Tom Horn Gaming Slots Review (2021) – Book of Ba, Dragon Egg i drugi!

Tom Horn Gaming je pružatelj internetskih casino igara s video utorima, stolnim igrama i greb kartama, keno i bingo igrama u svom izboru.

Gotovo sve igre izrađene su pomoću moderne HTML5 tehnologije, tako da dobro funkcioniraju na svim uređajima, uključujući stolna računala, tablete i mobilne uređaje. Ukupan broj HTML5 slot igara po izboru Toma Horna je 33, a ostale su izrađene pomoću Flash-a.

Neke starije igre izrađene su zastarjelom Adobe Flash tehnologijom koja je puna sigurnosnih nedostataka i potreban je vanjski dodatak za preuzimanje. Ne mogu uopće preporučiti Flash igre, pa preskočite one ako naiđete na neke.

Igre Tom Horn u potpunosti su lokalizirane i dostupne su na 22 jezika.

Tom Horn ima urede na Malti, Ukrajini, Slovačkoj i Češkoj. Tvrtka je pokrenuta 2005. Tom Horn Gaming ima licence UKGC-a (United Kingdom Gambling Commission) i MGA (Malta Gaming Authority).

Postoci RTP-a (Povratak igraču) prosječno su oko 96%, ali postoji jedna iznimka. Slot igra Prijestolja Perzije nudi super dobro RTP od 98,83%. Nisam vidio tako dobar RTP u redovnim dobavljačima igara, pa je ovo vjerojatno neka vrsta zapisa.

Dragon Egg utor Tom Horn Gaming.

Evo Dragon Egg slot igre s Bonus igrom Free Spins u akciji. Ovo je jedan od najboljih termina koje je Tom Horn napravio po mom mišljenju.

Tom Horn Gaming logotip

Ocjena korisnika Tom Horn Gaming utora:

Novi utor za igre Tom Horn

Evo nekih od najnovijih predstavljenih automata Tom Horn Gaming.

1. Book of Ba – Tajna donjeg svijeta (Objavljeno u travnju 2020.)

Ne, ovaj put nije Book of Ra, već Book of Ba. Pogledajmo ovaj novi automat Tom Horn Gaming koji je objavljen u travnju 2020.

Knjiga o Ba je termin s temom za Drevni Egipat čiji je cilj odgovoriti na jaku konkurenciju u ovom žanru automata. Konkurencija je teška, pa ćemo vidjeti može li je Book of Ba isporučiti.


Slot Book of Ba, Tom Horn Gaming.

Slot Book of Ba, Tom Horn Gaming.

Samo da vam osvježi sjećanje na satovima povijesti, Ra je bio prastari Egipatsko božanstvo sunca. Ba, međutim, bio je neka vrsta ptice s ljudskom glavom. Ptica Ba često je prikazivan kako lebdi nad pokojnikovom mumijom ili napušta grobnicu po svojoj volji.

Slot Book of Ba sastoji se od osnovne ploče s 5 utora i ima 9 fiksnih linija za isplatu.

Posebnost je u tome što pobjednički simboli eksplodiraju i padaju odozgo. Pobjednički množitelj se povećava za svako razbijanje za jedan, povećavajući se na 4. Način razbijanja prestaje kad Množitelj dosegne x4 ili se na kolutima ne pojavi više dobitnih kombinacija.

Slot Book of Ba, Tom Horn Gaming.

Evo simbola koji se razbija nakon pobjede. Primijetite traku množitelja u gornjem desnom kutu koluta. Množitelj će se povisiti za jednu razinu nakon svakog razbijanja do x4.

Ako dobijete 3 Knjižni simboli to će pokrenuti 10 besplatnih okretaja. Međutim, besplatna okretanja se ne dodjeljuju ako su akumulirana tijekom Shatter načina. Besplatni okreti mogu se ponovno pokrenuti tijekom Bonus igre besplatnih okretaja.

Slot Book of Ba, Tom Horn Gaming.

Tri simbola Knjige dodijelit će vam 10 besplatnih okretaja.

The Simbol knjige djeluje i kao a Divlji simbol osim što je a Razbacani simbol.

Tijekom besplatnih okretaja, posebna Simbol koji se širi odabire se na početku besplatnih okretaja. Proširuje se i pokriva cijelu kolut ako je dio dobitne kombinacije.

