Habanero Slots Review (2021) – London Hunter, Loony Blox i drugi!

Habanero je proizvođač softvera za casino igre osnovan 2010. Tvrtka ima urede u Ukrajini, Bugarskoj, Južnoj Africi i na Filipinima. Habanero utora i pozadinske sustave certificirao je BMM Testlabs i iTech Labs koji ocjenjuju pravednost internetskih igara.

Do kraja 2016. sve igre Habanero prebačene su na HTML5. HTML5 pruža glatko i moderno igranje koje funkcionira bez dodataka na svim uređajima, uključujući tablete i mobilne uređaje.

Utor za London Hunter od Habanera.

Ovo je utor za London Hunter od Habanera.

Habanero logotip

Korisnička ocjena Habanero slotova:

Karakteristike Habanero automata

Evo nekoliko značajki automatskih igara Habanero.

 • Trenutno izbor Habanero automata ima 105 naslova. Tu je i 13 stolnih igara poput blackjacka, ruleta i baccarata te 10 video poker igara.
 • Igre Habanero podržavaju 21 jezik.
 • Igre rade na modernoj HTML5 tehnologiji bez potrebnih upravljačkih programa ili dodataka za preuzimanje. HTML5 utora također dobro rade na svim uređajima, uključujući stolne uređaje, stolove i mobilne telefone.
 • Habanero ima certifikate ili licence za 16 tržišta: Bugarska, Hrvatska, Estonija, Otok Man, Latvija, Malta, Rumunjska, Švedska, Kolumbija, Danska, Gibraltar, Italija, Litva, Portugal, Španjolska i Velika Britanija.
 • Utor za Habanero testirao je BMM Testlabs i iTech Labs za slučajnost i pravičnost igre.
 • Neke igre imaju vrlo visok postotak RTP-a (Povratak igraču), poput London Hunter (više u nastavku) s 97,94%.
 • Neke ekrane s informacijama o značajkama utora teško je razumjeti i potrebno ih je ponovno čitati mnogo puta.

Novi automati za Habanero

Evo nekoliko najnovijih automata Habanero.

1. Loony Blox

Loony Blox je potpuno novi slot u stripu osnovan u veljači 2020.

Loony Blox ima cool Značajka lika. Tijekom osnovne igre na ekranu se može vidjeti slon, pas ili zeka do 250 okretaja. Nakon toga lik će biti zamijenjen drugim znakom.

Slot za Loony Blox, Habanero.

Ovo je igra s automatima Loony Blox. Ovdje je karakterna značajka Pas (ili što god već?), Koji će aktivirati dobitke u oba smjera.


Ovo su različite značajke za likove:

 • Ako je Slon je vidljiv: Bilo koji Wild simbol koji se pojavi u dobitnoj kombinaciji proširuje se na sve pozicije na kolutiću.
 • Ako je Pas je vidljivo: Pobjede se plaćaju u oba smjera.
 • Ako je Zeka je vidljivo: Bilo koji 2 – 5 koluta zaključat će se za bilo slučajno okretanje i sletjeti s identičnim simbolima.

Slot za Loony Blox, Habanero.

Slon će omogućiti da se simboli Wildsa prošire na cijelu kolut.

The Značajka karte aktivira se ako se bilo koji od znakovnih simbola pojavi u dobitnoj kombinaciji tijekom osnovne igre. Tada će se 3 različita simbola automobila pomicati za 1 točku za svaki simbol okidača koji aktivira. Ako je dostupno više uputa, slučajno će se odabrati jedan smjer.

Slot za Loony Blox, Habanero.

Ovo je značajka karte. Ako pritisnete bilo koji od znakovnih simbola (pas, slon ili zeka), automobil koji pripada liku pomaknut će iznos koji ste dobili. Ako se automobil zaustavi na zelenom mjestu, dobit ćete bonus igru ​​od 12 besplatnih okretaja.

Dobivate Bonus igra od 12 besplatnih okretaja ako će jedan od 3 simbola automobila sletjeti na simbol zelene točke. Bilo koji simbol automobila tijekom Bonus igre aktivira simbole znakova za vrijeme trajanja Bonus igre. Također se tijekom bonus igre može kombinirati više znakova.

Slot za Loony Blox, Habanero.

Ovako izgleda Bonus igra.

Sve u svemu, Loony Blox ima zaista cool i posebne značajke poput znakova i značajke karte. Opći je osjećaj zaista sretan, a glazba i grafika su poput visokokvalitetnog Disneyevog crtića.

Također je postotak RTP-a (Povratak igraču) prilično dobar s 96,71%. Svakako pogledajte ovaj utor ako se bavite utorima s tematskim stripovima.

