Bitamp – budućnost novčanika otvorenog koda

Bitcoin novčanik koji vam omogućuje slanje i primanje Bitcoina odmah na blockchainu. Sve dok u potpunosti kontrolirate svoje sjeme i privatne ključeve

Digitalne kriptovalute zabilježile su velik rast u prilično kratkom vremenu. Konkretno, Bitcoin je jedna od onih kripto valuta koje su doživjele impresivne akcije od svog osnutka davne 2009. Bitcoin je imao prilično nestalnu povijest trgovanja, što ga čini jednom od najpopularnijih i najprometnijih kriptovaluta. Također je široko prihvaćen kao način plaćanja od strane mnogih tvrtki koje svoje usluge i proizvode prodaju na mreži. 

Danas možete povoljno kupovati i prodavati Bitcoine putem interneta tako što ćete stvoriti novčanik kod tvrtke u koju imate povjerenja. Jedna od takvih firmi je Bitamp– otvoreni izvor bitcoin novčanika koji vam omogućuje sigurno slanje i primanje bitcoina u vašem novčaniku. U vrijeme kada je cyber krađa zapanjujuće velika, morate biti sigurni u svoju sigurnost prilikom obavljanja bilo koje vrste posla putem Interneta. Ako tražite web stranicu na kojoj možete slati ili primati bitcoin s bilo kojeg dijela svijeta, Bitamp je idealna opcija. 

Zaštita vaše sigurnosti i privatnosti

Imati pouzdanu i pouzdanu platformu koja omogućava ljudima da sigurno i prikladno upravljaju svojim kriptovalutama neizmjerno je važno. Bitamp želi biti upravo to i još mnogo više. Ako prvi put čitate o Bitampu, vjerojatno se pitate što je to. Pa, to je otvoreni izvor i jednostavan za upotrebu bitcoin novčanika koji korisnicima omogućuje pohranu i izvršavanje transakcija kriptovaluta na siguran način pomoću bilo kojeg uređaja.

Dostupan kao web novčanik, ovaj novčanik na strani klijenta osigurava vam potpunu kontrolu nad vašim sredstvima, privatnošću i privatnim ključevima. Budući da ste novčanik otvorenog koda, možete lako provjeriti tvrdnje koje Bitamp iznosi u vezi s vašom sigurnošću i privatnošću. Još je bolje što je Bitamp besplatan, a njegov razvoj financiran je donacijama. Proizvod djeluje pod licencom Massachusetts Institute of Technology (MIT).

S obzirom na stalni porast potrošačkog interneta, mnogi se ljudi mogu bojati da bi njihovi podaci mogli biti ugroženi prilikom interakcije s različitim potrošačkim aplikacijama. Vjerojatnost je da niste ni vi iznimka. S Bitampom se takve brige uklanjaju jer, kako je navedeno, imate potpunu kontrolu nad svojim bitcoinima. Sve se radnje obavljaju lokalno u vašem pregledniku pomoću JavaScript-a. Povrh svega, vaši privatni ključevi i sjeme nikada se neće dijeliti, pohranjivati ​​ili čak spremati. Ovo vam, bez sumnje, osigurava vašu sigurnost i privatnost.

Anonimno i trenutno

Vjerojatno se ne možete sjetiti koliko ste puta željeli da možete obavljati mrežne transakcije kao anonimni korisnik. Ako ste među onima koji cijene anonimnost, Bitamp je za vas! Budući da bitcoin novčanik ne zahtijeva vaše podatke tijekom registracije ili prilikom slanja ili primanja bitcoina, u mogućnosti ste zadržati anonimnost. Osim toga, vaši ključevi, IP adresa i detalji preglednika nikada se ne pohranjuju u bilo kojem trenutku, što omogućava transakciju kao anonimni korisnik.

