iSoftBet Slots Review (2021) – Rambo, Paranormalna aktivnost i još mnogo toga!

iSoftBet je pružatelj internetskih casino igara osnovan 2010. Tvrtka ima certifikate ili licence za internetske igre na 16 uređenih tržišta, uključujući zemlje poput UK, Italije i Švicarske.

iSoftBet ima urede u Velikoj Britaniji, Rumunjskoj i na Malti.

Fishin 'for Gold utor iSoftBet-a.

Ovo je Fishin ’for Gold slot igra tvrtke iSoftBet.

iSoftBet logotip

Ocjena korisnika iSoftBet utora:

Novi iSoftBet utora

Evo nekoliko najnovijih iSoftBet slot igara.

1. Roo Riches

Roo Riches je potpuno nova automata s temom klokana, objavljena u siječnju 2020. Roo Riches ima puno australskih osjećaja uz mističnu glazbu punu Didgeridoo-a i drugih kul tradicionalnih zvukova instrumenata.

Roo Riches prilično je osnovna automata s 5 kolutova s ​​Bonus igrom s besplatnim okretajima, okretajima slučajnih gotovinskih čipova i značajkom koja se može kupiti zasebno: Lightning Bet.

Roo Riches utor od iSoftBet.

Ovo je slot igra Roo Riches tvrtke iSoftBet.

Bonusne značajke su ovakve.

The Gotovinski spin žetona javlja se slučajno. Svi čipovi u rolama se odmah unovčavaju.

Roo Riches utor od iSoftBet.

Ovo je slučajna značajka Cash Chip Spin gdje se svi novčani žetoni odmah unovčavaju.

Ako želite, možete pritisnuti tipku Klađenje na munju za ulazak u poseban način klađenja. Tijekom okretaja Lightning Bet u igri su samo novčani čipovi. Bilo koje zemljište koje se vidi bit će unovčeno.

Ulog za munju koštat će 200 x odabrane vrijednosti kovanice.

Svaki žeton aktivirat će poziciju, prelazeći u plavo. Ako aktivirate svih 15 položaja, aktivirat ćete 3 x Lightning Respins.

Uz Lightning Bet možete pokrenuti Lightning Respins i osvojiti do 15 000 novčića.

Roo Riches utor od iSoftBet.

Ovo je značajka Lightning Bet. Svako okretanje (jedno okretanje!) Koštat će prilično puno: 200 x vrijednost kovanice.

Roo Riches utor od iSoftBet.

Na ovaj način možete ući u Bonus igru ​​besplatnih okretaja. Ako dobijete 3 ili više Bonus simbola, dobit ćete pristup Bonus igri.

U Besplatni okreti, u igri su samo novčani čipovi. Svi simboli koji padnu na kolute bit će unovčeni.

Ako dobijete 3, 4 ili 5 razbacanih bonus simbola, bit će vam odobreno 7, 10 ili 15 besplatnih okretaja odnosno.

Roo Riches utor od iSoftBet.

Evo besplatne igre besplatnih okretaja. Sav novčani žeton bit će unovčen odmah. U Bonus igri nema drugih značajki.

Sveukupno Roo Riches slot igra me nije impresionirala. Glazba je lijepa, ali ponavlja isti dio iznova i iznova i postaje dosadno nakon nekog vremena. Također bi zvukovi mogli biti bolji i nadahnutiji.

U igranju također treba nešto više. Osnovno igranje je vrlo … osnovno sa samo bonus simbolima. Nema divljih simbola u igri.

Random Cash Chip Spinovi donose malo varijacija u igru, ali Bonus igra s besplatnim okretajima bila je stvarno dosadna. Čekate samo novčane žetone i unovčite ih – to je to.

Također posebna značajka Lightning Bet bila je čudna. To košta puno (200 kovanica!) Za samo jedno okretanje! Okretanje također može biti prazno i ​​ide 200 novčića i praktički se ništa nije dogodilo.

Postotak RTP-a (povratak igraču) vrlo je dobar s 97,66%.

U zaključku Roo Riches je vrlo osnovna i nježna slot igra. Osobno bih odabrao neki drugi slot jer je ovaj slot bio prilično dosadan za igrati. Na primjer, sljedeći uvedeni utor, Fishin ’for Gold, po mom je mišljenju na drugoj razini u usporedbi s ovim.

