Hová tartunk 2018-ban a Bitcoinnal?

Bitcoin státusz

A Bitcoin bizonytalan emelkedése úgy néz ki, hogy egyszer majd kicserélem az aranyat. Az indiánok nem a fényes természet miatt kedvelik az aranyat, de benne rejlő tulajdonságokkal rendelkezik, ami értéktárolóvá teszi. A hitelezők az aranyat fedezetként használják pénzük biztosításához. Még egy kő emberi érték arra irányul, hogy örökké megtartsa és generációkat továbbadja.

Az arany természetesen nem szűkös, de a bányászat költségekkel jár, ami korlátozza az ellátását. Ugyanez a helyzet a bitcoinnal is. Az indiánok hajlamosak úgy gondolkodni és társítani a bitcoinot, mint egy új aranyat. A Bitcoin egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekhez az arany nem képes

  1. Könnyen átvihető.
  2. Nincs karbantartási költség.

Miért a Bitcoin mint arany? Az arany jobb formája ?

Az aranyat gépekkel bányászzák, és a szénbányákban ezeket a bányákat a kormány birtokolja és ellenőrzi, amikor az arany eléri a piacot, beleértve az előállításának minden lehetséges költségét, új árat ér el a piacon.

A Bitcoin hasonlóan működik ennek megértéséhez feltételeznünk kell, hogy az anyag és az energia egyenértékű, ami igaz. A bitcoin bányászat futtatása óriási mennyiségű energiát vesz igénybe, körülbelül 37,15 TerraWatt órát.

Az einstein e = mc2 szerint egyszerűen kiszámíthatjuk a fenti energia által termelt tömeget.

37,15 TWH konvertálása joule-ba, ami 1,3374 × 1017 .

Most osszuk el a fenti számot a fénysebességgel, amely 1,3347x 1017 / (3x108m / s) 2, ami 1,5 kg tömegű tömeget eredményez. Most alkalmazza ugyanazt az egyenletet a bitcoinra is.

Jelenleg 10 percenként van 1 blokkja, amely minden évben bizonyos tranzakciókat tartalmaz. 52.560 blokk áll rendelkezésre 12.5 BTC jutalommal minden egyes kitermelt blokkon, összesen 657000 Bitcoin keletkezik évente. A jelenlegi 16 159 dolláros áron az éves összérték 10 milliárd (ez sok pénz), és ha elosztjuk 1,5 kg tömeggel, akkor 7077642000 dollár / 30 gramm lesz.

Az indiánok mindent megtesznek azért, hogy elvegyék ezt a fajta aranyat, nemcsak hogy drága, de saját status quo is.

Jogi helyzet

Különböző hírcikkek szerint széles körben beszámoltak arról, hogy az Indiában működő központi bankok ellenőrzik a tőzsdéket, és arra kérték őket, hogy tartsák a KYC és az AML folyamatot a lehető legszigorúbbak, és ha a tőzsdék rosszindulatú tevékenységet észlelnek.

Jelenleg nincs jogi státusza a bitcoin vagy kriptovaluta esetében, de források szerint a jelentés és a szabályozási keret december 30-ig esedékes. Arra számíthatunk, hogy az RBI elveszíti a nagy adózási lehetőséget, ha a kriptovalutát törvénytelennek nyilvánítja.

Különböző tőzsdék futnak Indiában, mint például a Koinex, az Unocoin, bár ezek a tőzsdék korai szolgáltatások, és az ügyfélszolgálatoknál rosszul jelentettek. Az indiai ügyfelek olyan webhelyekről vásárolnak bitcoinokat, mint a helyi bitcoinok, amelyek biztonságosak és jó árterjedéssel rendelkeznek.

Évezred

Teltek azok a napok, amikor az idősebbik tanácsot ad a megtakarításokkal kapcsolatban. Az indiai évezred 20-30 éves kora a megtakarítás egyik módja a bitcoin és más kriptovaluta, mivel a bankok nem nyújtanak ilyen megtérülést ilyen rövid idő alatt. Egy másik ok lehet a pénzügyi zűrzavar, amelyet olyan bankok váltottak ki, amelyek még nem hagyták a nyomot a fiatalok emlékezetében, mivel India évezredes népesedésbe kezd, nagy az esélye annak, hogy hamarosan áttérjünk a kriptovalutára, amint más nemzetek.

Startupok

Sok induló dolgozik kriptográfiai földön, függetlenül az érmék jogállásától Indiában

  1. Coinsecure egy delhi alapú startup, amely bitcoin kereskedési platformot kínál
  2. Zebpay, unocoin, koinex, mint pénztárca szolgáltató, valamint pénzváltók.

Több mint 10 startup jött elő, amelyek pénztárca- és pénzváltási szolgáltatásokat nyújtanak.

Pénzátutalások

A Bitcoin azt ígéri, hogy globálisan küld pénzt anélkül, hogy bármilyen közvetítő részt venne benne, vagy anélkül, hogy bankba menne. Akár hiszi, akár nem, a bitcoin a következő a nyugati unió után a piaci tőke és az elszámolás szempontjából.

Az indiánok globális pénzként használják a bitcoint, most ha pénzt akarsz küldeni az országon kívül élő lányodnak vagy fiának, egyszerűen csak pénztárca segítségével küldjön bitcoinokat gond nélkül..

A pénzátutalások továbbra is nagy kérdés Indiában, ahol a SWIFT néhány órát vesz igénybe a bitcoin tranzakció a fizetett díjaktól függően azonnal megtörténhet.

Hatása Démonizálás

Amikor a modi kormány úgy döntött, hogy visszavonja az 500 és az 1000 pályázati változást, mivel India megtakarításokról ismert ország, ahol az embereket arra kényszerítették, hogy pénzt helyezzenek bankba, másrészt ez volt az az idő, amikor az indiai elkezdett bitcoinokat és kriptovalutákat vásárolni, a volumen emelkedett, és ez volt az az idő, amikor a bitcoin elérték az ázsiai bizalmat az érték tárolása szempontjából. Ez a bitcoin árának magas emelkedéséhez vezetett, és egyre többen vonzották a bitcoin vásárlását és megtakarításként történő felhasználást.

Következtetés

Az indiai kriptopénz birtoklásának ötlete bélyeggyűjtésként vagy értékesként működik, amelyet status quo-ként lehet felhasználni, ami az arany. A Bitcoin az internet pénze, de a matematikai szabályok szerint biztonságos, és egyetlen entitás sem kormányoz. Az indiánoknak a hagyományos megtakarítási és betéti forrásoktól elszakítva időre van szükségük a kriptopénz bevezetéséhez. Az indiánok számára a legjobb pénznem legyen, amely nem dobja ide-oda a szakzsargonokat, és egyszerűen használható.

Tájékoztassa a bitcoinokkal kapcsolatos gondolatait 2018-ban az alábbi megjegyzésekben, vagy írjon nekünk a [email protected]

A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map