Bitcoin 2018-ban: Mire számíthat a bitcoin a következő évben

Bitcoin 2018-ban: Mit várhatunk el a bitcointól a következő évben

Dr. Julian Hosp, a TenX fintech cég alapítója azt jósolta, hogy a Bitcoin még hirtelenebb emelkedést és alacsonyabb esést fog látni a következő évben, mondván:

“Azt hiszem, látni fogjuk, hogy a Bitcoin eléri a 60 000 dolláros határt, de azt is gondolom, hogy látni fogjuk, hogy a Bitcoin eléri az 5000 dolláros határt. A kérdés mégis az: „Melyiket éri el először?” ”

Rövid távú Bitcoin befektetők

Ez annak tulajdonítható, hogy a Blockchain mint a Bitcoin alapvető technológiája megbízható, innovatív, megbízható és valóban úttörő. A hosszú táv hozzá tartozik. A Bitcoin hiteles, kétségtelen. De az elmúlt hónapokban valódi nagy laza készpénzt fektetett be – főleg a rövid távú profitot termelő befektetők által, akik valószínűleg csak a megfelelő időpontra várnak a készpénzre. Ezáltal a Bitcoin ingatag. Ez azt jelenti, hogy az alkalmi korrekciótól eltekintve a Bitcoin továbbra is stabil marad, kevés kockázatot jelentve a hosszú távú befektető számára, aki valóban hisz innovatív erejében.

Hosp tovább kiegészíti és pontosítja-

“Nem hiszem, hogy ez egy buborék lesz, amely csak fel fog robbanni, és mindenki elveszíti a pénzét, de azt hiszem, az lesz, hogy az összes érme és az összes eszköz, amely nagyon kevés felhasználással vagy értékkel bír, válogasson. A pénz beáramlik ebbe a kriptovaluta tér azon eszközeibe, amelyek valóban értéket képviselnek, új technológiával rendelkeznek, és amelyeket az emberek használnak. “

Emellett Moas szerint, aki a Bitcoin jóslatairól ismert, mondja-

„A Bitcoin-nak 20-szor meg kellene ugrania onnan, ahol most van, hogy elérje ezt az első helyet. Ezzel mintegy 6 tonna dollárra becsülhetné az értékét, amely közel van ahhoz az helyhez, ahol jelenleg Arany és Kína van. ”

Szerinte a Bitcoin megbízhatóbb, mint az arany, mivel az ember tudja, mennyi Bitcoin van a világon, miközben senki sem lehet biztos az aranyban. Technológiailag megalapozott, világosan meghatározott és tiszteletben tartott értékkel rendelkezik a pénzügyi piacon.

Nyereségszerzés a Bitcoin révén

Úgy gondolják, hogy azok, akik csak némi gyors pénzt akartak keresni a Bitcoinból, valószínűleg már kimentek a piaci foglalási nyereségből, mivel a Bitcoin 2017-ben emelkedett, és csak azok maradtak igazán.

Bitcoin és piac

A Bitcoin értékének emelkedése kihívást jelent a bankrendszer számára. Meg kell találniuk a túlélés módjait a Bitcoin korszakában. A műszaki óriásoknak nagy összegeket kell befektetniük az R-be&A Bitcoinhoz és a Blockchainhez kapcsolódó D, hogy lépést tudjon tartani a változó piaccal. Új induló vállalkozások jönnének be, amelyek egyre inkább megmutatják a Blockchain technológiát, és úttörő módon oldják meg a világ problémáit. A Forbes 2018-ban is fogadott a Bitcoin-ra.

A Bitcoin jövőbeli APART az árából

Őszintén szólva a Bitcoin jövőbeli ára NEM a legérdekesebb dolog a Bitcoin vagy a Blockchain kapcsán. Hogyan kell megváltoztatni és forradalmasítani a piacot, új szempontokat hozni rá, arra kell törekedni. A teljes dollármennyiség csökkenhet, a bankok leállhatnak, a Bitcoins lehet a napi zsebváltás az Ön e-pénztárcájában, és vásárolhat élelmiszert annak használatával, a kormány ellenőrizheti és adóztathatja a kriptográfiai kereskedéseket, néhány új kriptovaluta meghaladhatja a Bitcoint és mi nem . A Blockchain és a Bitcoin valódi lehetőségei még korántsem valósultak meg, és csak az égbolt a határ. Ha továbbra is az árra koncentrálunk, akkor határozottan kimarad a nagy kép.

Elmúlt az akadémikus természetvédő korszaka azoknak a Bitcoin-nak. A Bitcoin forradalmi értékének köszönhetően felszállt, és nincs megállása.

A Bitcoin 2018-a?

A Bitcoins-ban több felosztás történhet, hogy a tranzakciók gyorsabbak és kezelhetőbbek legyenek. Volatilis marad, de végül emelkedni fog. A Wall Street csatlakozhat, és végül beleszeret a Bitcoinba, és az egekbe szökik. Az egyik fő kockázat az, hogy túl kell élnie a balesetet, ha valaha megtörténne. Egy másik félelem az, hogy Kína utána jár, szabályozza-e újra és még inkább, ami ártani fog a Bitcoins jövőjének. Egy másik nagy érme átveheti a Bitcoin-ot 2018-ban is. Végül a Bitcoin rendszeres pénznemként vonzóbbá válhat.

Tájékoztassa a bitcoinokkal kapcsolatos gondolatait 2018-ban az alábbi megjegyzésekben, vagy írjon nekünk a címen [e-mail védett]

A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map