Bit összekapcsolja a pofont nagy idővel az értékpapírok sürgősségi megszűnésével és a megrendelés elhagyásával

hirdetés Phemex

Amikor a befektetők örültek a kriptovaluták felfúvódó árfolyamának, csütörtök volt az a nap, amikor Baz itcoin várakozásba ment mivel a texasi értékpapír-biztos (TSC) sürgősségi szüneteltetési és elhagyási parancsot adott a Bit connect működésének megakadályozására. A zavaró szervezet egy jól ismert bitcoin kölcsönzési szakasz, 4,1 milliárd dolláros kirakat kapitalizációval, és jó ideje hibáztatják a hirtelen döntések meghozatalában.

Bit összeköttetés rendelt Nem rendetlenség Texas

Az általuk elfogadott végzésnek meg kell szüntetnie a Bit-connect által működtetett különféle spekulációs programokat. ”- olvasható a nyilvános közleményben – egy külföldi szervezet, amely az egész iparág 4,1 milliárd dolláros összegét követeli digitális valutaérmeire. Coingape.com a biológiai rendszer belsejében bemutatott feszültséget tartalmazó nyilatkozat a Bitconnect spekulációiról novemberben, és egy értékelő darabon keresztül is. Ezen a ponton, mivel most mérvadóan megjelenik, a stressz nagyrészt az angol szervezet által adott garanciák miatt volt, amelyek érthetetlennek tűntek Ponzi.

“A Bit connect pénzügyi szakembereket kér kriptográfiai pénzalapú projektekhez, amelyek a szervezeti esetek legalább 100% -os éves hozamot eredményeznek” – írja a TSC. Annak felsorolása nyomán, hogy miként bocsátják ki saját érméiket 28 millióval, a TSC így folytatja: „A szervezet elvárja, hogy az emberek használja a Bitcoin-t, egy rendezettebb digitális valuta, hogy erőforrásokat helyezzen el különböző Bit connect programokban. A Bit connect hitelezési programnak nevezett egyik spekuláció során a pénzügyi szakemberek megvásárolják a Bit connect érméket, amelyeket egy „Bit connect Trading Bot” kap, hogy „havi 40% -os hozamot érjen el”.

Jelen esetben az adatkezelők minden valószínűség szerint csiszolják azt a kilátást, hogy több, szabályozatlan kezdő érmeajánlat kerüljön nyilvánosságra választóik számára. A valóságban a hivatalos közlemény megjegyzi: “A Bit connect ügylet-üzemeltetők Texas lakosaira és különféle államok lakóira összpontosítanak webhelyeken, webalapú közösségi hálózatokon és online kereskedelmi központokon keresztül, mint például a craigslist”. És szem előtt tartva, hogy rossz, a legjobb eset, ha Texasra számítunk, az elfogadott trükk hatalmas részét vállalja, itt is a vezérlő indoklása: „Az üzleti szakemberek mindenesetre nem szerepelnek a Bit connect üzemeltetőjeként, hogy értékpapírokat kínáljanak Texasban. ”

A TSC által a döntésük alátámasztására kiadott nyilatkozatok:

A TSC-jelentés azt is elmondja, hogy a szervezet felajánl egy kezdő érmékajánlatot, amelyet mostantól csak néhány napra foglaltak le, és hogy „hogyan működik webhelyek és közvetíti az internetes hirdetést az ügyleti szakemberek bevonása érdekében, amelyeket„ offshootoknak ”nevez. A szervezet bemutató anyagokat ad a tagoknak, többek között a webes bemutatkozásokon, és jutalékot fizet nekik a szervezet projektjeiben érdekelt eredményeket felmutató utalásokért..

Travis J. Iles, az értékpapírok biztosa emellett megerősíti azt, amit a kriptográfiai csoport egyes tagjai felderítőnek is találtak, hogy a szervezet „minden célból és célból nem fedezett fel semmit a főiról, a monetáris állapotról vagy a pénzügyi szakemberek számára előnyök beszerzésének módszereiről. Nem adott fizikai címet Angliában.

A furcsa szervezet miniszteri pontszámaiból származó sajnálatnyilatkozat általában magában foglalja a korrelációt a homályos karakterrel Satoshi Nakamoto és a centralizáció hiánya a Bitcoin rendezni. Ez egy sáros a kriptovizek ferde figyelembe venni.

Összefoglalva az egész kérdést, csak annyit mondhatunk, hogy akár ésszerűnek találja, akár nem, az egyesület tevékenységének egyik nézőpontja nyilvánvaló: meleg irányítói feltételeket kaptak, akik jelenleg ragaszkodnak az ilyen vállalkozások elszívásához szükséges megközelítésekhez, kihasználva törvényes lépésekkel más hiteles és dicséretes feladatokat végül meg lehet tisztázni.

Mondja el nekünk a gondolatait bitconnect az alábbi megjegyzésekben, vagy írjon nekünk a [e-mail védett]

A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map