Coin24: 50+ kriptovaluta kereskedése és cseréje azonnal regisztráció nélkül a kriptográfiai tőzsdéken

Keressen kereskedést több mint 50 kriptovaluta párral zökkenőmentesen, olcsón és hosszú regisztráció nélkül egy azonnali kriptográf csere platformon.

Az elmúlt hónapokban a kriptopénz területén nőtt a terület új befektetői – mind intézményi, mind lakossági szempontból -, miközben a Bitcoin harmadik felére haladunk. Ahogy növekszik a mezőny, a központosított cserék növelik a megfelelőségi intézkedéseket, és a Know-Your-Customer részletesen bemutatja a platformokat, elrettentve azon felhasználókat, akiknek névtelenül kell kereskedniük.

Ezenkívül egyes ügyfeleknek csak gyors titkosításokat kell végrehajtaniuk anélkül, hogy a központosított központokon regisztrálnának a fárasztó folyamaton.. Coin24 kb olyan kriptográfia, amely az ilyen felhasználók számára platformot kínál „névtelen”, azonnali és biztonságos kereskedelemhez anélkül, hogy e-mail címet adna fel vagy fiókot hozna létre a több központosított kriptográfia központban, mint például a Binance, az OKEx, a Bitfinex és a Kraken.

A központosított csere dilemma

Az elmúlt néhány évben a rejtjelpiac erősen differenciálási eszközként a befektetői portfóliókra összpontosult. A Bitcoin egy évtizeddel ezelőtti bevezetésekor a kriptográfia célja az volt, hogy a felhasználók szabadságot kapjanak eszközeiken a központosított hatóságokkal vagy intézményekkel szemben. Ez azonban a közelmúltban megváltozott, mivel a központosított tőzsdék a szabályozás betartására összpontosítanak, és legyőzik a kriptopénzek célját.

A Coin24 azonban lehetővé teszi ezen kriptovaluták gyors és azonnali cseréjét, amely kényelmet és könnyű kezelhetőséget kínál a felhasználó számára. A felhasználók szeretnék ezeket a gyors és azonnali szolgáltatásokat, amelyeket a tőzsdéken kínálnak, anélkül, hogy felelősségük lenne feladni adataikat a központi központ számára. Itt jön be a Coin 24 alkalmazás – a központi csere dilemmájának megoldására.

Amint azt korábban említettük, a Coin 24 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kereskedelem mindkét oldalát biztonságos, magán és nem őrizetbe vett cserében élvezhessék. Ennek ellenére a platform célja, hogy több mint 50 kriptopár kereskedhessen a platformon.

A következő szakaszokban a Coin24 alkalmazás áttekintésére, a különböző típusú kriptopárok kereskedelmére, a támogatott cserékre, q és az azonnali kriptográf-csere platform használatára összpontosítunk..

Bevezetés a Coin24 alkalmazásba

Mi az a Coin24 alkalmazás?

A Coin24 egy azonnali kriptovaluta-csere platform, amely összesíti az árakat a legfőbb tőzsdékről, megadja a legjobb kereskedési árakat, és összekapcsolja a kereskedőket, hogy zökkenőmentesen cseréljék ezeket a kriptovalutákat. A webhely lehetővé teszi más tőzsdék díjainak összehasonlítását is a legjobb ár elérése érdekében, és nyomon követheti, hogyan valósítja meg megrendelését valós időben. Eddig több mint 45 000 kriptopárral rendelkezik platformján.

Érmék támogatottak a tőzsdén?

A csereplatform több mint 50 kriptovalutával kereskedik a platformon, beleértve a nagy tőkésségű kriptókat, mint például a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Ripple (XRP), a Bitcoin Cash (BCH) és a Binance Coin (BNB); közepes kupakú érmék, köztük Monero (XMR), Chainlink (LINK), Dash (DASH) és Tron (TRX); és még kisebb kupakkal rendelkező érmék, például Ziliqa (ZIL), Polymath (POLY), Qtum (QTUM).

Stabil érmék, köztük Tether (USDT), USD Coin (USDC) és True USD (TUSD) is szerepelnek a tőzsdén..

A Coin24-en támogatott cserék

A platform támogatja a tőzsdék bármelyik pénztárcáját, amely a platformon elfogadott 50+ kriptovaluta bármelyikével kereskedik.

