Kripto pregled: Prenesite Bitcoin “Anonimno” na Blockchain pomoću BitcoinMixer.org

Jedna od najkorisnijih, troškovno najučinkovitijih i najopskurnijih usluga miksera na tržištu danas..

Što se tiče mješača Bitcoina, BitcoinMixer.org nudi jednu od najkorisnijih, najisplativijih i najopskurnijih usluga na današnjem tržištu.

Bitcoin, najstarija kriptovaluta na svijetu, obećava brz način prijenosa vrijednosti iz jednog novčanika u drugi širom svijeta – pseudonimno.

Znam da se većina vas možda pita zašto “pseudonim, a ne anonimno” – kao što ste možda već čuli. Pa, Bitcoin nije toliko anoniman kao što se nekada rekla u cijeloj zajednici. U prošlosti su dobro obavljena istraživanja o Bitcoin transakcijama na određenim novčanicima otkrila veze između transakcija na određenom novčaniku i novčanika koji se prati od vlasnika – što zapravo pokazuje svojevrsnu rupu u BTC-ovom obećanju anonimnosti.

Iako je ovo dobro za transparentnost na blockchainu, privatni korisnici radije imaju anonimne transakcije.

Objašnjeni, blagodat ili prijetnja “pseudonimni” izazovi Bitcoina?

Bitcoin javni blockchain omogućuje svima da prate transakcije na određenom novčaniku dobivajući sve detalje o transakcijama kako je prethodno objašnjeno. Iako javna priroda osigurava odgovornost na lancu, ona ne pruža potpunu anonimnost obećanu u tehničkim dokumentima. Mnogi korisnici bježe iz fiat-a i bankarskog sustava u Bitcoin u potrazi za privatnošću na mreži, s ciljem da svoje kupnje i aktivnosti novčanika odvoje od oka hakera i državnih vlasti..

Ova slabost u Bitcoin-u vidjela je rane korisnike u potrazi za ekstremnom privatnošću kako bi se prebacili na privatnije kriptovalute kao što su Monero (XMR), Dash (DASH) i Zcash (ZEC).

Međutim, likvidnost i ukupna dominacija Bitcoina na tržištima čine ga privlačnijim za korisnike prisiljavajući ih da koriste valutu unatoč slabostima anonimnosti. Takvi korisnici sada mogu lako transakcirati svoje BTC novčiće privatno i anonimno za malu naknadu na Bitcoin mješalicama, što zaklanja BTC korisnika čineći ih “čistima i anonimnima”.

Bitcoinmixer.org- Anonimno slanje / primanje bitcoina

Kao što smo vidjeli gore, veza s vašim Bitcoin novčanikom može lako otkriti pravi identitet iza transakcije, ali miješanje Bitcoina osigurava nejasnost transakcija. Kako točno?

Recimo da imate nekoliko bitcoina u KYC kompatibilnoj razmjeni, stoga su vaši podaci povezani s računom. Analiza adrese vašeg novčanika otkrit će vaše podatke. S obzirom na vaš afinitet prema novčiću, odlučili ste “očistiti” novčiće pomoću miksera – dodajući sloj anonimnosti.

Jednom poslani u mikser, novčići će se pomiješati s tisućama drugih transakcija, rastvarajući vašu transakciju u jedan veliki fond. Jednom pomiješan, bazen šalje puni iznos BTC-a (umanjen za malu naknadu) u vaš željeni (sada nepovezani) novčanik.

“Uzimamo kovanice od svih naših klijenata, miješamo ih i šaljemo potpuno nove kovanice u novčanik po vašem izboru.” – Bitcoinmixer.org web stranica

Međutim, u usporedbi s drugim mikserima, Bitcoinmixer.org nudi korisnicima više izbora na koji bazen želite poslati svoje BTC kovanice. Sjećate se teške analize rađene na blockchainu kako bi se otkrili istinski identiteti? Ako se ta analiza izvrši, vidjet će se samo vaša transakcija na adresu i mnogo različitih transakcija poslanih s te adrese. Vaša transakcija i BTC sada su prikriveni dajući vam prijeko potrebnu privatnost u vašim financijskim evidencijama.

NAPOMENA: Imajte na umu da držanje kovanica na centraliziranoj adresi novčanika smanjuje vaše šanse da vaše transakcije ostanu anonimne.

Zašto Bitcoinmixer.org?

