Cripto Intercambio Review – a leggyorsabb módja a Crypto cseréjének?

Az azonnali kriptográfia iránti kereslet egyre növekszik, mivel az emberek gyors, biztonságos és kényelmes módszereket keresnek az altcoinok kereskedelmére. A biztonság különösen fontos sok virtuális valuta tulajdonos számára. És mivel a feltörések továbbra is fennállnak a hagyományos altcoin kereskedési helyszíneken, a kereskedők abban reménykednek, hogy a nem őrizetbe vett tőzsdék, mint például a Cripto InterCambio megoldják igényeiket.

Apropó Cripto InterCambio, a chilei induló cég a júniusi indulás óta címlapokra kerül. Annak ellenére, hogy az altcoinok gyors cseréjét megkönnyítő misszióval jött létre Latin-Amerikában, a startup gyorsan globális platformká válik.

Szóval, miről szól a Cripto InterCambio? Áttekintésképpen az alábbiakban összefoglaljuk a cserét:

 • A kriptográfia cseréjének gyors módja
 • Támogatott altcoinok széles választéka
 • Nulla díjak
 • Korlátlan kereskedelmi volumen
 • Nincs regisztráció
 • Éjjel-nappal ügyfélszolgálat

A Cripto InterCambio használata

Cripto InterCambio takaros, jól szervezett felhasználói felülettel rendelkezik a könnyed tranzakciókhoz. Mivel ingyenes és nem igényel regisztrációt, a csere elvégzéséhez csak a vevő címe kell. A Cripto InterCambio elvégzi a többit.

A teljes lépésenkénti folyamat a következő:

 1. Nyissa meg a csereeszközt a criptointercambio.com címen
 2. Válassza ki, hogy melyik titkosítást és mennyit szeretne elküldeni
 3. Válassza ki, hogy melyik altcoinot szeretné cserébe kapni
 4. Kattintson az Exchange most elemre
 5. Írja be a vevő címét, és folytassa a következő lépéssel
 6. Erősítse meg és fizesse be
 7. Mentse el tranzakcióazonosítóját későbbi felhasználásra
 8. Küldje el kriptográfiáját a tőzsde által megadott címre

A Cripto InterCambio 5-30 percen belül megkönnyíti a cserét, a cserélhető altcoinoktól függően. A Bitcoin néha hosszabb ideig tart, ha nagy a kereslet. De az online bírálók szerint; gyors csere.

A másik kiemelkedő tulajdonság, hogy ismételt tranzakciókat hajthat végre az InterCambio céggel anélkül, hogy meglátogatná annak weboldalát. Ez segít, ha rendszeresen cserél érméket egy adott altcoinra.

Tegyük fel, hogy az Ethereumot bányászod, és rendszeresen át kell váltanod Bitcoin-ba, mielőtt beváltanád a bankszámládra. Az első tranzakció után elmenthette az InterCambio ETH címét. Ezentúl egy meghatározott mennyiségű Ethereumot küld el a címre, az InterCambio pedig ekvivalens mennyiségű BTC-t küld a Bitcoin pénztárcádba.

Támogatott pénznemek

Cripto InterCambio folyamatosan frissíti a támogatott kriptovaluták listáját. Eddig megkönnyíti a több mint 100 altcoin, stabil érme és zseton cseréjét. Néhány legnépszerűbb érme, amellyel a webhelyen kereskedhet:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Fodrozódás
 • Monero
 • GONDOLATJEL
 • USD Tether
 • Binance
 • DÓZSE

Az összes támogatott valutát kicserélheti a lehető legkisebb összegektől a maximális összegig. A csere megmutatja az egyes kriptokódokhoz szükséges minimális szükséges mennyiséget az Ön kényelme érdekében.

De azt is tanácsolja, hogy derítse ki a várható blockchain hálózati díjakat minden elküldendő altcoinért. Így jobban tájékozódik arról, mennyit kell küldeni, ha cserébe egy meghatározott mennyiségű altkoint szeretne kapni.

Biztonság és adatvédelem

A Cripto InterCambio egyik legjobb erőssége az adatvédelmi funkciói. Nem kéri az Ön e-mail címét, nevét vagy kapcsolattartási címét. A cserét csak a vevő pénztárca címe érdekli. Nyilvántartást vezet a nyugtákról, a feljegyzésekről, az üzenetekről és a célcímkékről. Ezeket a nyilvántartásokat rögzíti a jövőbeli fizetések felgyorsítása érdekében.

Az Ön biztonsága érdekében az InterCambio SSL titkosítással biztosította webhelyét. Ez azt jelenti, hogy a számítógépről a központ felé áramló összes információ titkosítva van, és harmadik féltől származó internetfelhasználók nem tekinthetik meg azokat.

Mivel a Cripto InterCambio nem letétkezelő csere, egyáltalán nem tárolja a titkosítást. Ez kiküszöböli a feltörés és az emberek altcoinjainak veszélyeztetésének kockázatát.

Amikor a BTC-t elküldi a tőzsdére, megtalálja a legjobb árfolyamokat kínáló kereskedési platformot, és azonnal végrehajtja a tranzakciót. Ezt követően azonnal elküldi a megfelelő altcoinokat a vevő címére.

