Coinsbit Review: Sigurna, brza i izdašna kripto razmjena

Loša sigurnost novčanika, nepostojeća korisnička podrška i spori motori za trgovanje natjerali su tisuće kripto trgovaca da zatvore svoje račune i potpuno napuste trgovanje. Od ranih dana Bitcoina, njegovog eksponencijalnog rasta u 2017. do trenutnog stanja, ljudi se još uvijek trude pronaći pouzdane kripto burze.

Coinsbit, brzorastuće tržište FIAT-a i kripto trgovine, dolazi naoružano svim značajkama i uslugama koje su trgovci uvijek tražili. Bilo da se radi o zaštiti vaših podataka, brzoj obradi transakcija ili pružanju intuitivnog sučelja, razmjena označava sve okvire.

Štoviše, trenutno nudi novčanu nagradu od 500 dolara za nove trgovce. To je nevjerojatno, zar ne? Da bismo potvrdili da je tvrtka legitimna, a ne prijevara, stvorili smo račun na platformi. Evo opsežnog pregleda Coinsbita i našeg iskustva korištenja kripto razmjene.

Coinsbit: pregled

Coinsbit sadrži uglađenu, profesionalno dizajniranu web stranicu koja se glatko učitava i na stolnim i na mobilnim uređajima. Dobro je organiziran tako da olakšava registraciju, trgovinu ili pristup bilo kojoj od njegovih brojnih značajki.

Početna stranica nudi pregled svega što biste mogli znati o razmjeni. Čak i bez pomicanja, uočljivo ćete primijetiti da razmjena prihvaća Visa i MasterCard. Saznat ćete da pruža usluge zajma P2P i ima investicijsku uslugu.

Dok se pomičete prema web mjestu, kroz odjeljak o bazi znanja saznajete više o platformi za trgovanje. Coinsbit također pruža društveni dokaz da je legitimna tvrtka za kripto trgovanje, a ne banda prevaranata koji trguju prevarama. Točnije, ima veze do članaka iz pouzdanih prodajnih mjesta poput magazina Forbes koji potvrđuju njegovu legitimnost.

Sada se bavimo osnovnom djelatnošću, slijedi pregled glavnih značajki i usluga Coinsbita:

  • Kripto razmjena: možete kupiti Bitcoin koristeći Visa / MasterCard ili prodati Ethereum za Ripple. Coinsbit je sveobuhvatna burza za trgovanje i za Fiat i za digitalne valute.
  • IEO Launchpad: novi kripto projekti koji žele brzo plasirati svoje novčiće mogu se prijaviti za pokretanje putem Coinsbitove IEO platforme.
  • API za praktično automatsko trgovanje: razmjena vam omogućuje povezivanje računa s automatiziranim trgovačkim botom bez problema. I kao standardna praksa, Coinsbit štiti vaš kripto na takav način da ga niti jedan bot ne može prenijeti s vašeg računa.
  • InvestBox: ovo je jedinstvena investicijska usluga koja se pruža isključivo programerima na platformi.
  • P2P zajmovi: možete posuditi kripto od investitora da biste ga dodali svom trgovačkom kapitalu i vratili ga s dobiti. Alternativno, možete posuditi svoj Bitcoin trgovcu i zaraditi kamate kada oni vrate. Coinsbit štiti uslugu, tako da ne biste trebali brinuti hoćete li se prevariti.
  • Program preporuke: nagovorite svoje prijatelje da počnu trgovati na Coinsbit-u, a dio njihovih naknada za trgovanje dobivate na poklon od burze. Tačno, razmjena vam plaća 15% od naknada za trgovanje koje Coinsbit naplaćuje vašim prijateljima.

Početak rada na Coinsbitu: Osvojite bonus u vrijednosti od 500 USD

Izrada računa na Coinsbit traje manje od minute. Za zaštitu računa morate navesti samo adresu e-pošte i snažnu lozinku. Kada potvrdite svoju e-poštu i prijavite se, Coinsbit vas iznenadi poklonom svojih vlastitih Coinsbit (CBC) kovanica.

Imajte na umu da zračni kapi neće uvijek biti dostupni. No, vašeg sretnog dana Coinsbit će vas počastiti CBC tokenima u vrijednosti od 500 USD.

