Prva svjetska kripto oglasna mreža s pogonom na blockchain pokrenuta je u pete Googleovoj zabrani

Pokretanje je savršeno tempirano s Googleovom zabranom kripto oglasa koja stupa na snagu 1. lipnja.

ZA ODMAH OSLOBOĐENJE: petak, 1. lipnja 2018.

Collingwood, Ontario, KANADA – Kanadska Adbank Inc. sa ponosom najavljuje pokretanje Intergalactic Ads, namjenske oglasne mreže za oglašivače i izdavače temeljene na kripto i blockchainu..

Intergalactic Ads pokreće Adbank-ova osnovna tehnologija; platforma za kupnju i prodaju oglasa izgrađenih na mreži Ethereum.  

Ovo je prva kripto oglasna mreža koja je zapravo prikazivala blockchain oglase na blockchainu.  

„Kripto oglasne mreže već postoje, ali nijedna koja je zapravo izgrađena na tehnologiji koju prodaju. Ne koristimo samo blockchain za napajanje ove mreže, zapravo smo postigli ono što većina naših oglašivača želi postići: udariti u svoje tvrde limite i financirati svoje projekte. Potrebna im je pomoć s njihovim ICO-om, već smo to učinili i sada pomažemo drugima da učine isto “,

kaže Angelo Dodaro, suosnivač & CMO Adbank.  

Iako Adbank stvara alate za sve vertikale digitalnih banner oglasa; ova je mreža stvorena da dosegne brzo rastuću potražnju industrije koja se u velikoj mjeri oslanja na oglase.  

Suosnivač & OCD Kelsey Cole komentira zašto su pokretanje i vrijeme ključni:

„Da bismo stvorili partnerstva za masovnu industriju, moramo stvoriti snažan skup podataka provjerenih i istinitih studija slučaja. Započeli smo rano usvajanje s odvojenim industrijama prisiljenima na inovacije, poput kriptografije. Facebook & Google zauzima približno 80% digitalnih troškova oglašavanja, a obojica su zabranila kripto oglašavanje. To ostavlja ogroman dio kolača za grabež i izgladnjelu industriju koja se želi poslužiti, pa je pokretanje kripto oglasne mreže imalo puno smisla za nas. Odlučili smo objaviti 1. lipnja, sudnji dan za kripto oglase na Googleu. ”  

Tim Adbank ima dosadašnjih rezultata isporuke sa svim postignutim prekretnicama nakon ICO-a na vrijeme ili prije roka, uključujući i uspješno pokretanje beta verzije u ožujku. Predvođen osnivačem & Izvršni direktor Jon Gillham, tim iznad svega cijeni svoju zajednicu.

„Uvijek radimo ono što kažemo da ćemo raditi. Obećali smo zajednici brze, mjerljive rezultate koji pokreću korisnost i usvajanje našeg tokena i radimo upravo to, ”

kaže Gillham.

„Pored akvizicije u prvom kvartalu, sada imamo i Intergalactic Ads koji žive pod krovom Adbank i potiču svijest o našoj platformi & token u kripto zajednici. ”  

Razvoj tehnologije vodi dr. Fodé Touré koji se pridružio timu suosnivača Adbanka kao partner i izvršni direktor u Q1. Doktor Touré doktorirao je računalne znanosti s tezom usredotočenom na strojno učenje i ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju raznovrsnim razvojnim timovima s agresivnim vremenskim rokovima poput onih koji se traže u kripto.

“Naša beta verzija pokrenuta je u ožujku, a odmah su je usvojili rani partneri i klijenti koji vode pilot kampanje. Iskoristili smo tu zajednicu za R&D i marljivo surađujemo s našim stručnim savjetnicima za tehnološka oglašavanja na poboljšanjima proizvoda. Korištenje naše postojeće baze kupaca za povratne informacije stvara otvoreni dijalog koji nam pomaže u izgradnji najbolje tehnologije brzom brzinom primjenom njihovih promjena kako gradimo. “

– dr. Fodé Touré, voditelj Tech.  

Adbank je izazvala pomutnju u prosincu & Siječnja sa njihovim hrabrim marketinškim inicijativama usredotočenim na bizarni video s objašnjenjima u kojem se pojavljuje kentaur. CMO Angelo Dodaro sada objašnjava plan igre:

„Za nas je bilo jako važno pokazati svoje tehnološke odreske kao tvrtku nakon ICO-a kako bismo poručili zajednici da cijenimo stvarni napredak u hipu. Mi smo jedan od jedinih projekata u kripto sustavu koji danas zapravo imamo istinsku korist. Oni koji razumiju probleme s kojima se suočava oglašivačka industrija znaju da je to jedan od najmoćnijih slučajeva uporabe blockchaina izvan financija, a mi smo ponosni što smo lideri u njegovom pokretanju. ”  

Adbank se ne oslanja samo na tehnologiju da bi napredovala. Ključna komponenta njihove strategije je pružanje korisničke usluge izvan svijeta za oglašivače i izdavače, nešto što OCD Kelsey Cole objašnjava da nije uobičajena praksa u kripto.

„Ne znam u čemu je problem, ali usluga u kripto-tehnologiji notorno je loša. Možda ima previše novca, možda je to nezasitna potražnja, ali jednostavno nije dovoljno dobra. To želimo promijeniti. ”  

Dok tim Adbanke izravno upravlja intergalaktičkim klijentskim kampanjama, klijenti se mogu prijaviti na platformu za pozadinske informacije i vidljivost svojih mjernih podataka, pružajući im potpunu transparentnost trošenja proračuna za oglase. Linija kvalitete postavljena je visoko i za izdavače i za oglašivače kako bi se osiguralo da se prođu samo visokokvalitetne kampanje i da se na mreži ne završi sumnjiv sadržaj.  

O Adbanci

Sa sjedištem u Collingwoodu, Ontario, Kanada – Adbank je platforma za digitalno oglašavanje izgrađena na blockchainu i pokrenuta Ethereumom. Adbank stvara novi ekosustav za pročišćavanje protoka digitalnog oglašavanja i plaćanja na mreži koristeći kombinaciju AI i blockchain tehnologije. Adbank želi poremetiti trenutni ekosustav digitalnog oglašavanja – mutan, izmučen prijevarom i prepun posrednika koji nameću masovne nadoknade, a istovremeno daju upitnu vrijednost.

“Adbank. Budućnost digitalnog oglašavanja. ”  

Kontakt za medije:  Kelsey Cole, suosnivač: [e-pošta zaštićena]  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map