Big Time Gaming Slots Review (2021) – Isprobajte utorke s Megaways!

Big Time Gaming je australski programer kasino softvera osnovan 2011. Tvrtka ima sjedište u Sydneyu.

Prvi put sam primijetio Big Time Gaming kada su mnogi Twitch streameri i Youtuberi razgovarali i igrali BTG-ov utor Opasnost od visokog napona. Također se činilo da se mojem prijatelju ova igra s automatima jako sviđa. Opasni visoki napon ima reputaciju igre u kojoj možete osvojiti puno vremena.

Utor za Big Time Gaming Opasnost od visokog napona

Ovo je hit mjesto Big Time Gaming: Danger High Voltage. To je mješavina svega i rezultat je pomalo lud.

Big Time Gaming također je stekao puno licenci za stvaranje slot igara poznatih TV emisija i franšiza. Izbor ima automate s imenima poput Tko želi biti milijunaš ili Monopoly Megaways.

Čini se da Big Time Gaming ima sposobnost stvaranja hitova u igrama na automatima. Pronađimo više o BTG-ovim slot igrama!

Ocjena korisnika Big Time Gaming slotova:

Značajke igara za automate Big Time

Evo nekoliko značajki automata Big Time Gaming.

  • Megaways (TM) slotovi donose ogroman broj različitih načina za pobjedu. Ako želite znati više o Megawaysima, pomaknite se prema dolje do mjesta Tko želi biti milijunaš, gdje je to detaljnije objašnjeno.
  • Ostali Big Time Gaming Megaways slotovi su na primjer: Bonanza, Extra Chilli, Dragon Horn, Vikings Unleashed, Queen of Riches, Genie Jackpots, Temple Tumble, Diamond Mine i Irish Riches.
  • Neki stariji slotovi rade s Adobe Flash “tehnologijom” koja nije najbolja u sigurnosti i treba nespretne upravljačke programe za preuzimanje. Izbjegavajte ova mjesta ako traže instaliranje Flasha, radije odaberite neki drugi.
  • Općenito sve igre imaju izvrsnu kvalitetu animacija i grafika. Također većina igara ima barem pristojan soundtrack. Mehanika igara u mnogim igrama BTG-a zanimljiva je s puno značajki u bonus igrama.

Novi Big Time Gaming automati

Evo nekoliko najnovijih automata Big Time Gaming.

1. Tko želi biti milijunaš megaveza

Tko želi biti milijunaš megaveza je sasvim nova automata objavljena krajem 2018. godine sa službenom temom slavnog TV-kviza. Slot je u osnovi šest koluta s jedinstvenim Big Time Gamingom Megaways struktura.

Simboli su također reaktivni ili se urušavaju. To znači da dobitne linije nestaju, a više simbola pada s vrha koluta. To može pokrenuti više pobjeda.

Dodatni kolut doda simbol na kolute 2 – 5.

Tko želi biti utor za milijunaša

Tko želi biti milijunaš, automat koji je stvarno vjeran originalnoj TV emisiji s izvrsnom grafikom, animacijama i naravno – originalnom tematskom glazbom!

Objasnili su Megaways tvrtke Big Time Gaming

Objašnjenje što znači Megaways (TM). U osnovi morate imati isti simbol koji počinje s lijeva na desno na susjednim kolutima. Položaj simbola na kolutu nije važan. Ovo stvara puno načina za pobjedu, točnije 117 649 na ovom mjestu. Ovaj broj dolazi iz 7 x 7 x 7 x 7 x 7 x 7 = 117 649, jer svaki kolut može imati do 7 simbola na ovom utoru.

Divlji simboli zamijeniti sve simbole osim Scattera. Wildovi su prisutni samo u dodatnom kolutu.

The Milijunaški razbacani simbol može se pojaviti u bilo kojem od šest redovnih koluta. Ako dobijete 3 Scatter simbola, osvajate 8 besplatnih okretanja i započinjete Kockanje besplatnih okretaja vrućih sjedala bonus igra.

