Zaklada za ekonomsko obrazovanje najavljuje dva glavna poklona od bitcoin.com osnivača Roger Ver

19. siječnja 2020, St Kitts & Nevis & Atlanta – Zaklada za ekonomsko obrazovanje (FEE.org) objavio je danas da Bitcoin.com osnivač i rani ulagač u kriptovalute Roger Ver dao je dva poklona u ukupnom iznosu od 2.000.000 USD u Bitcoin Cashu (BCH) kao potporu radu FEE-a u unapređivanju individualne slobode i obrazovanju učenika širom svijeta o moralnim i ekonomskim temeljima slobodnog društva. 

Prvi poklon od milijun dolara podržava FEE-ove marquete događaje 2021. – 75. godišnjica FEE-a – kao i dodatne studentske programe, uključujući mrežne obrazovne sadržaje i knjige. Drugi poklon od 1 milijun dolara ima oblik zadužbine, koja će biti trajni izvor podrške obrazovnim aktivnostima FEE-a. 

Ver, koji je prethodno donirao 1.000.000 USD u bitcoinu FEE-u 2013. godine, rekao je da FEE-u duguje intelektualni dug i daje ovu novu donaciju u vrijeme tijekom kojeg smatra da je rad FEE-a potreban više nego ikad.

„Bio sam pretplatnik FEE-ovog dugogodišnjeg časopisa„ The Freeman “dok sam bio srednjoškolac i dugujem svoj uspjeh u Bitcoinu onome što sam naučio čitajući o moralnoj hitnosti postojanja monetarnog sustava koji je odvojen od državnog sila,” 

rekao je Roger Ver. Nastavio je: 

„Danas sam gledao svijet i vidio sam globalne blokade, inflaciju, napade na slobodu pojedinca i pomislio:„ Tko su danas najvažniji glasovi slobode? “Naknada mi je na vrhu popisa. Želim pomoći FEE-u da ima isti utjecaj na živote milijuna mladih ljudi kao i moj. “

NAKNADA – Sve mirno

Osnovan 1946, FEE je najstariji libertarijanski think tank u SAD-u. FEE proslavlja svoju prekretnicu, 75. godišnjicu, događajima tijekom 2021. godine, uključujući FEEcon (u Atlanti od 17. do 19. lipnja) i PRISTOJBA Gala povodom 75. obljetnice 19. lipnja. Svake godine FEE doseže publiku od stotina milijuna na mreži i gotovo 20 000 učenika putem programa učionica na fakultetima i srednjim školama u Sjedinjenim Državama i Latinskoj Americi.

“Roger je nadoknadio naš internetski rast 2013. godine kada je FEE-u dao neviđenih milijun dolara u Bitcoinu”, 

rekao je Izvršni potpredsjednik FEE-a Richard N. Lorenc, koji je dalje rekao:

„U to je vrijeme to bila najveća donacija kriptovaluta i i od tada nam je značajno pomogla na putu rastućeg obrazovnog učinka. S ovim novim glavnim darovima Bitcoin Casha, Roger nastavlja sa svojim transformacijskim davanjem baš kad počinjemo slaviti 75. godinu FEE-a i otkrivamo našu kampanju za izlaganje sve većeg broja učenika idejama slobode, kako u njihovim učionicama, tako i na mreži. “

Upitan zašto je svoj poklon odlučio izvršiti u Bitcoin Cashu, Ver primijetio: 

“Bitcoin Cash od svih kriptovaluta ima najbolje šanse za stvaranje veće ekonomske slobode širom svijeta. Za razliku od naslijeđenog lanca Bitcoin, Bitcoin Cash može se odmah širom svijeta poslati bilo kome za djelić groša bez proizvoljnih vladinih ograničenja. Ima potencijal koji me toliko uzbudio zbog prvog ulaganja u Bitcoin i bitcoin tvrtke još 2011. godine, i taj se potencijal savršeno podudara s radom FEE-a na stvaranju slobodnijeg, mirnijeg svijeta. “

S novim poklonima od Ver-a, FEE planira brzo povećati svoj kapacitet za nastavak produkcije moćnih videozapisa, pisanja uvjerljivih članaka i razvijanja učionica, a sve usredotočeno na unapređivanje individualne slobode, slobodnog poduzetništva i ograničene vlade u sferama ekonomije, umjetnosti i karijere , kultura i još mnogo toga. 

“Rogerov pionirski rad u prostoru kriptovaluta pokazuje kako ideje mogu i moraju promijeniti svijet”, 

rekao je Predsjednik FEE-a Zilvinas Silenas

„Isto tako, Rogerovo kontinuirano ulaganje u FEE naglašava vitalnu ulogu FEE-a na polju ekonomskog obrazovanja. FEE je glavni igrač u predstavljanju ideja slobode i individualnog osnaživanja mladoj publici, a počašćeni smo što Roger prepoznaje naš revolucionarni rad na mreži i u učionicama. Uz podršku dalekovidnih filantropa kao što je Roger Ver, FEE će uspjeti učiniti ljudsku slobodu najvjerodostojnijom ekonomskom i političkom filozofijom među naraštajima u porastu. “

Da biste saznali više o internetskim programima i učionicama i mrežnim medijima FEE-a, posjetite FEE.org. Da biste naučili kako možete prisustvovati FEEconu 2021, posjetite FEEcon.org. Kako bi se pridružili FEE-u u njihovoj misiji unapređenja temeljnih ideja i principa slobodnog društva – pojedinačne slobode, slobodnog poduzetništva, ograničene vlade, stvaranja poduzetničke vrijednosti i visokog moralnog karaktera – za generacije u usponu posjetite: FEE.org/donate 

Da biste saznali kako danas možete početi koristiti Bitcoin Cash, posjetite bitcoin.com da biste preuzeli novčanik i kupili svoj prvi Bitcoin Cash.

Pojedinosti o medijskim kontaktima

Ime kontakta: Bitcoin PR Buzz Press Monitoring

Email za kontakt: [e-pošta zaštićena]

Bitcoin.com je izvor ovog sadržaja. Ovo priopćenje za medije je samo u informativne svrhe. Podaci ne predstavljaju investicijski savjet ili ponudu za ulaganje. Virtualna valuta nije zakonsko sredstvo plaćanja, vlada nema potporu, a računi i bilansi vrijednosti ne podliježu zaštiti potrošača. Kriptovalute i tokeni izuzetno su nestabilni. Ne postoji jamstvo stabilne vrijednosti ili bilo kakve vrijednosti.

O Bitcoin PR Buzzu: Bitcoin PR Buzz s ponosom služi potrebama za distribucijom kripto-izjava za tisak blockchain pokretanja već više od 8 godina. Uzmi svoj Distribucija priopćenja za javnost Bitcoina danas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map