A kriptográfia egyértelmű, határozott és alkalmazkodási politikát követel a szabályozóktól, amely támogatja a kriptókat

Az egyik legfontosabb akadály, amely megakadályozza az amerikai befektetőket a kriptográfia területén, a nem egyértelmű szabályozási keret. Megértve, hogy a kriptók túléléséhez az Egyesült Államokban megfelelő és kedvező szabályozási környezetre van szükség, az ország számos ipari szakértője és elemzője látja véleményét és javaslatait a szabályozóknak és a törvényhozóknak. Egy ilyen legújabb kísérlet során. az amerikai kriptoipar vezetői találkoztak a Capitol Hill-i törvényhozókkal egy kerekasztal-beszélgetésen, amely elsősorban az ICO-k és a digitális valuták szabályozására összpontosított..

A kongresszusi képviselő meghívja a vezetőket a hagyományos pénzügyi és blokklánc-iparra

Az összejövetelt Warren Davidson republikánus kongresszusi képviselő szervezte, akit kriptóbarát kilátásai miatt a digitális eszközközösségben már nagyon nagy tiszteletnek tartanak. Mind a hagyományos pénzügyi, mind a blockchain-ipari vállalatok több mint 50 vezetője vett részt a kerekasztalon olyan kriptográfok óriásainak képviseletével, mint a Coinbase, a Kraken, a ConsenSys, a Nasdaq, a Circle és a Fidelity. Ennek az értekezletnek az a kitüntetése, hogy Mr. Davidson, a műsorvezető jelenleg egy kriptográfiai törvényjavaslatot készít, amelyet a képviselőházban ősszel később ismertetnek..

A megbeszélésre a választások előtti utolsó ülésen került sor, ami jó esélyt adott a kriptográfusok számára, hogy aggodalmukat fejezzék ki a kriptográfia szabályozásával kapcsolatban. A fő üzenet a törvényhozó számára egyértelmű volt: a szabályozóknak világos és határozott politikát kell elfogadniuk a kriptográfia irányában, különben a blokklánc-társaságok kénytelenek lesznek új legelőket keresni.

Négy órás megbeszélés után a kongresszusi képviselő Davidson emlékeztetett arra, hogy a titkosítási törvényjavaslata még mindig nem készült el, és a testület nagyszerű módja volt az ipar meghallgatásának és annak eldöntésére, mielőtt a végleges tervezetet bemutatták a törvényhozóknak.

Azt mondta, hogy „Az ipar törvényes szereplői valamiféle bizonyosságra vágynak, hogy megelőzhessük és üldözhessük a csalást. Bízom benne, hogy előreléphetünk, és ezt az Egyesült Államokban virágzó piacgá tehetjük. Feltétlenül nekünk kell megtennünk, jól tettük ezt az internettel. “

Mike Lempres, a Coinbase szakpolitikai tisztviselője ezt megerősítve megerősítette a változás szükségességét,

„Mindannyian tisztességes és rendezett piacra vágyunk, ugyanazokra a dolgokra vágyunk, mint a szabályozók. Nem kell ugyanúgy megtenni, mint a múltban, és nyitottaknak kell lennünk erre. “

Carla Carriveau, a Circle vezető tisztje és a SEC korábbi tisztviselője azt válaszolta, hogy még ha a SEC tisztázza is a meglévő törvényeket, a kongresszus feladata, hogy lépjen. Szerinte,

“A kongresszusnak cselekednie kell, mert a SEC elmondta, amit helyesnek gondolt, és már megtette, amit szerinte meg kellett tennie.”

Joyce Lai, a ConsenSys ügyvédje emlékeztette a törvényalkotókat, hogy mivel a kriptovaluták nem kötődnek egyetlen kormányhoz sem, alapítóik alig vagy egyáltalán nem korlátozzák vállalkozásuk helyét. A résztvevők legalább fele arra figyelmeztetett, hogy az amerikai szabályozóknak egyértelműséget kell adniuk a kriptográfiai vállalkozások visszaszorítása nélkül, különben a projektek kriptográfiai területekre költöznek, például Máltára vagy Svájcba..

Olvassa el még: A jelenlegi szabályozási keret nem felel meg a kriptók vállalati alkalmazásának: A veteránok elmondják a SEC-nek

A kriptográfusok egy szabályozási keretrendszer működését követelik, hogy illeszkedjenek a kriptovalutákhoz

A hét elején egy ipari szakértőkből és veteránokból álló csoport, amely a Bitcoin fejlesztőjéből, Bryan Bishop-ból, a Morgan Stanley korábbi ügyvezető igazgatójából, Caitlin Longból, az e-kereskedelem kódolásának úttörőjéből, Chris Allenből, az Ernst alapítójából származik. & Angus Champion de Crespigny, a Young blockchain csapata és az alapkezelő ügyvédje, Gavin Fearey a SEC-nek címzett levélben azzal a szándékkal léptek fel, hogy segítsék a SEC-t azzal, hogy nyilvánosságra hozzák a kriptopénz-szabályozás kezelésének kritikus szempontjait, amelyekkel korábban nem foglalkoztak más megjegyzéslevelek. a SEC nyilvánosságra hozta.


A levél kimondta, hogy a digitális eszközök egyedülálló eszközosztályok, egyedülálló erősségekkel és képességekkel, és ha illesztik őket a meglévő piaci infrastruktúrába, akkor a befektetők számára olyan kockázatok kerülnek bevezetésre, amelyek egyébként nem léteznének. A csoport azt javasolta, hogy a SEC próbálja meg esetlegesen frissíteni a piaci infrastruktúrát, ha valóban ki akarja használni a Bitcoin és más technológiák előnyeit, és tovább erősíti a pénzügyi rendszert.

A kriptográfiai szakértők véleményének a szabályozással kapcsolatban érzékelhető, hogy a szabályozók is aktívak és megpróbálják megérteni, hogy mire van szükségük a kriptográfiai iparnak. A kedvező politikai keret biztosításához erre a kommunikációs hídra van szükség.

Vajon az amerikai törvényhozók és szabályozók figyelembe veszik-e az ipar keresletét, és átfogó politikát fognak-e kidolgozni a kriptovaluták mellett? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map