Anycoin Direct Review: Kereskedjen gyorsan, egyszerűen és biztonságosan

megvesz & Kriptopénz egyszerű, gyors és biztonságos eladása!

Sok kriptovaluta-tőzsdén olyan emberek légiói vannak, akik nem szeretik a szolgáltatásaikat. Vannak, akik utálják az ügyfélszolgálatukat. Mások elégedetlenek a felszámított díjakkal vagy a tranzakciók teljesítésének sebességével. De ez nem áll fenn azzal a céggel, amelyet alább átnézünk: 

Anycoin Direct székhelye Hollandiában található, és elsősorban az Európában élő embereket célozza meg, és emiatt megkönnyíti a fizetést szinte minden Európában népszerű módszerrel, beleértve a hitelkártyákat is.

De ez még nem minden …

Az Anycoin Direct hihetetlenül gyors. Ez az egyik oka annak, hogy ilyen népszerű. Néhány versenytársával ellentétben ez a tőzsde azonnal teljesíti a tranzakciókat. Tehát, amikor kifizetést küld a vállalat bankszámlájára, azonnal megkapja a kriptot.

Olvassa tovább, hogy további részleteket találjon a kriptográfia cseréjéről.  

Anycoin Direct: Áttekintés

Mint említettük, az Anycoin Direct elsődleges célcsoportja az európai felhasználók. Feladata Julian Van der Wijst CTO szerint az, hogy a kriptovaluta-kereskedelmet olyan egyszerűvé tegye, mint egy póló online vásárlása..

És őszintén, úgy tűnik, hogy ezt a küldetést szögezte le. Szépen megtervezett weboldallal és felülettel rendelkezik, amely elképesztően egyszerűvé teszi a kriptográfia adásvételét. Minden amire szükséged van, regisztrálj egy számlát, adj hozzá pénzt, és cserébe Bitcoinot vagy altcoint kapsz. A honlapot angol, holland, német, spanyol, francia és olasz nyelven érheti el, saját kényelme szerint. 

További betekintésért nézze meg ezt rövid videó. Végigvezeti a számla létrehozásának folyamatán, hogyan vásárolhat Bitcoins-t és mindent, amit kevesebb mint két perc alatt elvárhat a vállalattól.

Melyik kriptóval lehet kereskedni?

Az Anycoin Directnél gyorsan és kényelmesen kereskedhet a népszerű kriptovaluták széles skálájával. Tartalmazzák:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 •  Fodrozódás
 •  Litecoin
 •  IOTA
 • NEO
 •  Cardano
 •  Csillag lumenek
 •  EOS
 •  Monero
 •  Bitcoin Cash
 • Dogecoin
 •  Gondolatjel
 • ZCash
 • OmiseGO
 • Ethereum Classic

Érdekes módon a csereplatform egyedülálló rendszerrel rendelkezik a támogatandó érmék kiválasztására. Pontosan felsorolja a biztonságos technikai rendszerrel, tisztességes kötetű, bizonyított használhatóságú és aktív közösséggel rendelkező kriptókat. Ennek eredményeként biztos lehet benne, hogy ezen a platformon az összes altcoin létrejött, és kellemetlenségek nélkül kereskedhet velük.


Milyen fizetési módokat használhat?

Mint olyan cég, amely azt akarja, hogy olyan gyorsan vásároljon titkosítást, mint egy póló online megrendelése, kényelmes banki lehetőségekre számít. Szerencsére az Anycoin Direct esetében ez a helyzet. A SEPA segítségével bitcoinokat vásárolhat, körülbelül 1-2% + 0,50 euró ellenében. Vagy használhatja a következő lehetőségek bármelyikét:

 • Giropay
 • Bankkártyák
 • Mybank
 • ideál
 • eps
 • Sofort
 • Trustpay
 • Mistercash

Ami a visszavonást illeti, készpénzért eladhatja a kriptográfiáját, és az átkerül a SEPA bankszámlájára. Természetesen a pénzt ugyanolyan gyorsan kapja meg, mint a kriptóját a betétek során.

A kriptográfia kereskedelmének lépései az Anycoin Direct-en

Néhány lépésben kriptókat vásárolhat és adhat el az Anycoin Direct-en. Így működik.

 • Hozzon létre egy fiókot

Látogasson el az Anycoindirect.eu oldalra, és kattintson a „Regisztráció” gombra a regisztrációhoz. Adjon meg egy e-mail címet, és töltse ki a kép captcha kódját. Ezután kapni fog egy e-mailt az igazoláshoz szükséges kóddal. Ezután adja meg a nevét, válasszon egy biztonságos jelszót, és erősítse meg telefonszámát (opcionális). Azonnal bejelentkezik a fiókjába.