Proces slanja ili primanja bitcoin-a s Bitampom je trenutni. Stoga, čak i kada hitno trebate platiti uslugu ili proizvod pomoću bitcoina, to možete prikladno učiniti iz svog preglednika. Što kažete na mogućnost slanja ili primanja bitcoina iz bilo kojeg dijela svijeta bilo kada, bilo kojeg dana? To je upravo ono što Bitamp donosi u tome što kriptovalutu možete slati ili primati globalno bez ograničenja.

Stvaranje Bitamp računa

Postupak je jednostavan i za stvaranje novčanika trebat će vam manje od 10 sekundi. Prvo morate osigurati da ste na njihovoj službenoj web stranici. U gornjem desnom kutu vidjet ćete karticu s natpisom ‘Stvori račun.’ Kliknite je. Generirat će se sjeme od 12 riječi i da biste se nastavili prijavljivati, morate ponovno unijeti ili kopirati ovo sjeme na prazno mjesto napisano ‘potvrda sjemena’ da biste pristupili svom računu. Obavezno spremite ovo sjeme negdje kako će vam trebati svaki put kad se želite prijaviti na svoj račun. 

Budući da novčanik ne pohranjuje vaše podatke za prijavu, nikako ne možete vratiti sjeme u slučaju da ga se ne možete sjetiti. Da ga ne biste izgubili, zalijepite ga u mapu u koju imate povjerenja. Iako ovo možda zvuči kao puno posla, to je jedini način na koji Bitamp može osigurati potpunu kontrolu nad novčanikom. Bitamp vam također omogućuje pokretanje više računa na njihovoj platformi, kao i pristup web mjestu putem VPN orTOR-a. Najvažnije je da svoje sjeme možete napuniti iz drugih novčanika, uključujući Ledger, Electrum, Trezor, Exodus, Mycelium i tako dalje. Da biste stvorili račun, kliknite ovdje.

Više od Bitcoin novčanika

Osim sučelja novčanika, Bitamp dolazi s osnovnim primerima o različitim temama. Korisnici mogu pronaći puno korisnih informacija o bitcoinu na ovoj web stranici. Na primjer, ako se želite upoznati s temama kao što su hardverski novčanici, istraživači blokova, kupiti bitcoin i trošiti bitcoin, to možete prikladno učiniti klikom na svaku temu ispod naslova resursa na dnu početne stranice ili jednostavno na gornje veze.

Bit ćete preusmjereni na stranicu s iscrpnim informacijama. Vjerojatno je riječ o jednom od najuzbudljivijih izvora rudarstvo bitcoina. To je područje koje je pobudilo interes mnogih ljudi. Ako ste među onima koje zanima rudarstvo ove vrijedne kriptovalute ili samo trebate naučiti kako se to radi, kliknite temu ‘Bitcoin Mining’. Sve što trebate detaljno je objašnjeno.

Potpuna kontrola vašeg novčanika

Iako je mobilnih novčanika mnogo, korisnici ponekad mogu propustiti jednostavnost web novčanika koji pruža anonimnost i sigurnost u pokretu. Bitamp je jedan od takvih web novčanih bitcoin novčanika pokrenut kao odgovor na ovu potrebu. Stručnjaci koji stoje iza stvaranja ovog novčanika učinili su izvrstan posao u isporuci proizvoda koji je jednostavan za upotrebu, čak i za početnike. S Bitampom imate potpunu kontrolu nad njihovim privatnim ključevima i nikada vam se neće tražiti da navedete svoje osobne podatke tijekom registracije. 

Uz ovo, nikada ne morate brinuti o gubitku podataka trećim stranama koje ih mogu ugroziti. Bitamp također vam omogućuje slanje ili primanje bitcoin-a iz bilo kojeg dijela svijeta bez instaliranja mobilne aplikacije. To možete učiniti na željenom uređaju. Ako tražite novčanik u kojem možete samostalno čuvati svoj bitcoin na siguran i privatni način, Bitamp je put kojim treba ići. 

Izjava o odricanju odgovornosti Prikazani sadržaj može uključivati ​​osobno mišljenje autora i ovisi o tržišnim uvjetima. Istražite svoje tržište prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne snosi nikakvu odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map