Svaki dodatni Scatter iznad 3 Scattera premjestit će vas na ljestvicu Hot Seat nagrade. Simbol Free Spin Scatter može se pojaviti u dodatnom kolutu tijekom besplatnih okretaja.

Ako u bonus igri na bonus kolu dobijete 3 ili 4 skatera, dobit ćete 4 ili 8 dodatnih besplatnih okretanja.

The Kockanje besplatnih okretaja vrućih sjedala daje vam priliku da osvojite do 50 besplatnih okretaja. Ljestvica nagradnih igara ima 12 koraka. Vrijednosti su 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 25, 30, 40 i 50 besplatnih okretaja, ovisno o koraku.

Tko želi biti utor za milijunaša

Ovako izgleda Hot Seat Free Spins Gamble. Morate odabrati koliko visoko na ljestvici se usuđujete ići. Životne linije automatski ulaze u predstavu.

Ako imate vruće sjedalo s 3 raspršivača, započet ćete od koraka 1. Ako imate 4 raspršivača, započet ćete s korakom 2 i tako dalje.

Koraci 2 i 7 su koraci sigurnosne mreže. Dosezanje ovih stepenica garantira najmanje 10, odnosno 20 besplatnih okretaja.

Značajka odlaska: Za pokretanje besplatnih okretaja bez kockanja pritisnite Walk Away. Da biste se kockali, odaberite odgovor iz A, B, C ili D i pritisnite Konačni odgovor. Uspješno kockanje pomiče vas prema stepenicama nagradne ljestvice. Ne možete se udaljiti od koraka 2 i 7, jer su to kockanje bez rizika i sigurno.

Kao u stvarnom Tko želi biti TV milijunaš pokazati da i ti imaš Životne linije. Oni se automatski uključuju kako bi vam olakšali izbor.

Tijekom besplatnih okretaja postoji neograničen multiplikator dobitka koji počinje s 1 i povećava se za 1 nakon svake pobjede.

Tko želi biti bonus igra na slotu Millionaire

Ovo je bonus igra Tko želi postati milijunaš. Svaka pobjeda povećat će multiplikator dobitka za 1, što je sada x2 u testnoj igri.

Zaključno, mjesto Tko želi biti milijunaš bilo je veliko iznenađenje. Duh TV emisije savršeno je uhvaćen u utoru i jedino što nedostaje je TV voditelj. Glazba, grafika i animacije stvarno su kvalitetni i dobro napravljeni.

Također je mehanika igre zanimljiva sa specijalnim Megawayima Big Time Gaminga. A bonusne runde vrijede i za originalnu TV emisiju s usponom po ljestvama kao na pravom Hot Seatu.

Ovo je po meni sjajan utor bez nedostataka.

Objavljena igra: Studenog 2018

RTP (povratak na player): 96,24%

Varijansa: Visoko

Izgled: 6 x 7 + dodatni kolut

Linije za klađenje: 117 649 (megavezi)

Najpopularniji automati za velike igre

Evo nekoliko najpopularnijih uvedenih termina za Big Time Gaming.

1. Opasnost od visokog napona

Big Time Gaming Opasnost od visokog napona je donekle legenda o automatima. Mnogi utor za igranje utora u Twitchu ili gomolji u Youtubeu igraju ovu igru ​​puno. Razlog bi mogao biti taj što Danger High Voltage ima veliku varijansu i iz ovog utora možete osvojiti izuzetno visoke dobitke iz bonus igre ili divlje divlje kotače.

Opasni visokonaponski utor Big Time Gaming

Igranje utora Danger High Voltage iz Big Time Gaminga.

Tema igre mi je pomalo nejasna. Ime utora dolazi iz pjesme Opasnost! Visoki napon iz benda Električna šestorka.

(Pogledajte pjesmu ovdje s Youtubea ako želite. Evo još nekoliko informacija o bend s Wikipedije. Pjesma je iz 2003. godine i kombinacija je garaže, diska i punk rocka. Smiješna pjesma unatoč tome!)