Objavljena igra: Siječnja 2020

RTP (povratak na player): 97,66%

Varijansa: Nepoznato

Izgled: 5 x 3

Linije / kombinacije za klađenje: 10

2. Fishin ’za zlato

Fishin ’za zlato je crtani automat s 5 kolutova s ​​temom ribolova na ledu. Ovaj je termin također potpuno nov objavljen u veljači 2020.

Fishin 'for Gold utor iSoftBet-a.

Ovo je Fishin ’for Gold slot igra tvrtke iSoftBet.

Prvo provjerimo bonus značajke Fishin ’-a za zlato.

Zlatna riba na kolutima 2, 3 i 4 pokreće Fishin ’za zlatni bonus što je praktički besplatna igra s besplatnim okretajima s značajkom koju možete odabrati na početku. Dakle, prvo možete odabrati svog vjernog Ribara od četiri izbora: Polarni medvjed, Pingvin, Morž ili Lav (?!).

Fishin 'for Gold utor iSoftBet-a.

Evo četiri lika koja možete odabrati za natjecanje u ribolovu na ledu. Tamo nakon toga možete loviti bonus simbole za besplatnu vrtnju bonus igre.

Tada četiri lika započinju natjecanje u ribolovu na ledu i pokušavaju uhvatiti bonus značajke za besplatnu vrtnju. Možete pokušati uhvatiti simbole za dodatne Wild-ove, a također i Wild-ove s množiteljima x2, x3 ili čak x5.

Fishin 'for Gold utor iSoftBet-a.

Natjecanje u ribolovu na ledu traje! Moj lik je u ovom bio Pingvin.

Tijekom besplatnih okretaja, svi simboli uhvaćeni u Bonus krugu natjecanja u ribolovu na ledu djeluju kao Divlji simboli. Mogu se uočiti iz zlatne boje svih divljina. Mogu zamijeniti bilo koji simbol osim znakova Gone Fishin ’.

Može biti i Zlatni divlji multiplikatori koji će umnožiti sve pobjede čiji su dio.

Tijekom besplatnih okretaja, za svaki 3 simbola Gone Fishin ’ prikupljeni bit ćete nagrađeni 2 dodatna besplatna okretanja.

Fishin 'for Gold utor iSoftBet-a.

Ovo je Bonus igra s besplatnim okretajima. Ovdje imajte na umu simbole Golden Wild s množiteljem x5. Multiplier Wilds možete aktivirati ako imate sreće u natjecanju u ribolovu na ledu prije besplatnih okretaja.

Tu je i Bonus šansa značajka. Dostavite točno 2 bonus simbola da pojačate mjerač bonus šanse.

U bilo kojem trenutku možete okretati kotač kako biste dobili priliku za aktiviranje bonusa. Što više Bonus simbola prikupite, veća je šansa za aktiviranje bonusa. Svako okretanje kotača koštat će 1x trenutni iznos oklade i kotačić će se resetirati na nulu nakon svakog okretanja. Zelena površina označava pobjedničko područje u kolu.

Fishin 'for Gold utor iSoftBet-a.

Mjerač bonus šanse može se vidjeti u gornjem desnom kutu. Za sada nema puno bonusa u ovoj igri.

U zaključku Fishin ’za zlato je prilično lijepa slot igra. Značajke su prilično jednostavne, ali dobro funkcioniraju u cjelini. Bonus igra s besplatnim vrtnjama u natjecanju u ribolovu na ledu dobro je promišljena. Događaj ribolova pod ledom puno će utjecati na ishod bonusa s besplatnim okretajima ako dobijete puno množitelja.

Glazba i zvukovi mogu biti zanimljiviji, a nakon nekog vremena postaju pomalo dosadni. Ali kao cjelina Fishin ’for Gold je po meni vrlo dobra i zabavna igra s automatima!

Objavljena igra: Veljače 2020

RTP (povratak na player): 96,05%

Varijansa: Visoko

Izgled: 5 x 3

Linije za klađenje: 25

Najpopularniji iSoftBet utora

Evo nekoliko najpopularnijih uvedenih iSoftBet utora. iSoftBet je stekao puno prava na mjesta za naslove filmova, a evo i dva najbolja (po mom mišljenju) predstavljena: Rambo i Paranormal Activity.

Posebno je Paranormal Activity izvrsna i zastrašujuća igra s automatima – nužna za sve ljubitelje horor filmova!

