Razlozi zašto biste trebali odabrati mrežu za kripto oglašavanje

U konkurentskom svijetu kripto poslovanja teško je primijetiti se. Svakako, možda imate dobar proizvod ili koncept, ali nitko neće znati za vaše postojanje. A ako nitko od vaših potencijalnih klijenata ne zna da postojite, kako vam mogu donijeti prodaju i dobit?

Kamo idemo s ovim jest da je oglašavanje ključ uspjeha tvrtke. Gradi temelje na kojima se njegova marka uzdiže i uspostavlja svoj ugled u svijetu.

Nigdje nećete doći ako ne primijenite snažnu marketinšku strategiju koja koristi razne tehnologije; postoje različite vrste koje su dorađene kako bi ciljale ciljeve oglašivača.

Ako ste tek pokrenuli kripto tvrtku, najvjerojatnije procjenjujete što oglašavanje bitcoina opcije su prikladne za vas i koja će vam donijeti najviše povrata za vaš novac: najbolja mreža oglašavanja ili mreža oglašavanja u niši?

Pokušat ćemo vam pomoći u ovom pitanju iznošenjem popisa s argumentima koji podupiru upotrebu nišne oglašivačke mreže.

  1. Promocija oglasa na vrhunskim web mjestima u industriji

Postoje mnoge web stranice koje udovoljavaju kripto industriji i svim njezinim nišama. Iako postoji toliko web stranica kao i kriptopisa (više od 2000), samo će prvih stotina biti relevantno za vašu kampanju. Oglašivači s nišom promovirat će vaše oglase samo na web mjestima koja privlače većinu vaše ciljne publike.

  1. Odobrenje brzih oglasa

Mnogo je društvenih platformi koje su zabranile kripto oglase, a većina oglasnih mreža mora prvo procijeniti sadržaj vašeg oglasa prije promocije. Nišne mreže preskaču ovaj dugotrajan i dugotrajan postupak, lansirajući oglas kampanje bez odgađanja.

  1. Dizajn natpisa bez dodatne naplate

Mreža za kripto oglašavanje također u svom paketu kampanja sadrži cijeli set dizajna natpisa. Dobivanje vaših natpisa pojedinačno dizajniranih od strane druge zasebne službe koštat će vas novca i vremena. Mreža kripto oglasa oslobađa vas ovih problema time što su specijalizirani web dizajneri stvorili natpise za vas i vašu kampanju.

  1. Vrhunski promet

Možete biti sigurni da će nišna oglašivačka mreža donijeti samo promet najviše kvalitete. To je zato što se promocija vaših oglasa obavlja samo na najposjećenijim kripto web lokacijama koje imaju određene zahtjeve za objavljivanje. Više nikada nećete morati plaćati visoke CPM-ove za beskoristan promet mrežama kripto oglasa.

  1. Prilagođavanje u stvarnom vremenu

Klijentsko sučelje kripto oglasne mreže omogućuje vam da izvršite sve potrebne izmjene, bez ikakvih problema, u samo nekoliko sekundi. Za razliku od velikih oglasnih mreža, vi ste ta koja kontrolira vašu kampanju.

  1. Namjenska podrška

Veliki bonus koji dolazi s nišnim mrežama za oglašavanje je podrška. Te platforme nude podršku uživo putem koje njihov oglašivač može razviti i prilagoditi svoju kampanju. Mreže poput Coinzille imenuju voditelja računa koji pomaže i savjetuje se s njihovim oglašivačima.

  1. Mogućnosti oglašavanja u izobilju

Nakon što odaberete mrežu za oglašavanje, predstavit će vam se niz opcija i strategija koje uključuju izvorne natpise, standardne IAB natpise i priopćenja za javnost.

Ne treba podcjenjivati ​​utjecaj dobro napisanog priopćenja za tisak na najbolje ocijenjeno web mjesto u industriji. Njegove riječi mogu imati snagu da odvrate kupce od konkurencije ili preusmjere nove sljedbenike.

  1. Ovdje je prihvaćena kriptovaluta

Postoji mnogo mreža za oglašavanje u nišama koje ne podržavaju samo plaćanje u fiat-u, već i u Bitcoinandu, u nekim slučajevima i više kriptovaluta. Kao vlasnik kripto tvrtke vjerojatno znate prednosti plaćanja digitalnim kovanicama.


  1. Optimizirane stope pretvorbe

Postavljanje oglasnih natpisa isključivo na najistaknutije kripto web stranice u industriji generirat će veće stope konverzije. Nišne oglasne mreže to vrlo dobro znaju i prakticiraju ovo načelo kako bi vam osigurale te stope konverzije.

  1. Štedite novac

Većina će tvrditi da će vas oglašavanje koštati puno novca ako to želite učiniti kako treba. Iako je istina da će vam najjeftinija mreža donijeti najjeftiniji promet, ipak možete dobiti bolju zaradu za nišne oglasne mreže jer su daleko jeftinije od oglašivačkih tvrtki.

Sam broj uspostavljenih kripto tvrtki može obeshrabriti svako novo pokretanje. Ali ne treba očajavati; dobrom marketinškom kampanjom možete doći do neočekivanih visina – a najbolje i najučinkovitije marketinške kampanje su one koje su stvorile lijepe reklamne mreže.

Ovo je plaćeno priopćenje za javnost. Provedite vlastito istraživanje vezano uz promoviranu tvrtku ili bilo koju od njenih podružnica ili usluga spomenutih u priopćenju. Coingape.com ne snosi nikakvu odgovornost za vašu štetu ili gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map