Dakle, u slotu je uključena garažna rock pjesma. No, tu su i neki simboli slotova u meksičkom stilu s malo stila Dan mrtvih s ukrašenim i šarenim lubanjama. A tacos ?! I tetovaže, simboli disko kuglica i disko svjetla?!

A Visoki napon govori da negdje ima malo struje i groma. Tako da sam totalno zbunjen s temom … ali možda je to ključ uspjeha ovog mjesta! Nitko ne zna o čemu se radi, ali može vam donijeti ogromne pobjede ako imate sreće. I zabavno je igrati. Možda je to dovoljno samo za izvrstan utor!

Ovdje je nešto o mehanici automata. Divlja vatra je divlji simbol pune kolutove koji zamjenjuje sve simbole osim Scattera.

Divlja struja je također divlji simbol pune role koji djeluje na isti način, ali sve pobjede jesu pomnoženo sa 6 za svaku zamjenu Wild Electricity u pobjedi. Ako dobijete 2 simbola divlje električne energije, množenje se događa dva puta i iznosi x36. Ovo je prilično dobra značajka.

Utor za Big Time Gaming Opasnost od visokog napona

Ovdje možete vidjeti dva različita Wild Reels-a: Wild Electricity s lijeve strane i Wild Fire s desne strane. Wild Electricity vam daje x6 dobitaka za svaku zamjenu u pobjedi. Također možete dobiti više x6 Wildsa.

Oba ova Wild simbola pojavljuju se samo na kolutima od 2 do 5.

Tri ili više Raspršeni simboli (Simboli za tetovažu s tekstom My Desire) pokreću Bonus igra. Također će 2 Scattera i bonus igra pokrenuti tematsku pjesmu utora: Opasnost! Visoki napon. Bonus igra omogućuje izbor između dvije značajke.

  • Izbor 1 – Visokonaponski besplatni okreti. Ova vam opcija dodjeljuje 15 besplatnih okretaja plus puni kolut Visokonaponske divljine koji mogu platiti do x66 na susjedne pobjede. 15 besplatnih okretaja može se ponovno pokrenuti s tri ili više skatera. Wild množi sve plaće osim Scattera.
  • Izbor 2 – Vrata paklenih besplatnih okretanja. Ova bonus igra donosi vam 7 besplatnih okretaja. Odabran je slučajni simbol koji će postati Sticky Wild za vrijeme trajanja bonusa na kolutima 2, 3, 4 i 5. Četiri Sticky Wildsa u kolutu dodjeljuju 3 dodatna besplatna okretanja do ukupno 19 besplatnih okretaja.

Bonus igra u opasnom visokom naponu.

Evo dva izbora Bonus igre u Opasnom visokom naponu.

U mojim testovima zaista možete vidjeti da je varijansa ovog utora postavljena na vrlo visoku. Bonus igre je bilo jako teško dobiti, ali bonus igre su puno dale kad sam ih pogodio. Prva bonus igra (Visokonaponski besplatni okreti) dao je nagradu x144 puta veću od moje oklade.

Bonus igra utora Danger High Voltage.

Ovdje je Bonus igra pod nazivom Visokonaponski besplatni okreti s vrtećim visokonaponskim divljim s množenjem do x66.

Postizanje druge bonus igre potrajalo je neko vrijeme, ali tada sam odabrao Vrata paklenih besplatnih okretanja. Ukupna pobjeda bila je x87 ovaj put. Smatram da je prva bonus igra (High Voltage Free Spins) malo zabavnija s promjenjivim divljim kolutom koji može platiti do x66 dobitne linije.

Bonus igra utora Danger High Voltage.

Ovo je druga bonus igra Gates of Hell Free Spins. U ovoj igri odabire se slučajni simbol za Sticky Wild. Ovdje sam dobio 9 kao Sticky Wilds, već 3 u igri.

Nakon testiranja sada razumijem zašto Utor za opasnost visokog napona je toliko popularna slot igra. Nema najbolje grafike, animacije ili zvukove. Osjeća se poprilična zbrka mnogih pomiješanih ideja i tema, ali cijeli paket jednostavno funkcionira.