Slot Book of Ba, Tom Horn Gaming.

Na početku Bonus igre s besplatnim okretanjem odabire se poseban simbol koji se širi. Kada je ovaj simbol dio dobitne kombinacije, proširit će se na pune kolute tijekom besplatnih okretaja.

Slot Book of Ba, Tom Horn Gaming.

Evo simbola koji se širi u bonus igri Free Spins.

Tijekom testiranja igre dogodila se jedna greška (ili mana), zaslon opcija bio je prazan. Ne znam što je trebalo biti tamo, ali barem nisam uspio pronaći način brzog ili brzog reproduciranja.

U zaključku Knjiga o Ba je sasvim pristojna slot igra. Nema većih mana i sve dobro funkcionira. Dovoljno je posebnosti da predstava ostane zanimljiva.

Ako se pažljivije pogleda, Book of Ba ne blista ni u jednom odjeljku. Grafika, animacije, igranje, zvukovi su svi na prosječnoj razini. Taman dovoljno, ali ništa posebno. Vrh natjecanja (pročitajte na primjer TOP 5 pružatelja igara) daleko je ispred svih ovih područja.

Ali u svakom slučaju Book of Ba jedan je od najnovijih i najboljih termina Tom Horn Gaminga i to je dobro mjesto za poboljšanje igara i njihovo poboljšanje i tečnost u budućnosti.

Idite provjeriti želite li još jedan utor s temom Drevnog Egipta, Book of Ba svakako vrijedi pogledati!

Objavljena igra: Travnja 2020

RTP (povratak na player): 96,0%

Varijansa: Visoko

Izgled: 5 x 3

Linije / kombinacije za klađenje: 9 (fiksno)

Maksimalni dobitak: Oklada 500x

2. Spinball (Objavljeno u prosincu 2019.)

Spinball nije slot igra, ali bila je toliko različita da sam samo morao pogledati. Spinball je klasična arkadna igra Pinball se pretvorio u igru ​​novca. Svako “okretanje” znači jednu kuglu puštenu da se odbija oko stroja.

Svaki udarac ili ruta unutar flipera rezultira malom pobjedom. Što se lopta više odbija unutra, više pobjeđujete.

Spinball igra Toma Horna Gaminga.

Spinball igra Toma Horna Gaminga.

Također možete imati besplatna “okretanja” od Spinballa ako pritisnete zelene rupe u gornjem desnom kutu. Možete imati do 5 besplatnih okretaja.

Spinball igra Toma Horna Gaminga.

Evo besplatnih “okretaja” na djelu. Možete dobiti najviše 5 besplatnih okretaja.

Na sljedećoj slici možete vidjeti pogođena područja i multiplikatore oklade po svakom pogotku. Kao što vidite, najbolje područje nalazi se u sredini lijevo, gdje će vam tri izbacivača dati okrugli ulog od 0,3x za svaki pogodak.

Spinball igra Toma Horna Gaminga.

Ovdje prikazana područja plaćanja. Svaki pogodak će platiti te iznose puta uložene.

Zaključno, Spinball je zaista nešto drugačije i inovativno. Spinball dobro kombinira fliper arkadnu igru ​​u slot formatu. Igra je zapravo neko vrijeme bila prilično zabavna.

Grafika i zvuk su na prosječnoj razini. Ništa posebno, ali ne izgleda niti zvuči užasno. Vertikalni stol za igre, međutim, ne radi baš najbolje na stolnim računalima jer je područje za igranje prilično malo.

Ako želite nešto drugačije i osvježavajuće nakon slotova, Spinball je zaista vrijedan testiranja. Spinball donosi brzu akciju u istinskom stilu arcade dvorane iz 80-ih.

Objavljena igra: Prosinca 2019

RTP (povratak na player): 96,0%

Varijansa: Niska

Izgled:

Linije za klađenje:

Maksimalni dobitak: 1440x

Najzanimljiviji Tom Horn Gaming slotovi

Evo nekoliko najzanimljivijih utora za igre Tom Horn Gaming koje sam pronašao u izboru. Sve ih vrijedi provjeriti!

1. Zmajevo jaje (objavljeno u travnju 2015.)

Zmajevo jaje je automat s fantastičnom tematikom u kojem glume … Zmajeva jaja! U osnovi je automat 5 x 3 s 9 fiksnih linija. Maksimalna pobjeda prilično je velika s 10 000x, a stopa RTP (Povratak igraču) je također na prosjeku / dobrom nivou sa 96,44%.