1. Rambo

Da Rambo igra slot igre, sigurno bi igrao Rambo slot igra. Ovo je automat za sve ljubitelje akcijskog filma gerilskog ratovanja. Poput mene. Uz filmove o Terminatoru, Rambos su mi bili omiljeni filmovi još dok sam bio mlađi. I još uvijek jesu. No, pogledajmo sada Rambo slot igru.

Dostupno je 720 različitih isplatnih linija. Dobici se dodjeljuju slijeva udesno uz susjedne kombinacije simbola.

Rambo utor od iSoftBet.

Ovo je Rambo utor od iSoftBet.

Ovdje su predstavljene posebne značajke.

The Rambo Wild simbol zamjenjuje sve simbole osim raspršenih i progresivnih simbola. Tijekom besplatnih okretaja, Wildovi se neće računati s proširenim simbolima.

Ako dobijete dovoljno Raspršeni simboli, nagrade su ovakve:

 • 3 Scatter simbola dodjeljuju vam 5 besplatnih okretaja + 5 x ukupnu nagradu.
 • 4 Scatter simbola dodjeljuju vam 10 besplatnih okretaja + 10 x ukupnu nagradu.
 • 5 Scatter simbola nagrađuje vam 15 besplatnih okretaja + 15 x ukupnu nagradu.

Na početku Bonus igra besplatnih okretaja, jedan simbol se nasumično bira između 10 normalnih simbola. Nakon što se izvrše početne uplate, ovaj se simbol može proširiti na cijelu kolut za dodjelu dodatnih dobitaka. Wildovi se ne računaju nakon produženih simbola i samo će odabrani simbol dodijeliti pobjedu.

Ako tijekom Bonus igre Besplatni okreti dobijete 3 ili više Scatter simbola, dodijelit će dodatnih 15 besplatnih okretaja zadržavajući isti simbol koji se može proširiti.

Rambo utor od iSoftBet.

Progresivni Jackpotovi mogu se vidjeti oko koluta.

The Napredni simboli (simbol Zlatne ručne bombe) može biti bilo gdje na kolutima u redovnoj igri, a također i za vrijeme besplatne igre okretanja. Progresivni simboli potaknut će ove različite Jackpotovi kao ovo:

 • 5 progresivnih simbola potaknut će brončani Jackpot (oko 26x oklade).
 • 6 progresivnih simbola potaknut će srebrni Jackpot (oko 88x oklade).
 • 7 progresivnih simbola potaknut će Zlatni Jackpot (oko 410x oklade).
 • 8 progresivnih simbola potaknut će Dijamantni Jackpot (oko 8000x oklade).

Nagrade za Jackpot mogu se vidjeti oko kolutova. Veličine jackpota proporcionalne su veličini vaše oklade.

Slot igra Rambo sjajan je paket ratne akcije u obliku slot igre. U pozadini se čuju eksplozije, bombaški napadi, helikopteri i drugi zvukovi poznati iz starih vijetnamskih ratnih filmova, a posebno Rambosa. Postoje i neke animacije preuzete iz Rambo filmova kada osvojite nešto s glavnim simbolima.

Bonus Free Spins igru ​​bilo je jako teško pokrenuti i zapravo je uopće nisam mogao pokrenuti tijekom nekoliko sati testiranja. Ili je Rambo zaista velika volatilnost automata ili sam jednostavno imao peh tijekom duge sesije.

Inače bih poželio malo više specijalnih efekata za predstavu. Slot igra Rambo imala bi velike koristi od većih animacija, eksplozija i ostalih akcija koje lete preko kolutova. Možda bi i glazba mogla biti bolja i učiniti osjećaj intenzivnijim. Malo je kratkih džinglova kad nešto osvojite.

Također bi bonus igra mogla imati neku predodžbu o gerilskom ratu ili neku drugu radnju preuzetu iz Rambo filmova.

Pa zaključno Rambo slot nije grozna slot igra, ali smatram da bi uz malo truda mogao biti puno bolji i stvarno veliki hit među ljubiteljima akcije. Osjećam da nešto nedostaje u grafičkom smislu (eksplozije itd.), A također i bonus značajkama nedostaje uzbuđenja i priče.

U svakom slučaju za Rambove obožavatelje ovaj je termin neophodan. Idite barem testirati i provjeriti sviđa li vam se ili ne.

