Bybit Review: Kriptopénz-derivatívák cseréje

Az egyik legnagyobb probléma, amellyel a kriptográf kereskedők szembesülnek, az a tőzsdék hiánya, amelyek meghallgatják vagy érdeklik az igényeiket. Túl gyakran inkább a nyereségről van szó, ami sok kereskedőt csalódottá tesz olyan kérdések miatt, mint az alacsony likviditás, a lassan illeszkedő motorok és a gyenge ügyfélszolgálat.

A Bybit, egy gyorsan növekvő kriptovaluta származékos tőzsde, amely ezeket a kérdéseket meg kívánja oldani. Lássuk. 

Bybit áttekintése 

Bybit Szingapúrban található, és 2018 márciusában indult. A szépen megtervezett platformon négy kriptovalutával kereskedhet: BTC, ETH, XRP és EOS. A regisztráció kevesebb, mint egy percet vesz igénybe, és azonnal megkezdheti a kereskedést, miután befizette számláját.

A Bybit büszke arra, hogy szolgáltatásait több nyelven kínálja. A világ legtöbb országából érkező kereskedőket is elfogadja, bár a nemzeti előírások miatt van néhány kivétel, köztük az USA. A csere a következő szolgáltatásokat nyújtja:

  • Örökös szerződések: Megköthet olyan határidős szerződést, amelynek lejárati ideje nincs érvényben a Bybit-en, ezt úgy hívják, hogy örökös szerződések. Az árakat a legutóbb kereskedett ár alapján számoljuk, amikor a szerződés lezárása mellett dönt. 
  • Erőteljes illő motor: a tőzsde szupergyors megrendelés-egyező motorral rendelkezik, amely másodpercenként akár 100 000 tranzakciót is feldolgoz. Összehasonlításképpen: a PayPal átlagosan 193 tranzakciót dolgoz fel másodpercenként. Az EOS, az egyik leggyorsabb blokklánc hálózat 50 000 tps-t dolgoz fel.
  • Kezdőbarát kereskedési platform: A Bybit megrendelési könyve a kezdő kereskedők számára készült. De a fejlett kereskedéshez szükséges eszközöket is tartalmazza. A felhasználók meglátogathatják a súgót. Az USD a biztonságos kereskedelem alapvalutájaként működik. 
  • Érme csere funkció: A Bybit egyik legújabb funkciója az érme-csere funkció, amely segít az egyik érme átalakításában egy másikba (például a BTC-ből XRP-be) azonnal és fix apró díj ellenében. Mindez csak néhány kattintással elvégezhető. 
  • Fejlett kereskedési eszközök: Akár nyereség-, akár veszteségmegállítási korlátokat akar beállítani, vagy mutatókat váltani, a Bybit minden szükséges konfigurációs funkcióval rendelkezik. Remek likviditást biztosít a kriptovaluta kényelmes kereskedelmében is.
  • 100-szoros tőkeáttétel: A Bybit biztosítja a legjobb kereskedési platformok által kínált maximális tőkeáttételt. A tőkeáttételt kényelmesen 2X, 3X, 10X vagy 50-szeresére is beállíthatja.
  • Mark Price: A Bybit kifinomult márkaár-rendszert működtet, vagyis a pozíciók kevésbé hajlamosak a felszámolásra, mint más tőzsdéken lehetnek. 

bybitForrás: Bybit

Kereskedés a Bybit-en: igényeljen 60 dolláros üdvözlő bónuszt

A Bybit célja, hogy a kereskedők számára sima, problémamentes élményt nyújtson, a regisztrációtól kezdve a fejlett kereskedési módszerekig. A kezdéshez regisztrálnia kell egy e-mail címet vagy telefonszámot és egy jelszót. Küld egy hatjegyű ellenőrző kódot, és ennyi. Nem kell megadnia a nevét vagy egyéb személyes adatait.