Objavljena igra: Veljače 2020

RTP (povratak na player): 96,71%

Varijansa: Visoko

Izgled: 5 x 3

Linije / kombinacije za klađenje: 243

2. Divlji kamioni

Divlji kamioni je automat za pumpanje testosterona s hladnim kamionima, lubanjama, klipovima i dizelskim dimom. I dobre stare rednecky plamene bejzbolske kape i nejasne kockice naravno. Kao benzinac, ovo je igra za mene!

Wild Trucks utor od Habanera.

Ovo je adrenalinski automat Wild Trucks tvrtke Habanero.

Ako prikupite 4 kamiona redom Crvena – Žuta – Ljubičasta – Narančasta – Plava na kolutima, dobit ćete simbol Wild kotača u punoj kolutu. Wild se slučajno događa na bilo kojem kolutu.

Divlji simbol zamjenjuje sve simbole.

Wild Trucks utor od Habanera.

Wildovi se šire do punih koluta.

Ako pritisnete isti simbol kamiona na kolutima 1, 3 i 5, to pokreće a Bonus igra besplatnih okretaja. Također Wild simboli mogu zamijeniti kamione u ovom slučaju.

Iznos besplatnih okretaja temelji se na tipu Kamiona. Ako ove kamione udarite na kolute 1, 3, 5, dobit ćete:

 • Crveni kamion dodjeljuje 25 besplatnih okretaja.
 • Žuti kamion dodjeljuje 20 besplatnih okretaja.
 • Ljubičasti kamion nagrađuje 15 besplatnih okretaja.
 • Narančasti kamion dodjeljuje 12 besplatnih okretaja.
 • Plavi kamion dodjeljuje 10 besplatnih okretaja.

Tu je i ogroman Jackpot s besplatnim okretajima. Ako pogodite simbol Wild na kolutima 1, 3 i 5, bit ćete nagrađeni 75 besplatnih okretaja!

Wild Trucks utor od Habanera.

Bonus igra s besplatnim okretajima vrlo je izdašna s do 25 ili čak 75 besplatnih okretaja!

Tijekom Bonus igre besplatnih okretaja, ako se na istom retku pojave 2 ili više istih simbola Kamiona, svi simboli između istog krajnjeg lijevog i krajnjeg desnog simbola Kamiona bit će promijenjeni u simbol Kamiona prije dodjele isplate. To vrijedi za najdulji i najplaćeniji simbol Kamiona samo za svaki red.

Zaključno, Wild Trucks je svježa slot igra s dobrim duhom benzinca. Također su bonus značajke zanimljive i drže tok dalje. Osjećaj je da se stalno nešto događa, pa ima puno značajki u ovom utoru. Moje preporuke za Wild Trucks!

Objavljena igra: Lipnja 2019

RTP (povratak na player): 96,71%

Varijansa: Visoko

Izgled: 5 x 3

Linije / kombinacije za klađenje: 15

Najpopularniji Habanero automati

Evo nekoliko najpopularnijih predstavljenih Habanero slotova.

1. Načini sreće

Načini sreće je utor za japansku samurajsku tematiku s 5 koluta s jedinstvenom mrežom koluta od 3-3-4-4-4. Najviša 3 simbola na kolutima 3, 4 i 5 uvijek su isti slučajni simbol, osim simbola Konj.

Igra ima vrlo lijepu japansku atmosferu starih vremena s mirnom glazbom i cool animacijama. Osjećaj je impresivan i dobro napravljen.

Uređaj Ways of Fortune, Habanero.

Ovo je Habanero, automat Ways of Fortune.

The Samurajski simbol je Divlji simbol i zamjenjuje sve simbole osim konja.

The Konj simbol je Razbacani simbol. Ako pogodite 3, 4 ili 5 simbola konja bilo gdje na kolutima, dobit ćete 10, 15 ili 20 besplatnih okretaja.

Slot Ways of Fortune, Habanero.

Nekoliko igranja slota Ways of Fortune.

Uređaj Ways of Fortune, Habanero.

Ovako izgleda besplatna igra s besplatnim okretajima.

Općenito Ways of Fortune je sasvim dobra igra s automatima s jedinstvenom mrežom kolutova. Po mom mišljenju, bonus značajke mogu biti malo uzbudljivije. Međutim, utor izvrsno funkcionira u cjelini i vrijedi ga isprobati za sve ljubitelje Samuraja.

Objavljena igra: Srpnja 2018

RTP (povratak na player): 96,64%

Varijansa: Niska

Izgled: 3-3-4-4-4

Linije za klađenje: 576

2. Skoči!

Skok! je automat za voće s 5 koluta sa zanimljivom strukturom koluta 2-2-3-4-4. Role su promjenjive i neprestano se povećavaju u redovima za svaku osvojenu smolu.