Objavljena igra: Vjerojatno 2018. (Neki izvori ukazali su na 2013. godinu što mislim da nije istina)

RTP (povratak na player): 97,02%

Varijansa: Nepoznato

Izgled: 3-4-5-4-3

Linije za klađenje: 720

2. Paranormalna aktivnost

Paranormalna aktivnost je baza automata za istoimeni horor film objavljen 2007. Film je dobio pozitivne kritike po izlasku i u to je vrijeme bio nešto novo na sceni horor filmova. Slot igra iSoftBet objavljena je 2016. godine.

Utor Paranormal Activity ima sasvim standardnu ​​strukturu simbola 5 x 3. Postoje 243 načina za pobjedu. Ne postoje redovite isplatne linije, već se pobjede dodjeljuju slijeva udesno uz susjedne kombinacije simbola.

Osobno film još nisam vidio, ali provjerimo kako igra s automatima uspijeva.

Utor za paranormalne aktivnosti iSoftBet.

Ovo je slot igra Paranormal Activity od strane iSoftBet.

Bonus simboli postoje samo na kolutima 1, 3 i 5. Svi 3 bonus simbola u koluti će vam dodijeliti Bonus kotačić.

Bonus kotačić može vam dati sljedeće nagrade:

 • Paranormalna okretanja: Ova značajka znači neograničena besplatna okretanja do 5 pobjeda, sa sve većim množiteljima. Množitelji se povećavaju ovako: x1, x2, x3, x4 i x5 s 5 pobjeda.
 • Opsjednute okrete: 10 besplatnih okretaja s ekstra složenim Wildovima za povećanje dobitka.
 • Demon okretanja: 15 besplatnih okretaja sa slučajnim Demon simbolom koji dodaje dodatne Wild simbole. Također Demon simbol je Wild simbol.
 • Trenutne pobjede: Iznosi će se pomnožiti s vrijednošću kovanice koja se koristi za aktiviranje bonus kotačića.

Općenito, Bonus Wheel je bilo jako teško dobiti na mojim testovima. Ne znam je li to samo iSoftBet značajka, ali imao sam isti problem tijekom testiranja Rambo utora. Ili je moguće da sam upravo loše prošao tijekom testiranja.

Uspio sam dobiti jednu novčanu nagradu i jedanput Demon Spins. Demon Spins je bila stvarno super značajka s crvenim zaslonom i Demonom koji je pucao više Wildsa u kolute.

Utor za paranormalne aktivnosti iSoftBet.

3 bonus simbola dodijelit će vam ovaj bonus kotačić. Kotačić će odlučiti koju ćete bonusnu značajku dobiti.

Utor za paranormalne aktivnosti iSoftBet.

Ovdje sam uspio dobiti 15 Demon Spinova. U ovoj se značajci demon simbol slučajno pojavljuje u kolutima. Divlji je simbol i također puca više Wildsa na kolute.

Tu je i zastrašujuća značajka Paranormal Activity. To se može pojaviti slučajno na početku bilo kojeg normalnog okretanja. Nasumično će se generirati do 5 dodatnih Wild simbola koji će se zamrznuti za kolute za taj spin.

Utor za paranormalne aktivnosti iSoftBet.

Evo zastrašujuće slučajne značajke Paranormal Activity u predstavi. Ovdje se u rolama pojavljuju slučajni Wildovi.

Raspršeni simboli platit će vam na bilo kojoj poziciji od 3 – 5 raspršivača.

The Divlji simboli može zamijeniti sve ostale simbole, osim Bonusa i Scattera.

Utor za paranormalne aktivnosti iSoftBet.

Opći osjećaj u Paranormalnoj aktivnosti je sjajan. Zaslon nasumično sikće kako bi stvorio atmosferu horor filma.

Zaključno, Paranormalna aktivnost bila je stvarno dobro iznenađenje. Utor će dobro zadržati tipični osjećaj horor filmova, a također i značajke to podržavaju. Pogotovo je slučajna značajka Paranormal Activity uistinu super. Također je Bonus Wheel vrlo zanimljiv, ali osobno bih uklonio novčane nagrade kako bih dobio više besplatnih okretaja u igri.

Ako općenito volite horor filmove, svidjet će vam se i slot Paranormal Activity. Međutim, ako horor filmovi nisu vaša šalica čaja, preskočite ovaj termin.

Paranormalna aktivnost je vrlo kvalitetna automatska igra s izvrsnim bonus značajkama. Odličan posao!

Objavljena igra: Listopada 2016

RTP (povratak na player): 96,75%

Varijansa: Nepoznato

Izgled: 5 x 3

Linije za klađenje: 243

Najviši RTP iSoftBet utora

To su najveći postotak utora za RTP (Povratak na igrač) koji sam pronašao iz iSoftBet-a.