 • Veliki / Višestruki bazeni za odabir: Jedan od najvažnijih aspekata mješalice Bitcoina je dostupnost višestrukih transakcija koje ulaze i izlaze iz bazena kako bi se vrlo prikrile transakcije. Bitcoinmixer.org nudi korisnicima pet adresa na koje mogu poslati svoj BTC.
 • Značajka odgode: Mješalica također omogućuje korisnicima da odmah pošalju transakciju (pomoću gumba “Rapid”) ili postave odgodu od nekoliko minuta do sati prije dovršetka transakcije. Značajka kašnjenja između vremena polaganja i isplate također povećava anonimnost transakcije.
 • Web stranice s poboljšanom privatnošću: Za korisnike koji svoje transakcije žele dodatno učiniti još sigurnijima, Bitcoinmixer.org nudi web stranicu preglednika Tor. Možete ga pronaći ovdje>> btcmixnqyq7kljrr.onion.
 • Nema pravila dnevnika: Zabrinjavajući da će FBI ili druge vladine vlasti srušiti vrata Bitcoinmixer.org tražeći evidenciju? Pa, tvrtka koristi politiku ne-evidencije koja automatski briše svaku evidenciju transakcija u proteklom tjednu. Želite to brže? Platforma također nudi funkciju ručnog brisanja odmah nakon završetka transakcije.
 • Superiorna korisnička funkcionalnost: Platforma također nudi korisničku platformu za svakoga tko može lako i brzo miješati svoje Bitcoine.

Jednostavni koraci za korištenje miksera

 1. Ići Bitcoinmixer.org početna stranica, započnite novi miks

 1. Na dobivenoj stranici unesite adresu novčanika koji prima (na koju želite da se pošalje BTC).
 2. Na padajućem izborniku s desne strane okvira “adresa” odaberite želite li “brzu” ili “odgođenu” transakciju.

NAPOMENA: funkcija odgode nudi veću anonimnost transakcije. Možete postaviti bilo koje odgađano razdoblje od 1 sata do 12 sati.

 1. Unesite Captcha kôd i pritisnite Nastavi.
 2. Na sljedećoj stranici kopirajte svoj ID miksa. Ovo je veoma važno. Trebali biste kopirati svoj ID miksa prije slanja bilo kojeg BTC-a na Bitcoinmixer.
 3. Pošaljite BTC koji želite pomiješati na adresu za polog. (Imajte na umu da se pogrešan unos adresa novčanika i nevažećih adresa ne može poništiti, provjerite adrese novčanika dva puta prije slanja.)
 4. Uspješno ste izmiješali svoj BTC.

Ako pošaljete brzu transakciju, BTC će se poslati na odabranu adresu za nekoliko minuta. Za odgođene transakcije provjerite imate li BTC na adresi ulaznog novčanika nakon isteka postavljenog vremena.

Česta pitanja (FAQ)

· Čemu služi ID miksa?

Upotrijebite svoj ID miksa za provjeru statusa vašeg miksa ili za vraćanje vašeg miksa ako vam se preglednik sruši nakon što pošaljete depozit. Uvijek spremite svoj ID miksa dok vaš miks ne bude završen i dok ne primite nove bitcoin.

· Koji je minimalni iznos BTC-a koji mogu miješati?

Najmanji iznos BTC Bitcoinmixer.org koji trenutno dopušta u mikseru je 0,0002 BTC. Bilo koji iznos manji od ovog tretira se kao donacija.

· Naknade za miješanje?

Bitcoinmixer.org naplaćuje naknadu za uslugu od 0,25% plus naknadu za transakciju za svaku transakciju i dodatnih 0,000001 BTC po adresi za plaćanje.

Zaključak

Bitcoin je stvoren kako bi ljudima ponudio kontrolu nad vlastitim novcem, kontrolirajući neuravnotežene prakse financijskih vlasti, vlada i korporacija. Štoviše, pravo na financijsku privatnost još je jedno veliko obećanje blockchaina, a mješalice Bitcoina nastoje to ostvariti.

Kao što zaključujemo, pitanja o tome miješa li li se BTC Bitcoinmixer.org ilegalne nastale u prošlosti. Kratki odgovor na ovo pitanje je ne. Ali ako miješate BTC ilegalnog izvora ili planirate koristiti miješani BTC u ilegalne svrhe, tada ćete prekršiti zakon.

Izjava o odricanju odgovornosti Prikazani sadržaj može uključivati ​​osobno mišljenje autora i ovisi o tržišnim uvjetima. Istražite svoje tržište prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne snosi nikakvu odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map