Dragon Egg utor Tom Horn Gaming.

Dragon Egg utor Tom Horn Gaming. Ovdje možete vidjeti i zmajevo jaje i divlje simbole.

Pogledajmo posebne značajke. Ako dobijete 3, 4 ili 5 razbacanih simbola pokrenuti Dragon Egg bonus značajka.

Ako sakupite 3 jaja od istog zmaja kako biste otkrili broj besplatnih okretaja i množitelj koji dobijete. Scatter simbol je također redoviti simbol plaćanja.

Dragon Egg utor Tom Horn Gaming.

Evo Dragon Egg bonus značajke u igri. Jaja morate odabrati slučajno jedno po jedno. Ako dobijete 3 simbola jedne vrste zmaja, to će odlučiti koliko besplatnih okretaja i s kojim množiteljem ćete dobiti. Ovdje sam imao priliku dobiti najboljeg (The Red Dragons) za 30 besplatnih okretaja i ogroman x5 multiplikator …

Dragon Egg utor Tom Horn Gaming.

… ali na kraju sam srednji dobio s Blue Dragonsima. 20 besplatnih okretaja i x3 multiplikatora također su bili prilično dobri.

U Bonus igra besplatnih okretaja dobivate 10 do 30 besplatnih okretaja ukupno, a množitelj će varirati između 3x do 5x.

Dragon Egg utor Tom Horn Gaming.

Bonus igra besplatnih okretaja u akciji. Dobio sam 20 besplatnih okretaja i x3 multiplikator svih besplatnih okretaja.

The Divlji simbol je Divlji zmaj. Wilds zamjenjuje sve simbole osim Scattera. Sve Wild pobjede isplaćuju se dvostruko. Divlji zmaj je ujedno i simbol koji najviše plaća. Ako na istu dobitnu liniju odvedete 5 Wild Dragonsa, to će platiti ogromnih 10 000x.

Utor Dragon Egg ima i značajku Gamble / Collect gdje možete udvostručiti dobitak ako želite.

U zaključku Zmajevo jaje utor izgleda dobro s grafikom. Ali u glatkoći igranja, animacijama i zvukovima & glazba ovaj automat puno zaostaje za najboljom konkurencijom. Ali inače to nije previše odvlačilo pažnju i cjelokupni je način igre puno toga činio.

Bonusne značajke su jednostavne, a jurnjava za Bonus igrom s besplatnim okretajima bila je zabavna. Pogotovo je Dragon Egg bonus značajka super kada odaberete Dragon Eggs jedno po jedno. Rezultat je naravno i dalje slučajan, ali volim iluziju da sami odlučite i utječete na svoju sudbinu. Ili barem imati osjećaj za to.

RTP je prilično dobar, a varijance su postavljene na High, tako da Dragon Egg ima mogućnost ogromne pobjede ako imate sreće.

Sve u svemu, mislim da je ovo jedan od najboljih utora koje je Tom Horn Gaming napravio. Pa to ima svojih mana u nekim područjima, ali nisu mi smetale u testnoj igri. Bravo Tom Horn!

Objavljena igra: Travnja 2015

RTP (povratak na player): 96,44%

Varijansa: Visoko

Izgled: 5 x 3

Linije za klađenje: 9

Maksimalni dobitak: 10 000x

2. Diamond Hill (Objavljeno u studenom 2019)

Dijamantno brdo je dragulj utor objavljen u prosincu 2019. godine sa zaista zanimljivom strukturom simbola. Simboli su raspoređeni u redoslijedu koluta 1-3-4-3-1.

Utor za Diamond Hill Tom Horn Gaminga.

Utor za Diamond Hill Tom Horn Gaminga.

Postoji 36 linija za klađenje. Dobitni simboli moraju biti susjedni, počevši od krajnjeg lijevog koluta koji ide udesno, u pobjedničkom retku nisu dopušteni razmaci. Maksimalni dobitak je oklada od 200x.

Divlji simboli pojavljuju se samo na kolutima 1 i 5 i zamjenjuju sve ostale simbole. Wildovi se slučajno mijenjaju množitelji od x1 do x9.

