalnu imovinu.

Sa sličnim značajkama koje integriraju tradicionalni novac i digitalne kriptovalute, DICE se razlikuje od konvencionalnih kriptovaluta po raznim osnovama. Za razliku od kriptovaluta kojima je potreban specijalizirani novčanik za pohranu, DICE tokeni ne trebaju takve novčanike i mogu se pohraniti na mreži u obliku binarne datoteke, e-pošte ili izvan mreže kao ispisana bilješka ili USB bljesak pogon.

Uz to, po prvi puta u kriptoversu, DICE omogućuje korisnicima da izvanmrežno kopaju DICE tokene omogućavajući mnoge uzbudljive fintech mogućnosti. S izvanmrežnim rudarstvom korisnici će obnoviti sigurnost sigurnijim opcijama bez straha od kripto-dizanja, gdje netko drugi potajno koristi vaše resurse za rudarstvo kriptovaluta.

Dobro prikladni za usvajanje bez šokova kao za svakodnevni novac, korisnici mogu sudjelovati na revolucionarnoj platformi koja ekonomično pojednostavljuje prikupljanje sredstava, a istovremeno nudi ulaz za milijune za socijalno povezivanje na platformi. Kombinirajući najbolje značajke kripto i tradicionalnih valuta. KOCKE ima potencijal da se razvije kao univerzalno prihvaćena digitalna valuta osigurana kriptografijom.

Da biste saznali više o DICE-u ili kako on može pomoći vašem poslu da prikupi sredstva, posjetite njihov web stranica ili možete pročitati bijeli papir ovdje.

Kontakt za medije:

Ime: Dilip Chandar

E-mail:    [e-pošta zaštićena]

Web stranica: www.dice.money

Telegram: https://t.me/DICEMoney

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map