Áttekintés: A Moneta Markets megkönnyíti a kereskedők számára, hogy 2020-ban részesüljenek a részvények / kriptók túlfeszültségéből

Az összes dolog közül, amire 2020-ban nem számítottunk, a részvény- és kriptopiacok hirtelen megugrása az első helyet foglalja el. Meglepő látni, hogy ezek a piacok soha nem látott módon virágzik, különösen akkor, amikor vállalkozások ezrei kezdtek küzdeni a járvány miatt munkanélküli emberek tízmillióival. Ebben a cikkben ismerjük meg az okokat, amelyek hozzájárultak ehhez a növekedéshez mind a részvény-, mind a Crypto piacon, és nézzük meg az új brókerek és tőzsdék, például a Moneta Markets hozzájárulását is ennek a keresletnek a kezelésében. 

A tőzsde növekedésének elemzése     

Teljesen káros a jelenlegi forgatókönyvre nézve, a tőzsde pusztító medvefutást tapasztalt 2020 első negyedévében. Trilliókat kevesebb, mint egy hónap alatt eltüntettek a tőzsdéről, és ez a Covid-19 járvány kezdetének volt köszönhető. A piac azonban gyorsan helyreállt, és fokozatosan megkezdte bikafuttatását az év végéig. 

A piaci szakértők arra számítanak, hogy a részvénypiac váratlan növekedése annak az elvárásnak köszönhető, amelyet az emberek a pandémiát követő forgatókönyvvel szemben támasztanak. Ekkor vannak érvényben az oltások, és a gazdaság teljes mértékben újra megnyílik. Ez a várakozás azt is eredményezte, hogy felkeltette az új befektetők érdeklődését a tőzsde iránt. A JMP Investment Bank szerint 2020-ban több mint 10 millió új számlát regisztráltak az összes brókercégnél együtt.  

Ugyanarról a témáról beszélve Michael Arone (fő befektetési stratéga, State Street Global Advisors) azt mondta: „Az egyik dolog, amit a világjárvány jobban kiemelt, az az, hogy a tőzsde előremutató mechanizmus. Ez volt a címke egész évben, miközben a befektetők továbbra is kapkodják a fejüket, vajon miért tud ilyen erősen teljesíteni a tőzsde, miközben a gazdaság, a munkaerőpiac és a jövedelem ilyen kihívásokkal néz szembe. Inkább a jövőbeli elvárásokról szól, mint a jelenlegi körülményekről. ”  

Az alábbi ábra elmagyarázza a részvénypiac rövid medvefutását és jelenlegi bullafutását, ahol a 2020-ban óriási növekedésű részvények közül hármat láthatunk..  

Crypto Market

 A kriptopiac teljesítménye 2020-ban 

A kriptopiac teljes kapitalizációja 2020 végén meghaladja az egymilliárd dollárt. Utólag ez csupán 190 milliárd volt az év elején. Ez több mint 400% -os növekedés egy éven belül. A kriptográfiai szakértők szerint 2020 tökéletes környezetet kínált a kriptók fejlődéséhez. 

Mivel a hagyományos eszközök komoly ütéseket hoztak a világjárvány miatt, a kriptók elfogadása 2020-ban mindkét módon növekszik. A Bitcoin értékelése szintén emelkedett a márciusi 4 ezer dollárról a decemberi ~ 28 ezer dollárra, miközben az intézményi befektetők és a globális vállalatok folytatták vásárolni és tárolni ezt a kriptot. 

Az alábbi árdiagramon láthatjuk a legnépszerűbb kriptók óriási növekedését.  

Mit kell tudni a Moneta piacokról?

A Moneta Markets-et 2019-ben alapították, székhelye George Town, Kajmán-szigetek. Mivel a Vantage International Group Ltd volt az anyavállalata, ez a bróker örökölte hitelességét és megbízhatóságát. A Moneta Markets jelenleg rendelkezik a CIMA (Kajmán-szigeteki Monetáris Hatóság) 3. szintű szabályozójának engedélyeivel. Ennek a közvetítőnek az anyavállalata azonban évtizedes piaci jelenlétet tanúsít ezen a téren, és világszerte legfelsőbb szintű szabályozókkal rendelkezik licencekkel.