Utor za Diamond Hill Tom Horn Gaminga.

Wild simboli (ovdje slijeva) također se pretvaraju u množitelje koji variraju od x1 do x9. Ovaj put su sve pobjede pomnožene s x7.

Svaka pobjeda koja se sastoji od Wild simbola pokreće a Značajka Respin. Svi se dobitni simboli lijepe na svoje mjesto, a svi nenaplativi simboli se ponovno učvršćuju. Novi simboli koji su dio dobitne kombinacije učvrstit će se na mjestu i kolutovi će se ponovno okretati. Respin se nastavlja sve dok se više ne pojavljuju dobitne kombinacije.

Utor za Diamond Hill Tom Horn Gaminga.

Evo značajke Respin na djelu. Sve pobjede koje su dio Wild simbola imat će Respin.

U zaključku Dijamantno brdo je prilično cool mjesto. Izgled simbola je zanimljiv i Wild Multipliers mogu donijeti velike dobitke. Općenito možete osjetiti da je odstupanje postavljeno na Visoko, jer su se dobici događali prilično rijetko, ali bili su veći nego inače.

Grafika i zvukovi ne donose ništa posebno u igru, ali su na pristojnoj razini. Na ekranu opcija nalazio se Turbo način (brza reprodukcija), ali ništa se nije dogodilo kad sam ga kliknuo. Sve u svemu, Diamond Hill je osnovni utor za dragulje s malo značajki i sasvim drugačijim rasporedom simbola.

Objavljena igra: Prosinca 2019

RTP (povratak na player): 96,0%

Varijansa: Visoko

Izgled: Role 1-3-4-3-1

Linije za klađenje: 36

Maksimalni dobitak: 200x

3. Triple Joker (Objavljeno u siječnju 2017.)

Trostruki Joker je vjerojatno jedna od najružnijih slot igara svih vremena, pa sam morao pogledati ovaj komad izvrsnosti!

Utor za trostruki Joker Tom Horn Gaming.

Utor za trostruki Joker Tom Horn Gaming.

Triple Joker je slot igra s 5 x 3 koluta s prilično dobrom stopom RTP (Return to player) od 97,0%. Igra je objavljena 2017. godine, no čini se da je napravljena 1995. godine u vrijeme Netscapea i Altaviste. Online termini tada vjerojatno nisu postojali, ali izgledi su istiniti 1990-ih. To je definitivno veliki plus. Triple Joker je tako ružan, izgleda zapravo prilično cool!

Utor sadrži a Divlji simbol što je Jester (tip Klaun). Wild simbol je ujedno i najbolje plaćeni simbol.

Utor za trostruki Joker Tom Horn Gaming.

Grafika i zvukovi Triple Joker-a izravno su iz istočnoeuropskog kasina iz 1990-ih.

Triple Joker također ima Značajka kockanja. Nakon svake pobjede, ako niste dosegli ograničenje kockanja, prikazat će vam se gumb Kockanje. Možete odabrati Skupite svoje pobjede ili Kockajte se da ih udvostručite.

Utor za trostruki Joker Tom Horn Gaming.

Vrlo zanimljiva značajka kockanja izgleda ovako. Imate li hrabrosti sudjelovati u ovome?

Sve u svemu značajke u sustavu Trostruki Joker su stvarno jednostavni. Postoje samo Wilds i značajka Gamble, to je to. Ali je i donekle osvježavajuće. Triple Joker samo je old school slot igra koja izgleda i zvuči nepristojno, ali još uvijek ima prilično dobar RTP od 97,0%.

Triple Joker istinska je legenda. Ako volite slotove, jednostavno morate isprobati Triple Joker. Ovo je izazov – koliko dugo možete izdržati?

Postoji i jedna vrlo pozitivna strana Triple Jokera. Nakon igranja, svaki drugi utor zvuči i osjeća se izvrsno. Možda je to znak stvarno dobrog utora jer čini da svi ostali utora zasjaju oko njega?

10/10 na ovom mjestu, sjajan posao Tom Horn Gaming jer nam je donio ovo remek-djelo!

Objavljena igra: Siječnja 2017. godine

RTP (povratak na player): 97,0%

Varijansa: Srednji

Izgled: 5 x 3

Linije za klađenje: 5

Maksimalni dobitak: Oklada od 1000x

Najviši RTP Tom Horn Gaming utora

Ovo su najviši postotak RTP (Povratak na igrača) utora Pronašao sam od Tom Horn Gaminga. Popis je raspoređen od najvišeg RTP do najnižeg postotka RTP-a. Uključena je i varijansa.