A Cripto InterCambio továbbra is biztonságban van az érvénytelen pénztárca címek felismerésére szolgáló funkciókkal. Tehát, ha egy hiányzó karakterű címet ad meg, az nem küldi el a fizetést, és az altcoinok elvesztéséhez vezet. Felismeri azokat a címeket is, amelyek nem felelnek meg a megkapni kívánt altcoinnak.

Például elmondhatja, hogy beírta-e a Dashcoin (DSH) címet, miután megadta, hogy Dash (DASH) érméket szeretne kapni. Ebben a folyamatban megvédi Önt a hibától és a pénzeszközök végleges elvesztésétől.

Támogatott országok

A legtöbb kriptotőzsde manapság a világ minden táján nyújt csere szolgáltatásokat. De a kormányzati előírások miatt gyakori, hogy a népszerű kereskedési platformok kizárják a korlátozó kriptovaluta-törvényekkel rendelkező országokat. Észak-Korea, Kína és az Egyesült Államok a leggyakoribb országok, amelyek közül a legtöbb tőzsde úgy dönt, hogy nem ajánlja fel szolgáltatásait.

A Cripto InterCambio nem mentes ezektől az előírásoktól. Ennek eredményeként iránymutatást nyújt az ügyfelektől elvárható elvárásokhoz. Áttekintésként azt mondja;

 • Minden felhasználónak 18 év felettinek kell lennie
 • Tilos a szolgáltatást illegális tevékenységek elkövetésére használni
 • Nem tartózkodhat az Egyesült Államokban, Kubában, Szudánban, Észak-Koreában, a Krímben, Szíriában, Bolíviában vagy Bangladesben
 • Helyes információkat kell megadnia a szolgáltatás igénybevétele közben
 • Nem szabad robotokat vagy pókokat használni érmék cseréjére a platformján

Mondanom sem kell, hogy a Cripto InterCambio elvárja, hogy törvényesen és etikusan használja szolgáltatásait. Nem kér személyes adatokat vagy ellenőrzési részleteket. Tehát mindig igénybe veheti a szolgáltatásait, még akkor is, ha olyan országból származik, amely tiltja a titkosítást. De minden kockázatot vállalnia kell ezzel.

Vevőszolgálat

A Cripto InterCambio angol, spanyol és portugál nyelven, Latin-Amerika három legnépszerűbb nyelvén nyújt támogatást. Küldhet az indulónak egy e-mailt, tweetelhet nekik, felveheti a kapcsolatot a Facebook munkatársaival, vagy elérheti őket a Medium.com-on keresztül.

Mielőtt azonban kapcsolatba lépne a Cripto InterCambio céggel, fontolja meg a válaszok megtalálását a webhely GYIK részében. Megtudhatja például, hogy a webhely miért nem használ fix kamatlábakat, hogyan találhat pénztárca címet vagy törölheti a tranzakciót.

A GYIK kérdés több mint egy tucat kérdést és választ tartalmaz. Tehát nagy esély van arra, hogy megoldást találjon a Cripto InterCambio esetleges problémáira. Természetesen ne habozzon elküldeni egy e-mailt, ha úgy gondolja, hogy így jobb választ kap.

Karácsonyi versenyek

Ebben az ünnepi szezonban, A Cripto InterCambio 20, 30, 50, 70 és 100 dollárt ad ki öt szerencsés nyertesnek a folyamatos versenyén. A szabályok egyszerűek:

Alternatív módon;

 • Mint az InterCambio Facebook-oldalai: a Cripto InterCambio espanol és a Cripto InterCambio International
 • Oszd meg az oldalakat, és írj egy megjegyzést a karácsonyi kívánságod leírására a bejegyzés alá

InterCambio vs Changelly vs Alakváltás

A Changelly és a Shapeshift a két legnépszerűbb online csere. De hogyan viszonyulnak a chilei Cripto InterCambio-hoz?

Changelly

 • 5% tranzakciós illeték
 • Támogatja a FIAT-ot és a Crypto-t is
 • Gyors és népszerű
 • A tranzakcióhoz e-mail szükséges
 • Rendszeresen kéri a közösségi média fiókokat további ellenőrzés céljából
 • A költségek magasabbak lehetnek, mint a hagyományos cseréknél

Alakváltás

 • Kötelező regisztráció 2018 óta
 • Támogatja a több mint 30 altcoint
 • Nulla tranzakciós díj
 • Számos panasz a lassú tranzakciókkal kapcsolatban
 • Felfújt bányászok díja

A Cripto InterCambio jobban hasonlít a Shapeshiftre, mint a Changellyre. Azonban nem kéri a regisztrációt. Jelentősen több altcoint támogat, és híres a tranzakciók gyors megkönnyítésében.

Következtetés

Cripto InterCambio kiválóan teszi, amit ígér; lehetővé teszi a kriptográfia gyors és költségmentes cseréjét. Ez azt a szolgáltatást kínálja, hogy nem tárolja az altcoinját, nem kéri személyes adatait vagy bármilyen más KYC követelményt. Más szóval, kriptográfiai szolgáltatásokat kínál, ahogyan mindannyian szeretnénk, ha kézbesítenék őket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map