1. Rubin (RTP 97,5%)

Ruby je automat s 5 kolutova koji izgleda poput tradicionalnog automata za kockanje. Čak se i pozadinska buka sastoji od atmosfere u casinu u kojoj ljudi vode razgovore i igraju automate. Dakle, ako se želite što više približiti osjećajima u casinu, Ruby to čini dobro!

Ruby utor tvrtke iSoftBet.

Ovo je Ruby slot igra tvrtke iSoftBet. Primijetite tradicionalni izgled automata s puno osjećaja stare škole u Las Vegasu.

Divlji simbol zamjenjuje bilo koji simbol osim Bonusa i Ruby simbola.

Ruby u plamenu je značajka kod koje slučajno neki ili svi koluti 1, 3 i 5 mogu postati Wild koluti. Pored toga na kolutima koji nisu Wild, slučajni simboli postaju Wild.

Ako dobijete 3 bonus simbola na kolutima 1, 3 i 5, koji će aktivirati Bonus krug. U Bonus krugu imate mogućnost okretati bonus kotačić s ovim nagradama:

 • Ruby Jackpot (oko 1390x oklade)
 • Topaz Jackpot (oko 557x oklade)
 • Cherry Jackpot (oko 279x oklade)
 • Ukupna oklada do 100x
 • Do 10 besplatnih okretaja + 5x ukupna oklada

Ruby utor tvrtke iSoftBet.

Ako dobijete 3 bonus simbola, aktivirat ćete Bonus krug. U početku ste u mogućnosti okretati bonus kotačić. Dobit će vam Jackpotove, novčane nagrade ili besplatne okrete.

Ako dobijete Besplatni okreti, postoje neke posebne značajke. Simbol Ruby pojavljuju se samo tijekom besplatnih okretaja. Rubin je divlji simbol i može raditi i ove značajke:

 • Postanite Sticky Wild do kraja besplatnih okretaja.
 • Postanite produženi Sticky Wild do kraja besplatnih okretaja.
 • Nagradite trenutni dobitak do ukupne oklade do 10x.

Ruby utor tvrtke iSoftBet.

Evo besplatne igre besplatnih okretaja. Simbol Ruby aktivirat će redovite Wild-ove, Sticky Wildse-ove ili širenje Wild-koluta.

Besplatni okreti se ne mogu ponoviti.

Ruby utor tvrtke iSoftBet.

Slot igra Ruby dobro radi ono za što je i zamišljena – unesite osjećaj stare automata u automatima!

Sve u svemu, The Ruby je izvrsna automata za igre na sreću ako volite automate u starom stilu i općeniti osjećaj kockarnica. Postoji puno bonus značajki, ali Bonus Wheel je bilo jako teško pokrenuti kao u mnogim iSoftBet utorima koje sam testirao.

Na grafiku i animacije nema se što požaliti. Međutim, nedostatak glazbe sa samo pozadinskom bukom postaje malo dosadan nakon nekog vremena.

RTP (Return to player) stopa je izvrsna sa 97,5%.

Objavljena igra: Prosinca 2018

RTP (povratak na player): 97,5% (vrlo dobro!)

Varijansa: Nepoznato

Izgled: 5 x 3

Linije za klađenje: 30

2. Drobljenje 3 čari (RTP: 97,23%)

3 Charms Crush je über simpatična automata s prilično zanimljivom pločom 5 x 5 mjesta. Ovaj utor ima najbolji postotak RTP (Return to player) koji sam pronašao iz iSoftBet utora s 97,23%. To se može smatrati dobrim ili vrlo dobrim u usporedbi s drugim utorima.

3 utora Charms Crush tvrtke iSoftBet.

Ovdje je utor za 3 Charms Crush tvrtke iSoftBet.

3 Charms Crush sastoji se od samo 3 pravilna simbola: ružičaste, narančaste i zelene. Simboli će se platiti ako ih u isti redak stavite 3, 4 ili 5. Simboli moraju početi s lijeve strane koluta da bi se računali kao dobitak.

Množitelji se razlikuju ovisno o redu u kojem se pojavljuju. Gornji redak plaća x1, zatim x2, x3, x4, a donji red x5.

Značajka Super pojavljuje se kada u donji red dobijete 5 najbolje plaćenih ružičastih simbola. Ovo je maksimalna moguća isplata.