Ovdje su prisutne samo igre temeljene na HTML5, zastarjele igre temeljene na Flash-u nisu bile uključene jer ih ne mogu preporučiti zbog sigurnosnih problema.

 1. Prijestolja Perzije – Varijansa: visoka – RTP 98,83%
 2. Značajna pobjeda – Varijansa: srednja – RTP: 97,36%
 3. Majmun 27 – Varijansa: srednja – RTP: 97,0%
 4. Plameno voće – Varijansa: Niska – RTP: 97,0%
 5. Trostruki Joker – Varijansa: srednja – RTP: 97,0%
 6. 243 kristalno voće – Varijansa: srednja – RTP: 96,55%
 7. Zmajevo jaje – Varijansa: Visoka – RTP: 96,44%
 8. Shaolinov tigar – Varijansa: Niska – RTP: 96,44%
 9. Kralj Savannah – Varijansa: srednja – RTP: 96,41%
 10. Potraga Crnobradog – Varijansa: srednja – RTP: 96,31%
 11. Kup – Varijansa: srednja – RTP: 96,31%
 12. Gejšin obožavatelj – Varijansa: Visoka – RTP: 96,13%
 13. Knjiga uroka – Varijansa: Visoka – RTP: 96,13%
 14. Don Juan’s Peppers – Varijansa: srednja – RTP: 96,08%
 15. Kongo Bongo – Varijansa: Visoka – RTP: 96,07%
 16. Joker Reelz – Varijansa: Niska – RTP: 96,0%
 17. Knjiga o Ba – Varijansa: visoka – RTP: 96,0%
 18. Spinball – Varijansa: Niska – RTP: 96,0%
 19. Dijamantno brdo – Varijansa: visoka – RTP: 96,0%
 20. Vruće ‘n’ Voćno – Varijansa: srednja – RTP: 96,0%
 21. Inkino blago – Varijansa: Niska – RTP: 96,0%
 22. Sherlock: Skandal u Češkoj – Varijansa: srednja – RTP: 96,0%
 23. Crvena svjetla – Varijansa: srednja – RTP: 96,0%
 24. Zmajevo bogatstvo – Varijansa: srednja – RTP: 96,0%
 25. Čudovišno ludilo – Varijansa: srednja – RTP: 96,0%
 26. Crna mumija – Varijansa: srednja – RTP: 96,0%
 27. Vruća mećava – Varijansa: srednja – RTP: 95,8%
 28. Pandino trčanje – Varijansa: srednja – RTP: 95,74%
 29. Vatra ‘n’ Vruće – Varijansa: srednja – RTP: 95,74%
 30. Feng Fu – Varijansa: Visoka – RTP: 95,2%
 31. Nebeski baruni – Varijansa: Visoka – RTP: 95,01%
 32. Smrznuta kraljica – Varijansa: srednja – RTP: 94,0% / 96,0%
 33. Divlje vrijeme – Varijansa: srednja – RTP: 94,0% / 96,0%

Preporučena bitcoin kasina s Tom Horn Gaming utorima

Ova Bitcoin kockarnice u svom izboru nude Tom Horn Gaming slotove.

CasinoBonusFeaturesOdđite na web mjesto

1. Bitcasino.io

Bitcasino.io logotip

1 BTC bonus

Bonus na prvi depozit je 100% do 1 BTC. Ukupni bonus je 2 BTC. Klađenje: 35x.

Tom Horn Gaming utora podržani

Munjevito predvorje kasina

Klađenje s malim bonusom (35x)

2270 casino igara

Bitcasino.io pregled

Pridružite se sada

Recenzije korisnika

Evo sažetka korisničkih ocjena slot igara Tom Horn Gaming:

Kako vam se sviđa Tom Horn Gaming? Molimo podijelite svoje misli u nastavku u obrascu za komentare!

Završne misli

Ovo je naš članak o Tom Horn Gaming utorima. Slobodno pošaljite mail, napišite poruku putem kontakt obrasca ili ovdje napišite svoje komentare ili prijedloge!

Hvala na čitanju!

Izvori za ovaj članak:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map