Postoji neki tajanstveni šarm ili magija u Danger High Voltageu. Možete nekako osjetiti “opasnost” od velikih pobjeda s doista velikim odstupanjima. Ako ne vjerujete, idite i testirajte sami stvarnim novcem ili novcem za igru. Sveukupno, jako mi se svidio ovaj utor!

Objavljena igra: Svibnja 2017

RTP (povratak na player): 95,97% – 96,22%

Varijansa: Vrlo visoko

Izgled: 6 x 4

Linije za klađenje: 4096

2. Bonanza

Big Time Gaming Bonanza je tematski utor za zlatnu groznicu sa značajkom utora Megaways poput utora za milijunaša.

Utor sadrži 6 koluta koji mogu imati od 2 do 7 simbola. Na vrhu je i bonus kolut (Kolica) koji dodaju simbole kolutima 2 – 5.

Utor za Bonanza iz Big Time Gaminga.

Ovo je slot Bonanza s temom zlatne groznice tvrtke Big Time Gaming.

The Divlji simbol zamijeniti svaki simbol osim Scattera. Wilds su prisutni samo u dodatnom kolutu (gornja kolica).

The Raspršeni simboli mogu se pojaviti u bilo kojem od koluta. Ako dobijete četiri GOLD Scattera, dobit ćete 12 besplatnih okretaja u bonus igri. Bilo koji dodatni Scatter dodaje 5 besplatnih okretaja u bonus igru.

Bonanza bonus igra.

G-O-L nije dovoljan za bonus igru, potreban vam je D!

U Bonus igra, 3 Scatters dobit ćete 5 dodatnih besplatnih okretaja i 4 Scatters 10 dodatnih besplatnih okretanja. Scatters se pojavljuju samo u bonus kolu (gore navedena kolica).

Bonanza bonus igra.

Bonanza bonus igra izgleda ovako.

Tijekom bonus igre, nakon svake pobjede na kolutima množitelj se povećava za 1.

Bonus igra Bonanza.

Svaka pobjeda u bonus igri povećat će množitelj, ovdje x3.

Zaključno, Bonanza je bila prilično zanimljiva igra s automatima s cool Megaways strukturom koluta. Bonus igra je bila prilično osnovna sa samo besplatnim okretajima i sve većim množiteljem, ali i to je bilo ok. Bonus igru ​​je bilo jako teško dobiti ovaj put, što se može povezati s velikom varijancom mjesta.

Grafika i animacije su na vrlo visokoj razini kao na svim Big Time Gaming utorima. Glazba u country stilu počela je pomalo živcirati na kraju testiranja, ali možda je to stvar ukusa. Bonanza je stvarno cool mjesto koje vrijedi isprobati.

Objavljena igra: Prosinca 2016

RTP (povratak na player): 95,98%

Varijansa: Visoko

Izgled: 6 x 7 + dodatni kolut

Linije za klađenje: 117 649 (megavezi)

3. Dodatni čili

Dodatni čili je meksička tematska chilli-slot igra osnovana u travnju 2018. Grafika je vrlo šarolika, a pozadinska glazba vesela meksička Mariachi bogata glazbom bogata trubom.

Ova igra također sadrži poznati Big Time Gaming Megaways mehanika igre sa 117 649 betways. Dakle, na svakoj koluti ima 6 koluta s 2 – 7 simbola. Uz to postoji i bonus kolut ispod koluta 2 – 5.

Dodatni Chilli utor za BIg Time Gaming.

Ovo je dodatna igra Chilli utor za Big Time Gaming. Pomoću Scatter simbola H-O-T možete pokrenuti Bonus igru ​​s besplatnim okretajima.

Struktura simbola se „urušava“, što znači da nakon svake pobjede dobitni simboli nestaju i više simbola će ispasti iz gore navedenog. To može pokrenuti više pobjeda u kolutima.

Divlji simboli zamijenite sve simbole osim Scatters i Feature Drop simbola. Wildovi su prisutni samo u dodatnom kolutu ispod koluta 2 – 5.

