Pregled prodaje žetona E-RADIX

O Radixu 

Radix vjeruje da decentralizirane financije mogu promijeniti svijet. Međutim, postoji poprilično problema s DeFi-jem. Tu dolazi Radix. Radixov konsenzusni algoritam dizajniran je posebno s naglaskom na DeFi. 

Radix radi na konsenzusnom algoritmu Cerberus. Pruža temelje za isporuku javne mreže putem linearne skalabilnosti. Linearna skalabilnost znači da se javna knjiga može neprimjetno skalirati, omogućujući joj skaliranje do tisuća čvorova i milijardi korisnika. Jednom kad to bude spremno, to može riješiti probleme zagušenja mreže s kojima se susreću drugi poput Ethereuma. 

E-Radix žeton 

Značajno je rano i široko širenje distribucije tokena. Osigurava dovoljnu decentralizaciju javne mreže. Također daje ljudima poticaje na mreži što je brže moguće od trenutka instancije. 

Prodaja tokena E-Radix namjerava promovirati distribuciju uloga. Također se nada da će osigurati visoku razinu decentralizacije prije objavljivanja mreže Radix. 

ERC20 tokeni su među najčešće izdavanim vrstama tokena. Oni također mogu olakšati bržu integraciju u postojeći DeFi ekosustav poput razmjena i novčanika. To može pomoći raspodijeljenoj izgradnji udjela. 

E-Radix prodaja tokena 

Među ljudima postoji značajan interes za kupnju žetona Radix. Da bi sve bilo jednostavnije, Radix je stvorio jednostavan portal s tokenima putem kojeg se mogu zatražiti izdvajanja na osnovi sredstava koja se prvi pošalju. 

Radix

Prodaja Radix tokena pokrenut će se 8. listopada 2020. u 18:00 UTC. Prodaja će trajati sve dok svi žetoni ne budu rasprodani ili do 10. studenog 2020. u 18:00 UTC. 

Bit će moguće kupiti najviše 642 milijuna E-Radix tokena po cijeni od 0,039 USD po tokenu. Dodjela tokena bit će rezervirana na osnovi sredstava koja se prvi pošalju. Sve kupnje podliježu minimalnoj veličini kupnje od 5000 USD i maksimalnoj veličini od 2.000.000 USD. Kupnja se mora izvršiti u USDC ili ETH. 

Ljudi koji žele kupiti tokene E-Radix trebaju razriješiti svoj ALM / KYC pomoću Altcoinomy, koji je regulirani pružatelj AML / KYC. Za AML / KYC čekove bit će potrebni dokaz o osobnoj iskaznici, dokaz o prebivalištu i izvor sredstava. Pojedinosti će se provjeriti putem video poziva.  

Korisnici koji žele poslati sredstva za kupnju tokena E-Radix to mogu učiniti samo putem portala Radix token. Sredstva se također moraju poslati iz osobnog novčanika. Ako sredstva šaljete iz novčanika za razmjenu, možda nećete moći pristupiti svom E-Radixu. 

Sve detalje o prodaji Radix tokena možete pronaći ovdje

Otključavanje tokena E-Radix 

Da bi se postigla ravnoteža između ponude i potražnje tokena E-Radix, broj otključanih tokena ovisit će o tržišnoj cijeni tokena. Samo otključani tokeni bit će dostupni za ulaganje i druge svrhe. 

Mehanizam za otključavanje započet će 17. studenog 2020., a nastavit će se na knjizi Radix nakon instalacije. 

Poticaji za likvidnost 

Radix planira stvoriti početnu likvidnost za tokene E-Radix lansirajući ga u ekosustav Ethereum DeFi. To će omogućiti zajednici Radix izravno osiguravanje likvidnosti. Također će im pružiti mogućnosti za izgradnju posjeda, a istovremeno podržati žeton. Pokretanje ekosustava Ethereum DeFi također će pomoći Radixu da stekne svijest o ekosustavu DeFi. 

Dodjela tokena je rezervirana. To će potaknuti odredbe o likvidnosti koje su ključne za distribuciju tokena Radix. Ti su poticaji presudni za dugoročne ciljeve vlasnika Radixa i Radix tokena. 

Zaključak 

Platforma Radix nada se postići široku distribuciju svog tokena. To je neophodno kako bi se mogla postići dovoljna decentralizacija. Prodaja tokena nada se postizanju određenog stupnja decentralizacije prije izlaska mreže Radix. Nakon instalacije Radixove knjige, E-Radix token se može zamijeniti za Radix tokene. Sredstva dobivena od prodaje tokena koristit će se u tehnologiji, marketingu i posebnim projektima. 

Izjava o odricanju odgovornosti Prikazani sadržaj može uključivati ​​osobno mišljenje autora i ovisi o tržišnim uvjetima. Istražite svoje tržište prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne snosi nikakvu odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map