PR: Trgovanje polugom od 100 puta: Predstavljena platforma PrimeXBT!

PrimeXBT, nova platforma za trgovanje kriptovalutama 4. generacije koja donosi najsnažniji funkcionalni skup alata za trgovce na tržištu, lansira se sljedeći tjedan na energičnu listu čekanja od preko 125 000 ranih korisnika.

Od pokretanja PrimeXBT-a od 4. veljače, u početku će biti 5 parova kriptovaluta s najvećom likvidnošću koja se pruža korisnicima: BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LTC / USD i EOS / USD. Najvažnije je da će se od prvog dana za svu raspoloživu digitalnu imovinu osigurati poluga (ili marža) od 100 puta.

S vremenom će se dodati dodatni parovi, ali započinjanjem s ograničenim brojem najpopularnijih kriptovaluta u kojima se ublažavaju problemi poput “pumpa i odlagališta” i “51% napada”.

Primexbt platforma za kriptovalute s polugom od 100x

9 razloga za trgovanje na platformi PrimeXBT

Iako se mnoge platforme koje povezuju trgovce s kripto-imovinom sastoje od samo uskog skupa alata, PrimeXBT uključuje širok raspon značajki i vrsta narudžbi, što i početnicima i iskusnim korisnicima omogućuje relativno lako izvršavanje naprednih strategija trgovanja. PrimeXBT platforma postavlja visoku ljestvicu za ovu industriju i evo razloga zbog kojih biste trebali razmisliti o otvaranju svog osobnog trgovačkog računa.

 • Stopostotna poluga za Bitcoin, Ethereum, Litecoin i druge

Poluga je ključna značajka platforme za trgovanje PrimeXBT i može biti moćan alat za trgovca. Svatko ga može iskoristiti da iskoristi relativno mala kretanja cijena i da ubrza kapital.

PrimeXBT nudi najviše omjere poluge (do 100x) na tržištu kriptovaluta, pružajući korisnicima mogućnosti da uvelike povećaju profitabilnost uspješnih strategija trgovanja i trguju količinama znatno većim nego što je moguće bez takvog utjecaja.

 • Kripto-imovina koja se prodaje kratko

Tijekom medvjeđih tržišta i razdoblja pada cijena, platforme za trgovanje koje ne pružaju mogućnost skraćivanja određene imovine (na primjer Bitcoin) sprječavaju korisnike u tim razdobljima.

PrimeXBT pruža mehanizme koji su potrebni trgovcima za smanjenje u odnosu na kriptovalute i zaradu od smanjenja cijene kao i povećanja.

 • Zbirna likvidnost 12 pružatelja

Proklizavanje i nemogućnost stvaranja učinkovitih pozicija zbog manjih količina ublažavaju se kombiniranjem likvidnosti s 12 drugih vodećih burzi. To pruža mogućnost preciznog izvršavanja trgovinskih strategija, istodobno postižući idealne cijene za ulazak na tržište, te osigurava da se na PrimeXBT mogu trgovati bilo koje veličine.

 • Više vrsta narudžbi

PrimeXBT pruža 5 vrsta naloga dostupnih korisnicima: Market, Limit, Stop, OCO i Protection nalozi. Nalozi za zaštitu posebno su prikladni za početnike i mogu se izvršiti ako se cijena kreće prema postojećem položaju, učinkovito štiteći od potencijalnih gubitaka.

 • Sofisticirane sigurnosne mjere

Kriširanje kriptografskih lozinki, hladno skladištenje imovine, DDOS zaštita i dvofaktorska provjera autentičnosti dolaze standardno na sve račune PrimeXBT trgovanja, osiguravajući da vodeći sigurnosni protokoli na tržištu budu na snazi ​​za sve korisnike.


Prime XBT provodi dodatnu zaštitu sredstava klijenta u obliku prisilnog postupka stavljanja na bijelu listu za povlačenje adresa.

Ovaj se postupak provodi radi osiguranja vašeg pologa. Ako napadači uspiju nekako dobiti vaše korisničko ime i lozinku s vašeg osobnog računa na Prime XBT, neće moći podići sredstva na BTC adresu koju niste potvrdili.

 • Nema KYC – Jednostavna registracija u roku od jedne minute

Teret odobrenja KYC-a uklanja se na PrimeXBT-u, omogućujući ubrzano i anonimno stvaranje računa. Registracija i trgovanje zahtijevaju samo provjeru adrese e-pošte, što omogućuje istinski anonimno trgovanje kriptovalutama.

Uklanjanjem KYC zahtjeva i pojednostavljenjem postupka registracije računa, PrimeXBT omogućuje trgovcima iz cijelog svijeta globalno raspršene da brzo i jednostavno postave račun i počnu pristupiti tržištima kripto valuta.

