RioDeFi gradi most do Indije prije nego što je dugo iščekivan IDO na Uniswap-u

RioDeFi se priprema za Indiju s INR bankarskim uslugama za ekosustav RioDeFi & RFUEL token.

RioDeFi stvara platni ekosustav koji gradi mostove između tradicionalnih financija i svemira digitalnih usluga imovine. U središtu ovog ekosustava je RioChain. Izgrađen na okviru Parity’s Substrate i interoperabilan s Polkadot mrežom, postat će vodeći u mrežama DeFi-a s više lanaca..

RioDeFi je Indiju usmjerio kao ključno tržište rasta jer je indijski kripto ekosustav zabilježio procvat, a izvješća sugeriraju da je uslužni program za kriptovalute zabilježio rast od 400% i 10-postotni rast korisnika na burzama. Nagli porast alternativnih načina plaćanja potaknut je ukidanjem bankovne zabrane kriptografije od strane indijskog Vrhovnog suda u ožujku 2020. Indija brzo postaje glavno tržište digitalne imovine jer se upotreba mobilne tehnologije širi zajedno s interesom za alternativne načine plaćanja. klase imovine. RioChain bi trebao biti preferirani blockchain ekosustav za indijske programere i korisnike.

Vizija RioDeFi-a o financijskoj fleksibilnosti

Indijska vizija RioDeFi-ja obraća se jednoj od najzanimljivijih statistika o Indiji – prema Svjetskoj banci, Indija ima gotovo 190 milijuna ljudi bez bankarskih sredstava. Rješenje RioDeFi-ja ima za cilj široku dostupnost, transparentnost, povezivanje blockchaina s uslugama digitalnog bankarstva i financijsku uključenost za mase s glatkim korisničkim iskustvom. Ekosustav RioDeFi otvara Indiji pristup nizu usluga kao što su posudba digitalnih sredstava, posuđivanje, ulaganje i trgovanje u super-platformi koja će uključivati ​​RioDeFi-jeve matične usluge plaćanja i novčanika, kao i inicijative za razvojne programere otvorenog koda koje se mogu izgraditi unutar ekosustav.

Rio ka Raasta – Put definiran

Postoje razna rješenja za razvoj kako bi se udovoljilo zahtjevima cvjetajućeg indijskog tržišta. S jednom od najvećih baza programera za blockchain, revolucija decentralizacije započela je s bikovskim početkom. Međutim, većina se razvoja još uvijek odvija na platformama s visokim troškovima plina poput Ethereuma. Kako trenutno stoji, ovo služi kao prepreka mnogim Dappsovim zgradama u ekosustavu.

RioDeFi-jev protokol, RioChain, postavljen je da djeluje kao osnovni izvor DeFI-a u distribuiranim mrežama sa svojom međusobno kompatibilnošću. Velika je radost sa RioFuel (RFUEL) Community Crowdsaleom s preko 65 milijuna USD posvećenih samo javnoj prodaji, koja je bila pretplaćena više od 10 puta. Interes za RFUEL-om posebno je jak od strane nositelja OM-a, koji su članovi MANTRA DAO – prvog projekta koji se nadovezao na okvir supstrata RioDeFi – koji je privukao veliko zanimanje indijskih korisnika.

Ekosustav RioDeFi imat će razmjenu, novčanik i Dapps poput popularne platforme za pozajmljivanje MANTRA DAO, a sve s uslugama temeljenim na INR. Ubrzo nakon događaja generacije žetona (TGE), RFUEL će se također naći na vrhu indijskih burzi, pružajući Indijancima mogućnost neometane kupnje RFUEL-a koristeći INR. RioDeFi također surađuje s timom iz kompanije Vauld (bivša Bank of Hodlers) kako bi ponudio usluge financijske infrastrukture usmjerene na INR za sve programere koji žele graditi svoje tvrtke iz snova na RioChainu.

Darshan Bathija, suosnivač tvrtke Vauld, primijetio je,

“RioDeFi može riješiti puno problema povezanih s bankarstvom i kripto svijetom. Oni čine bankarstvo s kriptovalutama pristupačnim, pouzdanim i brzim. Jako smo uzbuđeni zbog bliske suradnje s njihovim timom. “

Nadovezujući se na snažni ekosustav RioDeFi-a s omogućenom Polkadotom fantastična je alternativa za sve veću zajednicu programera u Indiji; stvarajući fleksibilnost korištenja mreže i zaobilazeći neke od industrijskih problema poput visokih naknada za plin.

Za Jamesa Andersona, izvršnog direktora tvrtke RioDeFi, ova decentralizirana budućnost indijskog stanovništva predstavlja prekretnicu na putu tvrtke:

“Indija je najbrže rastuće glavno gospodarstvo na svijetu, no njezina financijska i platna infrastruktura još su uvijek nerazvijene, posebno u usporedbi sa susjednom Kinom. Čini se da su rješenja DeFi idealna za pružanje usluga indijskom narodu i vjerujem da će RioDeFi igrati glavnu ulogu u širenju dosega tamošnjeg blockchaina i kriptovaluta. Partnerstvo s Vauldom glavna je prekretnica na našem putu ka postizanju ove vizije. ” 


RFUEL Početna Dex ponuda na Uniswap-u

gorivo

RioFuel token (RFUEL) bit će naveden na Uniswap-u u ponedjeljak, 28. rujna u 8.30 sati UTC.

Uniswap je potpuno decentralizirani protokol za automatizirano pružanje likvidnosti na kojem se temelji Ethereum koji je donio značajne promjene u trgovanju kriptovalutama i katalizator je nedavnog naleta DeFi projekata.

Za RioDeFi, čija je misija poticanje uobičajenog usvajanja financijskih usluga temeljenih na blockchainu, činilo se prirodnim prvi put učiniti svoj izvorni token dostupnim na ovoj platformi.

Trgovanje će započeti u 8.30 sati po UTC. RFUEL token moći će se kupiti na Uniswap-u po početnoj cijeni od 0,20 USD. Cijena će varirati na temelju tržišnih sila ponude i potražnje. S obzirom na to da je na Crowdsale zajednice RFUEL masovno pretplaćen, preporučujemo vam da stignete na vrijeme!

Da bi pristupili tokenu, sudionici će morati unijeti adresu ugovora RFUEL koja će biti dostupna na web mjestu RioDeFi (riodefi.com).

Ako imate bilo kakvih pitanja, pridružite se razgovoru na našim društvenim mrežama, Telegram (https://t.me/riodefiofficial) i Twitter (https://twitter.com/riodefiofficial).

O RioDeFi-u:

RioDeFi ubrzava masovno usvajanje digitalne imovine premošćivanjem tradicionalnih i decentraliziranih financija. Naša je vizija svijet u kojem svi imaju pristup decentraliziranim financijskim (DeFi) uslugama. Razvijamo rješenja koja povezuju bankarske institucije s blockchain sustavima. Naše aplikacije omogućuju niže naknade za transakcije, brže potvrde, veću učinkovitost, bolji povrat za vlasnike štednih računa i globalni doseg.

Web stranica: Riodefi.com

Telegram: https://t.me/riodefiofficial

Cvrkut: https://twitter.com/riodefiofficial

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map