Ako dobijete 3 VROLA raspršivača u bilo kojem položaju aktivirat ćete 8 besplatnih okretaja. Bilo koji dodatni Scatter simbol dodati će dodatna 4 besplatna okretanja.

U Bonus igri bit ćete preusmjereni na Kockanje besplatnih okretaja. U ovoj značajci imate priliku osvojiti do 24 besplatna okretanja. Možete odabrati prikupljanje ili kockanje.

Dodatna Chilli bonus igra na slotu.

U Bonus igri možete se kockati za više besplatnih okretaja. Ovo je prva runda: možete prikupiti 8 besplatnih okretaja. Ili možete kockati za 12 ili nula besplatnih okretaja. Matematički je najbolji dugoročni izbor uvijek prikupiti 8 besplatnih okretaja. Ali ovo je kockanje, pa potpuno razumijem ako pokušate loviti 24 besplatna okretanja!

Dodatna Chilli bonus igra na slotu.

Ovdje sam uspio postići maksimalna 24 besplatna okretanja u bonus igri Gamble. Ne preporučuje se! Dugoročno je uvijek najbolje držati se 8 besplatnih okretaja u ovoj slot igri.

Ako prikupite, besplatni okreti započinju odmah. Ako se kockate, okretanje vam se okreće. Uspješno kockanje dodijelit će vam 4 dodatna besplatna okretanja. Neuspješno kockanje nagrađuje broj besplatnih okretaja prikazanih crnom bojom. Ako je broj u crnoj boji, značajka završava.

U Bonus igra Besplatni okreti postoji neograničeni množitelj koji započinje s 1 i povećava se nakon svake pobjede na kolutima.

Dodatna Chilli bonus igra na slotu.

Množitelj bonus igre doista je neograničen! Ovdje sam uspio dobiti x19 multiplikator u svom testiranju.

Simbol Free Spin Scatter može se pojaviti u dodatnom kolutu i pokrenuti više besplatnih okretaja. S 3 skatera dobit ćete 4 dodatna besplatna okretanja, a s 4 skatera 8 dodatnih besplatnih okretaja.

Uz Karakteristika možete kupiti bonus igre koje počinju odmah. Cijena bonus igre je 50 puta veća od oklade. Mala je značajka ako dobijete BTG (Big Time Gaming) simbole. Smanjit će nagradu Feature Drop s malim koracima.

U zaključku Dodatni čili je stvarno zabavna igra u slotima sa sretnom atmosferom. Postotak RTP-a (Return to Player) također je prilično visok s 96,82%, što je uvijek dobra stvar za igrače.

Objavljena igra: Travnja 2018

RTP (povratak na player): 96,82%

Varijansa: Visoko

Izgled: 6 x 7 + dodatni kolut

Linije za klađenje: 117 649 (megavezi)

Preporučena bitcoin kasina s Big Time Gaming Slots

Trenutno samo jedan Bitcoin kasino ima odabir casino igara Big Time Gaming.

CasinoBonusFeaturesOdđite na web mjesto

1. Kralj Billy Casino

Logotip kazina King Billy

1,5 BTC + 200 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 155% do 1,5 BTC + 200 besplatnih okretaja za Wolf Moon Rising. Ukupni bonus je 5,5 BTC + 200 besplatnih okretaja. Klađenje: 30x bonus.

Podržani utor za igre Big Time

Ekskluzivni bonus: 155%

Klađenje s malim bonusom: 30x

3500+ casino igara

Pregled kralja Billyja

Pridružite se sada

Recenzije korisnika Big Time Gaming Slotova

Evo sažetka korisničkih ocjena igraćih automata Big Time Gaming:

Kako vam se sviđaju automati Big Time Gaming? Molimo podijelite svoje misli u nastavku u obrascu za komentare!

Završne misli

Ovo je naš članak o Big Time Gaming automatima. Slobodno pošaljite mail, napišite poruku putem kontakt obrasca ili ovdje napišite svoje komentare ili prijedloge!

Hvala na čitanju!

Izvori za ovaj članak:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map