TokenStars 2020: otvaranje novih prilika za obožavatelje i igrače u usponu

Prošle su 3 godine od TokenStars pokrenut je projekt, a danas je to platforma koja stvarno djeluje! Pomaže u prikupljanju sredstava za sportaše početnike i povezuje ih s navijačima. Danas platforma ujedinjuje preko 50 sportskih PRO-ova i zvijezda u usponu s tisućama obožavatelja.

Mnogim mladim sportašima nedostaje financija, potrebnih za prelazak na profesionalni sport: ponestaje vlastitih sredstava, često ne uspijevaju biti u fokusu konvencionalnih sportskih agenata koji mogu previdjeti budući talent. TokenStars želi da se to promijeni, pa je stvorena pionirska platforma za upravljanje talentima koja koristi blockchain tehnologiju i zapravo je sljedeća generacija sportskih agencija. Platforma uključuje 10 modula (skauting, glasovanje, klub navijača, aukcije itd.) – kombiniranje ovih modula omogućuje izgradnju različitih razina interakcije između navijača, igrača i profesionalaca sportske industrije.. 

Jedinstvena prednost TokenStarsa ​​je model izviđanja igrača u usponu. Platformu mogu koristiti treneri mladih, roditelji i navijači širom svijeta, kojima se nudi prilika da postanu ‘izviđači’ pomažući djeci u izgradnji njihove sportske karijere i prijavljujući se za financijsku potporu. Ako navijači i izviđači pokažu aktivne napore u pronalaženju sportskih zvijezda u usponu, dobit će svoju nagradu. 

Da bi potpisali ugovor s TokenStars, juniorski igrači moraju proći nekoliko kvalifikacijskih faza, uključujući fazu glasanja u zajednici, gdje nositelji žetona mogu odlučiti trebaju li ugovoriti određenog igrača ili ne. Dakle, navijači zapravo igraju ulogu stručnjaka, poput onih u sportskim agencijama.

„Od pokretanja modula Talent za potporu budućim juniorima, primili smo prijave za financijsku potporu od više od 50 tenisača mladih, – kaže Philipp Tsagolov, izvršni direktor TokenStarsa, – Svi ti juniori već imaju iskustva na međunarodnim natjecanjima i svrstavaju se u vrh 400 uplatitelja na ljestvici ITF juniora. Oslanili smo se na analitičke podatke i stručnost profesionalnih trenera, kao i na mišljenje članova naše zajednice, da bismo odabrali sportaše koji najviše obećavaju, uključujući one u drugim sportovima – krajem 2020. TokenStars je potpisao ugovore o podršci talentima s 15 igrača, neki od već su počeli sudjelovati u profesionalnim natjecanjima “. 

Još jedna srž TokenStars‘Poslovno područje stvara platformu za interakciju navijača i sportskih zvijezda. Naročito, navijači mogu postati ‘promotori’ kako bi mogli sudjelovati u povećanju medijske prepoznatljivosti igrača. Promotori imaju neke zadatke – na primjer, izrađivati ​​slike na društvenim mrežama i nagrađivati ​​se za aktivan doprinos. Promotori rade na privlačenju više publike i povećanju medijske popularnosti igrača, što je ujedno i način zarade više ugovora o oglašavanju. Primjerice, tenisačica Veronika Kudermetova, koja je bila jedna od prvih sportašica koja se pridružila TokenStarsu, već je imala iskustva u suradnji s brandovima kao što su Siberian Wellness i Confael.

Ne samo tenisači, već i drugi sportaši partneri su platforme, među njima su i nogometaši i poker profesionalci. Na primjer, TokenStars pomaže poboljšati navijački angažman takvih nogometnih slavnih osoba kao što su João Klauss, Aleksey Sutormin, Otavio Monteira, Sergey Kornilenko i drugi. 

Osim obavljanja nekih promotivnih zadataka, obožavatelji mogu koristiti platformu za pristup jedinstvenim iskustvima koje nude zvijezde, poput ekskluzivnih treninga s omiljenim igračem koji kupuju neke rijetke predmete koje nude sportaši.

„Kad smo pokrenuli TokenStars, zajedno s osnivačima projekata htjeli smo napraviti platformu koja omogućava komunikaciju i angažman između zvijezda i ljubitelja sporta. – Pavel Stukolov, bivši izvršni direktor TokenStars, kaže, – Zaista sam sretan što projektni tim radi na razvoju platforme, tako da navijači imaju pristup neusporedivim iskustvima i mogu pružiti podršku u karijeri perspektivnim juniorskim igračima..

TokenStars obožavatelji su već imali priliku ugostiti niz uzbudljivih događaja, otkako je projekt pokrenut. Među tim događajima bili su video-chatovi s nogometašima, niz profesionalnih radionica s najboljim poker PRO profesionalcima, neka natjecanja i igre s jednom od najboljih ruskih tenisačica – Veronikom Kudermetovom, te autentični dodaci za igre s potpisima sportskih zvijezda.

“2020. bio je težak izazov, ali otkrili smo niz novih prilika, – kaže Philipp Tsagolov, izvršni direktor TokenStarsa, – Vidimo nove vektore rasta za TokenStars kako u podršci igračima u usponu, tako i u omogućavanju angažmana između navijača i sportskih zvijezda. Planiramo daljnji rast, provedbu plana predviđenog našom strategijom – proširiti svoj portfelj sportskih aktivnosti, privući više sportaša s iskustvom i ambicijama, više obožavatelja i najbolje iskoristiti nove mogućnosti proboja sljedeće godine “.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map