A McAfee mind az Egyesült Államok elnöke, mind a brit miniszterelnök szándéka lesz, Greenlights egy újabb bikapiacért?

hirdetés Phemex

  • A McAfee egy héten belül kétszer börtönbe kerül, majd felfedi szándékát, hogy egyszerre legyen brit miniszterelnök és az amerikai elnök
  • A McAfee elnöki ambíciójú közvélemény-kutatásainak válaszadóinak 90% -a igennel szavazott a Twitteren
  • McAfee a kubai kormányokkal folytatott tárgyalásokon, hogy segítse a nemzetet a nemzeti kriptopénz felépítésében
  • Amikor McAfee 2020-ban amerikai elnök lesz, és a miniszterelnöki széket is megkapja, mit kérhet még a kriptotársadalom?

John McAfee továbbra is a kriptográfia mozgatórugója, és befolyása aligha marad észrevétlen, főleg a kormányok részéről, akik úgy tűnik, hogy vagy a kriptográfia Messiás szakvéleményét akarják, vagy néhány másnak nagy problémája van relevanciájával.

Az elmúlt hetek különösen drámaiak voltak a népszerű kriptopénz-rajongó, John McAfee számára. Pár hete Johnt Kuba partján látták, ahol a jelentés szerint ő segítette a kubai kormányt egy nemzeti kriptopénz felépítésében..

Ez azután történt, hogy akár az adókijátszással, akár az Egyesült Államokban hosszú ideje tartó gyilkossági ügyével kapcsolatos események eredményeként ügynökségek keresték a heves kriptopénz-rajongót, és McAfee-t menekülni menekülni lehetséges félelem.

A CIA megkísérelt minket összegyűjteni. Most a tengeren vagyunk, és hamarosan többet jelentünk. A következő napokban továbbra is sötét leszek. pic.twitter.com/o79zsbxISl

– John McAfee (@officialmcafee) 2019. július 19

Bemutatták a Freedom Boat-t

A kubai kormánnyal folytatott megbeszélés részleteit még nem tették közzé. Miközben helyet cserélt Yachtjával (Freedom boat) felesége, Janice és néhány másik személyzet tagja, valamint nehézfegyverek, John mellett kiadott fotókat a tengertől, ahol akkor azt állította, hogy a „Freedom boat” fedélzetén minden tag néhány méterre volt egymástól, hogy elkerülje azt a bűzt, hogy 5 napig nem fürdenek.

Axel. Alig várja, amíg eljutunk a kikötőbe, és kiszállhat erről az Isten által elhagyott hajóról, amely 18 órával az út után elvesztette a légkondicionálást és a vizet. Egyikünk sem fürdött 5 napja. Mindegyikünk tíz méterre marad egymástól, amikor beszélgetünk. pic.twitter.com/IX8UbylS9P

– John McAfee (@officialmcafee) 2019. július 22

McAfee-t letartóztatás nélkül őrizetbe vették

A letartóztatásról később a McAfee tisztviselőjén keresztül érkezett hír Twitter beszámoló, amelyen fotókat tettek közzé, amelyeken McAfee látható egy zárt térben (állítólagos rendőrségi zárka), ahol állítólag telefonokat csempészett be. A letartóztatás okai, amint azt később McAfee kijelentette, közvetlenül nem sértő fegyverek birtoklásán alapultak. Az egyik bejövő tweet később megerősítette, hogy McAfee-t, feleségét, Jenice-t és legénységét letartóztatás nélkül őrizetbe vették. Kutyáit külön őrizetbe vették.

Egy héten belül a második letartóztatásom – ez szerintem rekord. pic.twitter.com/wOQ99nWGYC

– John McAfee (@officialmcafee) 2019. július 25

McAfee szabadult a fogva tartástól

Több mint 24 órája McAfee kijelentette magát szabadon bocsátották az őrizetből a Dominikai Köztársaságban, ahol állítása szerint kutyáit még mindig elfogták, mert John-t, feleségét és a személyzetet kitoloncolták.

Kilépés az őrizetből (ne ítélkezz a külsőm felett – négy napos bezártság). Jól bántak velem. A feletteseim barátságosak és segítőkészek voltak. A hasznos körülmények ellenére úgy döntöttünk, hogy továbblépünk. A többit később. pic.twitter.com/V4539uYCHR

– John McAfee (@officialmcafee) 2019. július 24

John „Dinkle” a tét!

Eközben John egy kemény kemény bitcoin rajongó volt, és úgy véli, hogy a digitális fizetőeszköz 2020 végéig egymillió dolláros árat érint, ígérve, hogy egye meg a saját csöpögését ha az események másképp alakulnak. Számítások szerint John férfiassága nem maradhat büntetlenül, ha a bitcoin a mindennapi árban napi 2000 dollárral elmarad 2020 végéig.

A kettős vezetéshez vezető út

Amint minden kialakulni kezdett, John ismét felkavarta a Twittert bejelentett az Egyesült Államok elnökévé válásának szándékát. Ahogy ez van nincs több hír, az érdekes rész feltárja azt az ambícióját is, hogy egyszerre legyen brit miniszterelnök. János szerint mindkét régió polgára, és teljesítette a mindkét nemzet vezetésére vonatkozó követelményeket is.

Ennek érdekében a McAfee szervezett egy mini-t online közvélemény kutatás a Twitteren, és megkóstolja a nyilvánosság véleményét. Hihetetlen, hogy a válaszadók mintegy 90% -a szavazott „Igen” John kettős vezetésére.

Tekintettel arra, hogy egyik országban sem léteznek olyan törvények, amelyek kifejezetten kimondanák, hogy az ország vezetője nem lehet más ország vezetője, és mivel ez a koncepció nem abszurdabb, mint a jelenlegi kétpártrendszer, amely mindkét országot középen osztja, akkor mennem kellene azt?

– John McAfee (@officialmcafee) 2019. július 26

Mindkét ülésen mi történik ezután?

Nos, hinni abban, hogy John valaha egyszerre lesz mind az Egyesült Államok elnöke, mind a brit miniszterelnök, nevetséges, de egyszerre legalább egy pozíció lehetséges helyzet.

Jonh McAfee az Egyesült Államok elnökeként mindig a „Bull” -ot írja a kriptopiacokra. Ezt legalábbis sok amerikai értékelni fogja, és ami miatt szívesen összefognának.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map