A Moneta Markets felhasználói spekulálhatnak és kereskedhetnek különféle pénzügyi piacokkal, például Forex, Commodities, Indexek, Részvények és még Cryptókkal is. Összesen több mint 300 eszközosztály érhető el ezzel a közvetítővel CFD-k formájában. Ez a bróker felajánlja internetes kereskedési platformját, amelynek segítségével megbízások adhatók bármely harmadik fél támogatása nélkül. Az okostelefon-kereskedők letölthetik a Moneta Markets alkalmazást is A Play Áruház és Alkalmazásbolt.   

Miért érdemes figyelembe venni a Moneta piacokat 

Hitelesség – Mint említettük, a Moneta Markets a Vantage vállalatcsoport védjegye, amelyek a leghitelesebb brókert, a VantageFX-t birtokolják. Ennek a brókernek az engedélyei az Egyesült Királyság legfelsőbb szabályozói felügyelete alatt állnak & Ausztrália – FCA & ASIC, ill. Összességében ennek a csoportnak több mint 70 ezer aktív ügyfélfiókja van szerte a világon, átlagos havi kereskedési volumene ~ 100 milliárd dollár. Ez magyarázza a Moneta Markets bróker megbízhatóságát. 

Saját webes kereskedési platform – Ezzel a platformmal a Moneta Market felhasználói különféle szoftverek letöltése nélkül kereskedhetnek online különféle piacokkal. A platform USP-je a funkcionalitásában rejlik. A kereskedők kezdenek kezelni számlájukat, belépni / kilépni a kereskedésből, befizetési / kifizetési kéréseket tenni néhány egyszerű kattintással, közvetlenül az irányítópultról. A technikai kereskedők kihasználhatják a különféle diagramtípusokat, beépített mutatókat, különféle térképészeti eszközöket stb. 

Biztonság – Ennek a közvetítőnek az összes ügyfélbetétjét biztonságosan tárolja a National Australia Bank (NAB), az egyik legfelső szintű bank. Ezek a betétek el vannak különítve a társaság pénzeszközeitől a visszaélések elkerülése érdekében. Ezenkívül az összes ipari szintű biztonsági gyakorlat, például az SSL-titkosítás és a kétfaktoros hitelesítés, érvényben van.   

Margin Trading – A felhasználók az összes rendelkezésre álló eszközosztályt tőkeáttétellel kezelhetik, de különböző tőkeáttételi többszörössel. További információkért tekintse meg az alábbi infografikát. 

Könnyű használat – A Moneta Markets piacon szinte minden szempontból viszonylag könnyű eligazodni. Számla nyitása ennél a brókernél nem tart tovább néhány percnél. Számos módon finanszírozhatja számláját olyan egyszerű befizetési lehetőségekkel, mint a Fasapay, a Sticpay és a JCB, valamint a hagyományos finanszírozási lehetőségekkel, például banki átutalással, jóváírással & betéti kártya stb. A felhasználók a Bitcoin segítségével is befizethetnek. A felhasználói felület & A webes kereskedési platform UX-je elég egyszerű és elég egyszerű ahhoz, hogy a kezdő kereskedők megtanulják és elsajátítsák a kereskedést.      

Betéti bónusz – Az 500 dollár feletti betétekkel rendelkező Moneta Market összes felhasználó jogosult 50% -os betéti bónuszra. Alig akad olyan bróker / tőzsde, aki ilyen betéti bónuszokat kínálna, miközben a felső szintű brókerek szabályozzák őket. 

Oktatási források – Nagyon érdekesnek találtuk az alkusz által kínált oktatási és kutatási forrásokat. Jellemzők, mint Moneta TV és Piacmesterek segítsen a kereskedőknek felkészülni a legfrissebb piaci hírekkel és különböző kereskedési technikákkal. Segítségével Duplitrade, a felhasználók másolhatják a kereskedelmet az iparág legnagyobb kereskedőitől. Rengeteg mély merüléssel foglalkozó oktatási videó is található, amelyeket a felhasználók felhasználhatnak.

Ezzel befejeződik a vitánk arról, hogyan nőttek a kriptók és a készletek 2020-ban, és mit várhatunk el az új, ugyanakkor gyorsan növekvő piacra lépőtől, a Moneta Markets. 

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Mielőtt befektetne kriptovalutákba, végezze el piackutatását. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map