The Joker Hat simbol je Wild znak i zamjenjuje sve simbole. Joker se može pojaviti samo jednom na ekranu tijekom osnovne igre.

Skok! utor od Habanera.

Ovo je Skok! slot igra od Habanera.

Također bilo koji Joker simbol dodijelit će a ponovno vrtjeti. Svaka pobjeda tijekom respina dodijelit će još jedan respin. Role će se proširiti na svakoj osovini.

Skok! utor od Habanera.

Role će se širiti u redove nakon svakog dodijeljenog ponovnog okretanja.

A bonus igra od 7 besplatnih okretaja dodijelit će se jednom nakon uspješno odigranih 4 ponovljena okretanja. Bonus igra ima veće kolute s punom rešetkom od 5 x 4 simbola.

Simbol Jokera lijepi se na kolute tijekom respinova i bonus igre te preskače na susjedni blok pri svakom okretanju (gdje su koluti iste veličine).

Skok! utor od Habanera.

Ovo je Bonus igra s besplatnim okretajima koja će se igrati s punih 5 x 4 koluta.

The Složeni Spin značajka je zanimljiva. Bilo koji dobitni simbol na zaslonu aktivira odgovarajući simbol na zaslonu Stacked Spin iznad koluta. Jednom kada su svi simboli aktivirani, aktivirat ćete značajku Stacked Spin.

U toj će se značajci 5 istog slučajnog simbola (isključujući Jokera) pojaviti bilo gdje na zaslonu prije nego što se koluti spuste.

Skok! slot igra bila je lijepo iznenađenje. Utor je prilično jednostavan, ali uzbudljiv je s promjenjivim kolutima i smolama. Također se nastavlja lov na naslagane naslage. Ako se bavite voćnim automatima, skočite! je sjajna sa zanimljivim značajkama.

Objavljena igra: Rujna 2018

RTP (povratak na player): 96,66%

Varijansa: Visoko

Izgled: 2-2-3-4-4

Linije za klađenje: 1024

Najviši RTP utor za Habanero

Ovo su najveći postotak utora za RTP (Povratak na igrača) koje sam pronašao od Habanera.

1. London Hunter (RTP 97,94%)

Lovac u Londonu je slot za 5 koluta tematskog punka sa starim viktorijanskim osjećajima u Londonu. Postoje simboli brkate gospode s ogromnim laserskim oružjem … i dinosaura naravno. Tema je vrlo zanimljiva i svježa u klasičnoj temi.

Utor za London Hunter od Habanera.

Ovo je utor za London Hunter od Habanera.

The Simbol dinosaura je Wild znak i zamjenjuje sve simbole. Pojavljuje se samo na kolutima 1 i 5.

Divlje širenje se aktivira kad se Desni spremnik za gorivo je popunjen do maksimuma u osnovnoj igri. Deaktivira se kada dođe do proširenja.

Što znači Wild Expansion? Kada je aktivan, svaki simbol dinosaura zajedno sa simbolom Mustache Man aktivira simbol dinosaura na 2 × 2 veličina.

Također se mogu dogoditi 2 proširenja ako se zajedno s 2 simbola dinosaura pojave 2 simbola Mustache Man.

The Značajka množitelja se aktivira kad se Lijevi spremnik za gorivo je popunjen do maksimuma u osnovnoj igri. Deaktivira se kad se dogodi bilo koja pobjeda. Sve se pobjede množe 3x kad je aktivan.

Odobren vam je Bonus igra od 10 besplatnih okretaja ako se na namotaju 1 pojavi simbol Mustache Man, na namotaju 2 pojavi se simbol laserskog oružja, a na namotaju 5. Dinosaur 5. Divlja ekspanzija je uvijek aktivirana u Bonus igri.

Utor za London Hunter od Habanera.

Ovo je Bonus igra besplatnih okretaja u London Hunteru.

Bonus igra počinje s x1 množiteljem. Dodatni x1 multiplikatori dodjeljuju se ako je lijevi spremnik goriva napunjen do značajke u značajci. Također se dodjeljuju +2 dodatna besplatna okretanja ako se desni spremnik goriva napuni do kraja u značajci.

Oba spremnika za gorivo napunit će se do 2 – 6 okretaja u značajci.

Općenito je London Hunter vrlo cool slot igra sa svježom temom. Također je postotak RTP-a (povratak igraču) vrlo dobar sa 97,94%.

Objavljena igra: Travnja 2017. godine

RTP (povratak na player): 97,94%

Varijansa: Srednji

Izgled: 5 x 3

Linije za klađenje: 25

Preporučena bitcoin kasina s Habanero automatima

Ova Bitcoin kasina nude Habanero utor u svom izboru.