Daleko od zračnih kapi, trebate financirati svoj račun da biste započeli trgovanje na burzi. Trgovačka platforma podržava više od 40 valuta, a svoj račun možete financirati pomoću polovice. Ako ste novi u Bitcoin trgovanju, vjerojatno biste trebali odabrati depozite u eurima ili američkim dolarima i izvršiti uplate putem Visa ili MasterCard kartice.

Međutim, za iskusne trgovce imate mnoštvo valuta pomoću kojih možete financirati svoj Coinsbit račun. Depoziti su besplatni za većinu kovanica, iako biste trebali očekivati ​​naknade za podizanje novca. Ispod je analiza troškova Coinsbita.

Valuta Depozit Povlačenje Minimalni polog Min povlačenje
BTC 0 BTC 0,0012BTC 0,001BTC 0,002BTC
ETH Besplatno 0,01ETH 0,001ETH 0,02ETH
USD Besplatno / 7% 2% 10 USD 15 USD
BCH Besplatno 0,001 BCH 0BCH 0,002 BCH
BNB Besplatno 0,5BNB 18bnb 0,55
CBC Besplatno 15CBC 0cbc 16CBC
LTC Besplatno 0,01LTC 0,001LTC 0,02LTC

Trgovanje na Coinsbit-u: glatko i jednostavno

Coinsbit’s trgovačko sučelje izgrađeno je za potpune početnike. Jednostavan je, izvršava transakcije vrlo brzo (10.000 transakcija u sekundi), ali također nudi korisne značajke za naprednog trgovca.

Prema zadanim postavkama, burza prikazuje kretanje cijena pomoću zelenih i crvenih šipki svijeća. Ali ako želite, možete se prebaciti na šipke, šuplje svijeće, linijske ili Heikin Ashi svijeće. Također se možete poigrati s drugim konfiguracijama poput vremenskih zona, pozadinskih informacija i osi.

Bez obzira na to, postupak dovršavanja trgovine na Coinsbit-u odvija se bez napora. Kartice narudžbe za kupnju i prodaju nalaze se ispod chatova u zelenoj i crvenoj boji. Razmjena vam pokazuje trenutnu cijenu onoga što želite kupiti, plus iznos koji biste trebali platiti, uključujući 0,2% naknade za trgovanje Coinsbit-a.

Da biste se prebacivali između valuta, možete posjetiti značajku razmjene Coinsbit i zamijeniti svoj Ethereum za bilo koju drugu valutu. To je brza usluga i trebali biste moći razmjenjivati ​​kripto unutar Coinsbita bez tehničkih smetnji.

Korisnička podrška

Coinsbit pruža korisničku podršku non-stop putem svog chatbota. To je upadljiva značajka koja se prikazuje na desnoj strani web stranice. Da biste započeli komunikaciju, morate navesti svoje ime i e-adresu putem koje vam Coinsbit može odgovoriti.

Također se možete prijaviti na komunikacijsku značajku koristeći svoj Facebook ili Google račun. Ali ako više volite kriptovati što je moguće privatnije, možete se odjaviti od te opcije. Još važnije, Coinsbit cijeni svoje kupce i ima solidnu reputaciju jer brzo odgovaraju na probleme kupaca.

Zaključiti

U industriji punoj osrednjih trgovinskih burzi, Coinsbit je dašak svježeg zraka. Istaknuta u magazinu Forbes i nagrađena za svoje zvjezdane usluge, mrežna platforma nije vaša prosječna razmjena bitcoina.

Coinsbit je sveobuhvatno tržište koje vam omogućava ugodnu trgovinu glavnim digitalnim valutama i FIAT-om. Ne trebate biti iskusni trgovac da biste koristili njegovu uslugu. Ako imate osnovno znanje o trgovanju, kripto na platformi možete kupovati i prodavati bez napora.

Osim trgovanja, Coinsbit je mjesto na kojem možete posuđivati ​​i posuđivati ​​kripto kod svojih trgovaca. A budući da razmjena olakšava uslugu, uvijek možete biti sigurni da je vaš novac siguran. Kad smo već kod sigurnosti, Coinsbit iz sigurnosnih razloga drži 95% kriptoza trgovaca u hladnim novčanicima. Također vam daje mogućnost korištenja 2FA i postavljanja koda koji morate proizvesti prije nego što možete podići novac na burzi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map