 • Mobilni pristup za iOS i Android

Trgovanjem se može upravljati u pokretu s izvornim mobilnim aplikacijama za iOS i Android kompanije PrimeXBT. Povežite se sa svojim trgovačkim računom putem aplikacije PrimeXBT da biste otvorili i zatvorili pozicije, upravljali depozitima i povlačenjima sa svog telefona – bilo gdje i bilo kada.

 • Financiranje putem kreditne kartice ili drugih kriptovaluta

PrimeXBT je implementirao potrebnu integraciju koja omogućava svim korisnicima da kupe Bitcoin kreditnom karticom ili zamijene bilo koju drugu kriptovalutu i polože je izravno na svoju Bitcoin adresu na PrimeXBT.

 • Do 10 puta veće isplate pomoću programa preporuka PrimeXBT

Prijavom za program preporuka korisnici mogu uživati ​​u najvišim stopama isplate za preporuke i registracije u industriji. PrimeXBT pruža sustav za preporuke na više razina, omogućavajući korisnicima da zarade znatno više od ostalih referalnih programa za kriptovalute.

Prijavljivanje, financiranje i trgovanje

Proces prijave, financiranja trgovačkog računa i početka trgovanja na PrimeXBT-u ne može biti lakši. Opsežna razmišljanja i planiranje ušli su u korisničko sučelje platforme, s ciljem pružanja snažnog, ali jednostavnog sustava za optimizaciju i izvršavanje uspješnih strategija trgovanja temeljenih na kriptovalutama..

Prijaviti se:

Postupak registracije PrimeXBT dizajniran je za pojednostavljivanje, zahtijevajući samo potvrdu adrese e-pošte kako bi se deponiralo i započelo trgovanje.

KYC potvrda nije potrebna da bi se koristila PrimeXBT, a osobni podaci poput imena, adrese i telefonskih brojeva također se uklanjaju iz postupka registracije kako bi se osigurala anonimnost i olakšala jednostavnost prilikom prijave..

Nakon što navedete adresu e-pošte, navedite lozinku za račun i prihvatite uvjete usluge. Nakon provjere adrese e-pošte, korisnici mogu pristupiti svom računu i financirati svoj račun za trgovanje.

Financiranje:

Na nadzornoj ploči računa odjeljak “Depoziti” može se jasno vidjeti s lijeve strane stranice. Jednom u odjeljku Depoziti, automatski dodijeljena adresa financiranja Bitcoina bit će vidljiva na vašem računu.

 

Adresa novčanika za Bitcoin depozit i QR kôd koji predstavlja ovaj novčanik mogu se pronaći u odjeljku Depoziti, a nakon što se depozit izvrši i očisti na Bitcoin blockchainu, to će se odraziti na vašem računu.

Na depozite položene na PrimeXBT ne naplaćuju se naknade, iako postoji minimalni iznos depozita od 0,001 BTC.

Ako želite koristiti druge načine pologa umjesto izravnog Bitcoin pologa, widget za plaćanje možete pronaći na kartici ‘Alternativni depoziti’ unutar odjeljka Depoziti.

Trgovanje

Postoji postupak u 3 koraka kako biste mogli trgovati na PrimeXBT:

 1. Izvršite polog na svoj račun kako biste financirali svoje transakcije.
 2. Nakon što se vaš račun financira s Bitcoin-om, prenesite ga na svoj račun za trgovanje.
 3. Započnite trgovanje klikom na karticu ‘Trgovina’ na nadzornoj ploči računa.

Sažetak računa nalazi se u gornjem desnom kutu nadzorne ploče i pruža važne informacije kao što su stanja, kapital, nerealizirana dobit i gubitak, korištena marža, dostupna marža i raspoloživi postotak marže.

Trgovine se mogu plasirati iz a) Widgeta popisa za praćenje, b) Widgeta grafikona i c) Widgeta nadzorne ploče.

Jednom kad se trgovina zaključi, Widget za položaje može se lako koristiti za praćenje i izmjenu svih trenutnih pozicija. Narudžba se također može prilagoditi u Widgetu za narudžbe, omogućavajući zamjenu jedne narudžbe drugom.

Dan pokretanja PrimeXBT-a: 4. veljače

Nakon mjeseci razvoja i pripreme, PrimeXBT je spreman revolucionirati način na koji trgovci usmjereni na kriptovalute stupaju na tržište.  

Uz puno iščekivanja, lista čekanja za prvi pristup platformi povećala se za preko 125 000 korisnika iz cijelog svijeta i nastavlja rasti svakim danom do dana lansiranja.  

Ako želite biti dio događaja pokretanja PrimeXBT-a i pridružiti se listi čekanja, registraciju možete pronaći na https://PrimeXBT.com/comingsoon.  Za više informacija o PrimeXBT i moćnim značajkama dostupnim na platformi pogledajte https://PrimeXBT.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map