CasinoBonusFeaturesOdđite na web mjesto

1. BitStarz Casino

BitStarz logotip Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 152% do 2 BTC + 180 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 6 BTC + 180 besplatnih okretaja. Bez depozita bonus: 20 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x bonus.

Podržani utor za Habanero

Pouzdani kasino od 2014

2600+ casino igara

Brzi polozi i isplate

BitStarz pregled

Pridružite se sada

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 150% do 2 BTC + 100 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 6 BTC + 100 besplatnih okretaja. Bez depozita: 50 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x bonus.

Podržani utor za Habanero

Brza i tečna web stranica

2528 casino igara

96 jackpot automata

mBit Casino pregled

Pridružite se sada

3. 7Bit Casino

Logotip 7Bit Casina

1,5 BTC + 100 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 100% do 1,5 BTC + 100 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 5 BTC + 100 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x.

Podržani utor za Habanero

Iskusni kasino od 2014

704 casino igre

39 mjesta za jackpot

Pregled 7Bit Casina

Pridružite se sada

4. Kralj Billy Casino

Logotip kazina King Billy

1,5 BTC + 200 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 155% do 1,5 BTC + 200 besplatnih okretaja za Wolf Moon Rising. Ukupni bonus je 5,5 BTC + 200 besplatnih okretaja. Klađenje: 30x bonus.

Podržani utor za Habanero

Ekskluzivni bonus: 155%

Klađenje s malim bonusom: 30x

3500+ casino igara

Pregled kralja Billyja

Pridružite se sada

5. Casino FortuneJack

Logotip casinoja FortuneJack

1,5 BTC + 250 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 110% do 1,5 BTC + 250 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 5 BTC + 250 besplatnih okretaja. Bez depozita bonus: 25 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x bonus.

Podržani utor za Habanero

Vrhunski kasino

1492 kazino igre

4 vlastite dokazivo poštene igre

FortuneJack recenzija

Pridružite se sada

6. Betcoin.ag Casino

Betcoin.ag Casino logotip

1 BTC + 10 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 100% do 1 BTC + 10 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 3 BTC + 12 besplatnih okretaja. Klađenje: 50x.

Podržani utor za Habanero

Brzi polozi i isplate

Mnogo stolnih igara

Također poker uživo

Betcoin.ag pregled

Pridružite se sada

7. BetChain Casino

BetChain logotip kasina

1 BTC + 200 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 150% do 1 BTC + 200 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 2 BTC + 200 besplatnih okretaja. Bez depozita bonus: 20 besplatnih okretaja. Klađenje: 50x.

Podržani utor za Habanero

2346 kasino igara

210 mjesta za jackpot

Mnogo dokazanih poštenih igara

BetChain pregled

Pridružite se sada

8. CryptoWild Casino

Cryptowild logotip kasina

1 BTC + 150 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 200% do 1 BTC + 150 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 4 BTC + 150 besplatnih okretaja, klađenje: 60x. Bez depozita bonus: 20 besplatnih okretaja s bonus kodom 20FREE, klađenje 40x.

Podržani utor za Habanero

Sjajan ekskluzivni bonus od 200%

1000+ casino igara

67 video poker igara

Pregled CryptoWild-a

Pridružite se sada

9. Bitcoin Casino Penguin

Bitcoin Penguin logotip

0,2 BTC + 40 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 150% do 0,2 BTC + 40 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 0,4 BTC + 65 besplatnih okretaja. Klađenje: 45x.

Podržani utor za Habanero

Iskusni kasino osnovan 2014

558 casino igara

Bitcoin Penguin pregled

Pridružite se sada

10. Kasino Oshi

Logotip kasina Oshi

1,25 BTC + 180 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 100% do 1,25 BTC + 180 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 5 BTC + 225 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x.

Podržani utor za Habanero

Ogromna količina igara

2528 casino igara

57 mjesta za jackpot

Osino Casino pregled

Pridružite se sada

11. Mars kasino

Logotip kasina Mars

1 BTC + 50 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 100% do 1 BTC + 50 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 2 BTC + 50 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x.

Podržani utor za Habanero

741 kockarnica

16 mjesta za jackpot

Pregled Mars Casina

Pridružite se sada

Recenzije korisnika

Evo sažetka korisničkih ocjena igraćih automata Habanero:

Kako vam se sviđaju Habanero slot igre? Molimo podijelite svoje misli u nastavku u obrascu za komentare!

Završne misli

Ovo je naš članak o Habanero slotovima. Slobodno pošaljite mail, napišite poruku putem kontakt obrasca ili ovdje napišite svoje komentare ili prijedloge!

Hvala na čitanju!

Izvori za ovaj članak:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map