bybitForrás: Bybit

A regisztráció után akár 60 dollár bónuszt is igényelhet. 10 dollárt lehet betét nélkül igényelni, és további 50 dollárt lehet igényelni, ha megfelel a betéti követelményeknek. Igényelje üdvözlő bónuszát itt

A bónuszokat eltekintve megkezdheti a kereskedést úgy, hogy finanszírozza számláját BTC, ETH, EOS vagy XRP segítségével. Az „eszközök” és az „eszközeim” fül megnyitásával befizethet. A befizetési funkció minden eszköz mellett meg van jelölve, és átmásolhatja a pénztárca címét, vagy beolvashat egy QR-kódot.

Ha számláján van pénzeszköz, kattintson a „Kereskedés indítása” lehetőségre, és foglaljon piaci pozíciót. A Bybit megmutatja a kriptovaluta értékét USD-ben a kereskedési részben. Azt is kiválaszthatja, hogy tőkeáttételt és más kereskedési eszközöket használ-e, amint azt korábban említettük.  

Ha van közösségi média jelenléte, akkor fontolóra veheti a Bybit társprogramjának jelentkezését. 30% jutalékot kereshet a beutalóktól, és 10% jutalékot az alcégektől. 

Bybit kereskedési díjak


A tőzsdei díjak a következők:

Eszköz Maximális tőkeáttétel Market Maker (25% -os visszatérítést kap) Market Taker
BTC / USD 100x -0,025% 0,075%
ETH / USD 100x -0,025% 0,075%
EOS / USD 25x -0,025% 0,075%
XRP / USD 25x -0,025% 0,075%

A Bybit 0,025% -os engedményt ad a piaci döntéshozóknak a piacon elhelyezett pénz mennyiségére. Ha 10 000 dollár értékű piacot hoz létre, míg a Bitcoin 8 000 dollárt ér, akkor megkapja:

10.000 / 8.000 X -0.025%, ami egyenlő -0.0003125 BTC-vel. Lehet, hogy kis összegnek tűnik, de hosszú távon megfelelő összegű készpénzt adhat.

A Bybit örökös szerződései finanszírozási díjat vonnak maguk után, amely a kicserélt eszköz függvényében változik. A BTC és az ETH USD-re 0,0278% -ot számítanak fel. Az EOS-t 0,01% -kal terhelik, míg az XRP 0,0141% -ba kerül. Ami a betéteket és a felvételeket illeti, csak a bányadíjakat kell fizetnie. A Bybit az összegtől függetlenül nem számít fel befizetési és felvételi díjakat. 

Vevőszolgálat

A Bybit azt állítja, hogy hallgat és gondoskodik a kriptográfia cseréjéről, mottója: „hallgatunk, törődünk, fejlődünk”, és különféle kommunikációs csatornákat kínál ezen állítás alátámasztására. A cég támogatási csapatához a weblapjának jobb alsó sarkában található élő csevegési funkció segítségével juthat el.

Alternatív megoldásként elküldheti a Bybitnek a következő címet: [e-mail védett] Az átláthatóságuk megmutatása érdekében közvetlenül is beszélhet a vállalat vezérigazgatójával a Twitteren. Naponta aktív a platformon, és a kezelője: @ben_bybit. A Bybit egyéb közösségi csatornái közé tartozik Facebook, Twitter, Reddit, Távirat, Youtube, Közepes, és Instagram.

Következtetni

Bybit mindenképpen kezdőbarát kriptográfiai kereskedési platform. Elegánsan megtervezett weboldalt és kereskedési platformot tartalmaz, amely tartalmazza az összes alapvető kereskedési eszközt, valamint egy kiterjedt súgó-részt, amely minden választ megad Önnek az induláshoz. Egy másik nagy előny a 24/7 ügyfélszolgálat élő csevegése, vagyis gyorsan válaszolhat a platformmal kapcsolatos bármilyen kérdésére. Remek felvetést kap tőlünk. 

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map