Bitmix.Biz pregled: Učinkovit alat za anonimiziranje plaćanja Bitcoin

Bitcoin bi mogao biti siguran i brz način transakcija, ali ne garantira potpunu anonimnost. Visoko motivirani haker može lako pratiti vaše zapise. 

No, zahvaljujući BitMixu, platformi koja anonimizira kripto plaćanja, možete slati kripto bez stresa znajući da su sve vaše uplate potpuno sigurne. To je učinkovit alat koji funkcionira kombinirajući svaku transakciju s mnoštvom drugih transakcija. Obično postupak miješanja traje samo nekoliko minuta.

Konačni novčići koje korisnik dobije natrag potpuno su novi i ne mogu se pratiti. BitMix.biz je pouzdana mješalica bitcoina koja će vam pomoći da svojim Bitcoin transakcijama pružite sigurnost i anonimnost koju tražite.. 

Zašto bi vam trebao BitMix.Biz?

Prije nekoliko godina bitcoin je stekao golemu popularnost zbog svoje hvaljene anonimnosti, čimbenika koji je privukao mnoštvo korisnika. Međutim, hajp se ohladio kad su korisnici naučili detalje bitcoina i kako se provode transakcije. Jednostavno rečeno, anonimnost Bitcoina samo je mit. Svatko može ući u javno dostupnu knjigu i ući u trag bilo kojoj transakciji koju želi. 

BitMix.Biz daje vašoj kovanici potpunu anonimnost koju tražite. Za početak, nakon što deponirate svoje Bitcoine na platformu, BitMix.Biz funkcionira drobljenjem transakcije na male dijelove koji se zatim prenose u različite smjerove. Nakon toga, platforma će vratiti kovanice u istoj količini koliko je i položena, ali kao potpuno nove kovanice kojima se ne može ući u trag. Evo nekoliko vrijednih specifikacija koje BitMix.Biz ima za vas.

  • Potpuna anonimnost
  • Podrška za više kriptovaluta
  • Višejezična platforma
  • Trenutni prijenos
  • Mogućnost postavljanja prilagođene naknade
  • Jamstveno pismo
  • Podrška randomizirane opcije

Potpuna anonimnost 

Suština korištenja mješavine bitcoina je u stjecanju privatnosti i anonimnosti vašeg novčića koji zabranjuje vaš novac od hakera i drugih oblika nadzora koji vaš novčić mogu izložiti neovlaštenim osobama. Platforma ne traži osobne vjerodajnice kao što su adrese i imena korisnika tijekom provođenja transakcija.

Zanimljivo je da BitMix.Biz ne vodi nikakve evidencije ili evidencije svojih korisnika što znači da platforma ne sadrži nikakve podatke o posjetiteljima koji se mogu pratiti. Uz to, Bitcoin tumbler pohranjuje sve pojedinosti o transakciji najviše 72 sata ili odmah na zahtjev korisnika.

Podržane kriptovalute

Ako se raspitate, mnogi držatelji kripto zna da su usluge miješanja ograničene samo na Bitcoine. Pa, BitMix.Biz je uključio nekoliko drugih kripto krila poput Dash i Litecoin. Prema unutarnjim izvorima, u tijeku su planovi koji će uključiti više kovanica koje će osigurati smještaj svakog kripto držača.

Višejezična platforma

BitMixu se može pristupiti iz gotovo svih dijelova svijeta. Uz globalnu dostupnost, platforma također podržava više glavnih jezika poput engleskog, njemačkog, kineskog, nizozemskog, korejskog, portugalskog, ruskog, indonezijskog, poljskog i hindskog. 

Trenutni prijenos

Da bi se korisnikova digitalna imovina prenijela na njihove adrese, brza poruka potvrde jedini su detalji koje treba predati i njihovi će se novčići odmah prenijeti na njihovu adresu. Imajte na umu da BitMix u svojoj rezervi drži lako izmiješane kovanice. 