A Coin 24 alkalmazás használata

Miután megnyitotta számláját a Coin 24-en, ezek a lépések követheted a kriptovaluták cseréjét a platformon:

 1. Válassza ki a cserélni kívánt kriptopárt pl. Bitcoin és Litecoin pár (BTC / LTC).
 2. Adja meg a cserélni kívánt BTC vagy LTC összegét;
 3. Ellenőrizze az átváltási árfolyamot a megadott füleken (a fenti ábra mutatja), és ha teljesül, írja be a fogadó pénztárca címét a megadott fülre. Ez az a cím, ahol a BTC jóváírásra kerül.
 4. A csere felajánl egy helyreállítási pénztárca címet is, ahová az érméket elküldik, ha az első címen nem sikerült. Írja be a visszatérítési címet az LTC visszaállításához. Ne feledje, hogy az érmék rossz pénztárca címre történő küldését nem térítik vissza.
 5. Erősítse meg a címeket.
 6. Kattintson a „Tranzakció indítása” gombra;
 7. Az ETH letéti címét és QR-kódját a Coin24 generálja. Kattintson a tranzakció indítása elemre.
 8. Küldje el LTC-jét a pénztárcájából;
 9. Várja meg, amíg az átvitel befejeződik. Egyszerű!

Miért a Coin24 alkalmazás?

 • Könnyen kezelhető

Könnyen létrehozhatja a fiókját, és kiválaszthatja a kereskedni kívánt kriptográfiát, befizeti, beírja a fogadó címét (ügyeljen arra, hogy ellenszámlázzon), és azonnal elküldje a pénzét.

 • Egyszerű felhasználói felület

A Coin 24 tőzsde nagyon leegyszerűsített felületet kínál bárki számára, akár kriptográfiai szakértővel, akár új befektetővel a területen. A platform megszünteti a legtöbb tőzsdén alkalmazott komplex kereskedelmi felhasználói felületet, amely egyszerűsített egy kattintásos platformot kínál a kriptográfia cseréjéhez.

 • Alacsony kereskedési díjak

A 24-es érme viszonylag alacsony díjakat számít fel a kriptográf csereügyletre is, 0% – 0,49% -os díjat alkalmazva a platformon végrehajtott minden egyes kereskedésért. Az árfolyam a titkosítási csere típusától és a csereügylet központi központjainak felszámított díjaitól függ.

 • Gyors és biztonságos

A nem letétkezelő csere biztosítja, hogy ne tárolja a felhasználók pénzeszközeit, megakadályozva a feltörés esetén bekövetkező hatalmas pénzvesztést. Ez azt is biztosítja, hogy a cseréje gyorsan befejeződjön a peronon.

 • 24 órás ügyfélszolgálat

A Coin24 csapata biztosítja továbbá az ügyfelek kérdéseinek és problémáinak megoldását a platformon egy 24 órás támogató csapattal. A csapat gyors, pontos támogatást nyújt az összes támogatott kriptovaluta cseréhez és tranzakcióhoz.

Coin24 társult program

A csere társult programot is kínál a felhasználók számára a platformra meghívott további felhasználók számára. A platform a teljes jutalék 100% -át kínálja a felhasználóknak. A kifizetések naponta 15: 00-20: 00 (UTC + 11:00).

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

 1. Változhatnak-e az árfolyamok a tranzakció során??

A szokásos pénzektől eltérően a kriptovaluta árai nagyon ingadozóak, ezért az árfolyam ingadozhat. Előfordulhat, hogy a tranzakció előtt látható altcoin-árfolyam a tranzakció befejezése után eltérő (magas vagy alacsony).

 1. A Coin24 rendelkezik-e maximálisan cserélhető összeggel?

Nem. A csere lehetővé teszi az összegek cseréjét, de a felhasználóknak először fedezniük kell a tranzakció költségeit, így ha az összeg túl kicsi, akkor előfordulhat, hogy nem teljesítik. Sőt, egyes tőzsdék korlátozásokat kínálnak a felvehető összegre vonatkozóan. Ez nem a Coin24 kérdése, hanem a konkrét cserék.

 1. Mi az a Blockchen?

A Coin24’s Blockchen egy Bitcoin blockchain explorer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen tranzakciót és pénztárcát keressenek a Bitcoin-on.

Vegye fel a kapcsolatot a 24. érmével

További információ a Coin24 alkalmazásról és arról, hogy miként érhet el maximális hasznot az affiliate programból, amelyen elérheti [e-mail védett] vagy hívjon nekik a +82 070-4647-3033 telefonszámon. A közösségi médiában is elérheti őket a Facebook és Twitter.

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map