 • Állítsa be a Crypto Wallet

Mielőtt megvásárolná a Bitcoint, győződjön meg arról, hogy rendelkezik BTC pénztárcával. Ott küldik el a titkosítást. Az Anycoin Direct hihetetlenül gyors, ezért azt szeretné, hogy működőképes pénztárcája legyen, mire úgy dönt, hogy kriptot vásárol.

 • Vásároljon Cryptos-t

A „vásárlás” opció az első dolog az Anycoin Direct menüjében. Kattintson rá, és válassza ki, hogy milyen kriptovalutát szeretne vásárolni. Válassza ki a költeni kívánt euró összegét, és a platform megmondja, mennyit fog kapni Bitcoin vagy altcoin.

Ezt követően írja be a fogadó címét. Ismét ez az Ön kriptotárcája, ahol számíthat arra, hogy kriptókat fog kapni.

 • Adja el a kriptóit

Tételezzük fel, hogy Bitcoinot vásárol, és pár nap múlva felértékelődik. Az érméket eladhatja az Anycoin Direct-en, és azonnal készpénzt kaphat. A folyamat egyszerű. Keresse fel az „eladás” részt, és válassza ki, mit szeretne eladni.

Ezután adja meg bankszámláját. Válassza ki, mennyi bitcoinot szeretne eladni, tekintse meg a várható díjakat, és erősítse meg a csekk megrendelését.

A következő lépés a Bitcoins és altcoins átvitele az Anycoin Direct által megadott címre. Amint ez megerősítést nyer, a kereskedési webhely az egyenértékű készpénzértéket utalja át bankszámlájára.

Ha aggódna a biztonság miatt?

Az Anycoin Direct egy megalapított kriptotőzsde, amelyet 2013-ban alapítottak a hollandiai Veghelben. SSL titkosítást és még számos biztonsági intézkedést alkalmaz az ügyfelek adatainak biztonsága érdekében.

Mivel nem tartja meg a kriptovalutákat, nem kell aggódnia az Anycoin Direct feltörése miatt. A Bitcoine-okat a választott pénztárcában tartja, így esélye sincs elveszíteni az érméket a kereskedési tőzsdén.

Részletes útmutatók

Az új kripto felhasználóknak nem kell vakon kereskedniük. Az Anycoin Direct sok Bitcoin-útmutatóval rendelkezik, beleértve a vétel és eladás módját is. Ami még érdekesebb, hogy ezek az útmutatók számos más kriptovalutához is rendelkezésre állnak. Kattints ide a teljes lista megtekintéséhez és a info fülek.

További információért nézze meg ezt bitcoin útmutató vagy az Anycoin Direct használatának módja itt

Vevőszolgálat

Az Anycoin Direct büszke arra, hogy az egyik első kriptotőzsde, amely élő chatbotokon keresztül biztosítja az ügyfélszolgálatot. A csatorna használatához továbbra is segítséget nyújt. Azonban e-mailt is lőhet [e-mail védett] vagy látogasson el az F.A.Q oldalukra, hogy választ kapjon a Gyakran Ismételt Kérdésekre.

Ha a Trustpilot-értékeléseik menetrendszerűek, úgy tűnik, hogy az Anycoin Direct a kiváló ügyfélszolgálat bajnoka. Több mint 10 000 értékelésből 9/10-es minősítéssel rendelkeznek. Ez fenomenális. 

Az Anycoin Direct Blog

Az Anycoin Direct blog egy hiteles, informatív platform, hogy naprakész maradhasson a blockchain iparral. Minden héten frissül, és választhatja ezeket a cikkeket egyenesen az e-mail fiókjába. Ez egyben tanulási erőforrás is. Tehát, ha még nem ismeri a titkosítást, javasoljuk, hogy először a blog meglátogatásával látogasson el.

további információ

Az Anycoin Direct nem nyújt tőkeáttételt a kereskedőknek. De ez a működése miatt van. Nem rendelkezik Meta 4 kereskedési felülettel. Ehelyett egy egyszerű eszköz, amely segít készpénzt váltani kriptográfia vagy fordítva stresszmentesen.

Ha a díjakról van szó, a vállalat a megrendelés összegének 1-2% -át, valamint egy fix 0,50 eurót számít fel. Akárhogy is alacsony töltés. De vigyázzon, fizetési módokból és a blockchain bányászok díjaiból is felszámolásra kerül.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy az Anycoin Direct többszintű számlarendszerrel rendelkezik. Az első szint nem igényel igazolást, és 10–100 euró értékű kriptot vásárolhat. A korlátok minden egyes szinttel növekednek.

Összegzés

Az Anycoin Direct egy holland alapú kriptotőzsde, amelyet 2013-ban indítottak. Ez az egyik legjobb besorolású kereskedési webhely odakinn, ezért érdemes megnézni. Díjaik hihetetlenül alacsonyak. A kriptográfia adás-vétele egyszerű és ügyfélszolgálatuk kivételes.

Tudjon meg többet arról, hogy mit mondanak ügyfeleik Trustpilot.

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map