Dakle, nakon što kliknete poruku potvrde, momentalno ćete dobiti svoje novčiće, u punoj količini i naravno, s potpunom anonimnošću.

Jamstveno pismo

BitMix se bavi kripto-transakcijama koje su potpuno anonimne i mnogo sigurnije. Uzimajući u obzir da svi vlasnici digitalne imovine ne mogu biti tehnološki pametni, kako bi mogli znati da njihove transakcije uistinu idu u dobrom smjeru?

Pa, BitMix je već smislio rješenje. Kada svoje kovanice predate na platformu, odmah ćete dobiti adresu ili jednostavno mjesto na koje će biti poslani vaši Bitcoini. Potvrdu digitalno potpisuje poslužitelj platforme kao znak autentičnosti.

Postavljanje prilagođene naknade

Jeste li se ikad zapitali kako napadači prelaze složenu sigurnost koju su konfigurirali vlasnici novčanika i kradu digitalnu imovinu? Pa, možda na to trebate obratiti pažnju. Koristeći knjigu javne knjige koja održava sve transakcije kriptovaluta, napadači mogu koristiti analizatore kako bi znali ravnotežu vlasnika kripto valute. 

Možete se kladiti da je netko kad ima takvu vrstu informacija krađa samo pitanje vremena. Ali zahvaljujući BitMix.Biz-u možete postaviti prilagođenu naknadu koja se obično kreće između 0,4% i 4%. Zbog toga je transakciji prilično teško ući u trag.

Platforma podržava slučajnu opciju

Randomizirana opcija samo je dodatni sloj sigurnosti koji je platforma integrirala kako bi osigurala potpuni pristup pristupima transakcijama korisnika. Funkcionalnost omogućuje korisnicima primanje 2 ili više transakcija za svaku izlaznu adresu.

Ova značajka otežava svima koji pokušavaju analizirati blockchain da bi pratili takvu transakciju. Da bi ova funkcija funkcionirala, morat ćete ostvariti minimalne isplate na svoju adresu kako je navedeno u nastavku;

  • Bitcoin- 0,1BTC
  • Crtica – 1,0 Crtica
  • Litecoin- 1,0 LTC

Šifra za zaključavanje prethodnih kovanica.

Platforma uzima sigurnost i anonimnost transakcija s takvom ozbiljnošću da su inicijalizirali kod koji se kupcima daje nakon svake kompletne transakcije. Ovaj kod osigurava da BitMix neće dodijeliti isti iznos kovanica u sljedećim transakcijama. To osigurava da svaki napadač koji pokušava analizirati blockchain nikada neće uspjeti ući u odredište takvih transakcija.

Kako vam koristi partnerski program BitMix?

BitMix ima uzbudljivo partnerski program koji je isključivo dizajniran za nagrađivanje svojih vjernih klijenata. Kako zvuči plaćanje za svaku izvršenu transakciju koju su izvršili svi pozvani korisnici? 

Sve što trebate je podijeliti vezu s preporukom na sve svoje veze bilo na platformama društvenih mreža ili kolegama. Za svaki BTC miks koji izvrše putem platforme plaćate. Sad zamislite koliko možete zaraditi ako 100 vaših veza izvrši transakciju putem platforme. Morate ga isprobati, program je prava kvaka.

Zaključak

Iako je početni razlog zašto su kriptovalute stvorene bio zaobilaženje monetarnih barijera koje su nametnule vlada ili središnje banke, sigurno ste primijetili da se to pokazalo težim zadatkom od onoga što se zamišljalo. 

Međutim, s Bitcoin uslugama koje nude platforme kao što je BitMix, moguće je postići izvornu svrhu bitcoina koja se temelji na potpunoj anonimnosti i sigurnosti. Takve usluge potaknut će globalno gospodarstvo da se poveća brže nego što bi bilo koja fiat valuta mogla postići desetljećima. Da biste znali dalje, možete uputiti Najčešća pitanja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map