3 utora Charms Crush tvrtke iSoftBet.

Različiti kolutovi s utorom plaćaju se različitim multiplikatorima.

U zaključku 3 Charms Crush vrlo je jednostavna automata. Postoje samo 3 simbola, nema Wild simbola, nema Scatter simbola, nema bonus igara. Za mene su 3 Charms Crush dosadila nakon nekoliko minuta.

Grafika i animacije izgledaju ok, ali slatka tema u simbolima i glazbi bila mi je previše. Postotak RTP-a (povratak igraču) vrlo je dobar.

Ako tražite zaista jednostavan i simpatičan utor s dobrim RTP-om, 3 Charms Crush mogao biti onaj. Ali to nažalost nije bila moja šalica kave.

Objavljena igra: Kolovoza 2018

RTP (povratak na player): 97,23% (vrlo dobro!)

Varijansa: Nisko-srednje

Izgled: 5 x 5

Linije za klađenje: 5

Isprobajte još visokih RTP iSoftBet utora

Evo još nekoliko visokih RTP iSoftBet utora ako ih želite isprobati:

 • Vruće snimke (RTP: 97,15%)
 • Shaolin Spin (RTP: 97,15%)
 • Voćne kutije (RTP: 97,10%)
 • Wisps (RTP: 97,10%)
 • Beverley Hills 90210 (RTP: 97,09%)

Preporučena bitcoin kasina s iSoftBet utorima

Ova Bitcoin kockarnice nude iSoftBet utora u svom izboru.

CasinoBonusFeaturesOdđite na web mjesto

1. BitStarz Casino

BitStarz logotip Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 152% do 2 BTC + 180 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 6 BTC + 180 besplatnih okretaja. Bez depozita bonus: 20 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x bonus.

Podržani iSoftBet utora

Pouzdani kasino od 2014

2600+ casino igara

Brzi polozi i isplate

BitStarz pregled

Pridružite se sada

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 150% do 2 BTC + 100 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 6 BTC + 100 besplatnih okretaja. Bez depozita: 50 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x bonus.

Podržani iSoftBet utora

Brza i tečna web stranica

2528 casino igara

96 jackpot automata

mBit Casino pregled

Pridružite se sada

3. 7Bit Casino

Logotip 7Bit Casina

1,5 BTC + 100 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 157% do 1,5 BTC + 100 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 5 BTC + 100 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x.

Podržani iSoftBet utora

Iskusni kasino od 2014

704 casino igre

39 mjesta za jackpot

Pregled 7Bit Casina

Pridružite se sada

4. Kralj Billy Casino

Logotip kazina King Billy

1,5 BTC + 200 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 155% do 1,5 BTC + 200 besplatnih okretaja za Wolf Moon Rising. Ukupni bonus je 5,5 BTC + 200 besplatnih okretaja. Klađenje: 30x bonus.

Podržani iSoftBet utora

Ekskluzivni bonus: 155%

Klađenje s malim bonusom: 30x

3500+ casino igara

Pregled kralja Billyja

Pridružite se sada

5. BetChain Casino

BetChain logotip kasina

1 BTC + 200 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 150% do 1 BTC + 200 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 2 BTC + 200 besplatnih okretaja. Bez depozita bonus: 20 besplatnih okretaja. Klađenje: 50x.

Podržani iSoftBet utora

2346 kasino igara

210 mjesta za jackpot

Mnogo dokazanih poštenih igara

BetChain pregled

Pridružite se sada

6. Osino kasino

Logotip kasina Oshi

1,25 BTC + 180 besplatnih okretaja

Bonus na prvi depozit je 100% do 1,25 BTC + 180 besplatnih okretaja. Ukupni bonus je 5 BTC + 225 besplatnih okretaja. Klađenje: 40x.

Podržani iSoftBet utora

Ogromna količina igara

2528 casino igara

57 mjesta za jackpot

Osino Casino pregled

Pridružite se sada

Recenzije korisnika

Evo sažetka korisničkih ocjena iSoftBet automata:

Kako vam se sviđaju iSoftBet slot igre? Molimo podijelite svoje misli u nastavku u obrascu za komentare!

Završne misli

Ovo je naš članak o iSoftBet utorima. Slobodno pošaljite mail, napišite poruku putem kontakt obrasca ili ovdje napišite svoje komentare ili prijedloge!

Hvala na čitanju!

Izvori za ovaj članak:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map