Delta Exchange Review: Célja, hogy a kripto származékok binanciája legyen

A kriptográfia az elmúlt években drámai módon fejlődött, és a kriptográfia egyre növekvő mértékű átvétele a fontos eszközként való elismerésüknek köszönhető. Az egyik tényező, amely katalizálta ezt a folyamatot, a kriptoszármazékok piacra lépése volt. A Bitcoin derivatívák több kaput nyitottak a befektetők előtt, és ma az űrnek van egy 250 milliárd dollár feletti piaci korlát.

Mik azok a kriptográf származékok?

A kripto származékok olyan pénzügyi eszközök, amelyek értéke az alapul szolgáló kripto eszközökből származik. A kripto eszköz lehet bitcoin vagy altcoins. A létező piacon két fő típusú kriptográf származék van – határidős és örökös szerződések. 

Határidős szerződésben a kereskedő vállalja, hogy egy adott kriptográfiai eszközt előre meghatározott áron, a jövőben meghatározott időpontban vásárol vagy ad el. Egy kereskedő hosszú kripto határidős ügyleteket folytat, amikor úgy véli, hogy az alapul szolgáló kripto ára emelkedni fog. Ezzel szemben egy kereskedő rövidíti a kriptográfiát, ha úgy véli, hogy az alapul szolgáló kriptográfia ára csökken. 

A határidős ügyletek előnyei kettősek:

 • a kereskedők hosszú és rövid távon is mehetnek, és így pénzt kereshetnek mind az emelkedő, mind a csökkenő piacokon, és
 • A határidős ügyfelek beépített tőkeáttétellel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a kereskedő pozíciójának nagysága többszöröse lehet a tőkéjének.. 

A határidős szerződések fix lejáratúak. Ez azt jelenti, hogy a kereskedőknek vissza kell állítaniuk pozícióikat, amikor egy határidős szerződés lejár. Az örökös szerződések megoldják ezt a problémát. Az örökös szerződés soha nem jár le. Ezért a kereskedők addig tarthatják pozícióikat, ameddig csak akarják. 

A Delta Exchange egyedülálló ajánlata

Kicsit több mint két év, amikor a kriptopiacon új érmék robbannak, a Binance elindult. A Binance megzavarta a kriptopiacot azáltal, hogy lehetővé tette a kriptográfusok számára, hogy fektessenek be ígéretes új projektek jelzőibe. Ez segítette a Binance-t az altcoin-kereskedelem cseréjeként. Most, Delta Exchange arra készül, hogy úttörő altcoin-származékokkal váljon a feltörekvő kriptotermék-származékos piac Binancéjává.                 

Delta

A Delta középpontjában az áll, hogy a kriptoszármazékokat könnyen hozzáférhetővé tegye a kezdők és haladók számára egyaránt. Nemcsak Bitcoin-származékokat kínál, hanem altcoin-származékokat is. Nagyon rövid idő alatt a Delta Exchange biztonságos származékos tőzsdévé vált, egészséges ügyfélkörrel. 

Ami különbözteti a Delta tőzsdét a többi tőzsdétől, az Altcoins alapú származékokból álló termékkínálata. Míg a BitMex és a Deribit, a kriptovaluta származékos platform korai belépői a BTC, az XRP és az LTC alapú hagyományos szerződésekkel rendelkeznek, a Delta Exchange a kereskedőknek örökös szerződések sorozatát kínálja részvételre. Kínálata ATOM, Tezos, RVN alapú termékeket tartalmaz és BAT, amelyek közül néhányat kizárólag a Delta képvisel.

Piacok

A Delta tőzsde megértette és reagált a kereskedők érdeklődésére az új, örökös altcoinok felsorolása iránt. Jelenleg kínál határidős ügyletek és örökös szerződések a Bitcoin-on & 13 altcoin. Jelenlegi kínálata a következőket tartalmazza: BTC – USD határidős, BNB – BTC Perpetual, BAT – BTC Perpetual, XTZ – BTC Perpetual, LEO – USD Quanto Perpetual, XLM – BTC Perpetual, ATOM – BTC Perpetual és LINK – BTC Perpetual. Ez a Delta Exchange egyablakos ügyintézéssé teszi azokat a kereskedőket, akik hosszú távra / rövidre kívánják kötni ezeket a szerződéseket tőkeáttétel alkalmazásával.. 

A Delta Exchange robusztus biztonsági és egyéb szolgáltatásai


Ami különbözteti a Deltát társaitól, az az, hogy mennyire képes kombinálni a magas volatilitás, a korlátozott spot likviditás és a rendelkezésre álló altkoinok tőkeáttételének kihívásait. A kereskedők ezért választják ezt jobban – 

 •  A kezdetektől fogva nincs hiba – Több mint egy éve működik és a rendszer, amelyet egy nagyszerű technológiai motor és erős kockázatkezelési rendszer támogat, nem látott hibákat.
 • Tőkeáttételes kereskedés – A derivatívák beépített tőkeáttétellel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a kereskedő többszörösen nagyobb pozíciókat vehet fel, mint a tőke. A határidős és örökös szerződések akár 100-szoros tőkeáttételt is lehetővé tesznek. Sőt, a kereskedők képesek mind hosszú, mind rövidre menni.  
 • Bitcoin és USDC elszámolás – A kereskedő határidős vagy örökös szerződést köthet egy altcoinra anélkül, hogy tulajdonképpen az altcoin tulajdonosa lenne. A Delta Exchange-en minden származtatott ügylet tőkeáttétellel és elszámolással BTC-ben vagy USDC-ben történik. Ez meglehetősen egyszerűvé teszi a kereskedők életét, mivel csak BTC-vel vagy USDC-vel kell rendelkezniük ahhoz, hogy számos érmével spekuláljanak. Sőt, átválthatják BTC-egyenlegüket USDC-re, és megvédhetik magukat a piaci lejtől. 
 • Aktív ügyfélszolgálat – Sok kereskedő dicsérte a Delta Exchange-t az aktív, gyors és segítőkész ügyfélszolgálatért, amelyet kereskedői számára nyújt. A Delta Exchange nem kudarcot vallott a hátoldalán, és képes volt azonnal megoldani a kérdéseket. 
 • Promóciós ajánlatok – Mindig aktív volt a promóció végén, vonzó ajánlatokat adott ki referenciákon vagy ajándékokon keresztül a közösségi média platformjain. A közelmúltban 50% -os megtérülési ajánlatot kínált cseréjükön. Jelenleg 10 dolláros üdvözlő bónuszt is kínálnak az új felhasználóknak. Az ajánlatokról részletes információkat talál itt.

Díjtáblázat

A Delta nagyon vonzó kereskedési díjakat alkalmaz a felhasználók számára. 0% és 0,01% között mozognak. A kifizetési díjak szintén nagyon ésszerűek, a maximum 0,1%. Itt van a teljes díjtáblázat –

A Delta Exchange termékei egészséges kereskedési mennyiséget élveznek

A kereskedési volumen megszerzése az egyik legnagyobb kihívás, amellyel a legtöbb új tőzsde szembesül. A Delta Exchange azonban innovatív termékeivel, marketingstratégiáival és vonzó ajánlataival rövid időn belül egészséges kereskedési volument szerzett, és a jövőben csak növekedni fog. 

Sajtóidején a Delta Exchange BTCUSD örökös szerződéseinek 24 órás kereskedési volumene 829 670 dollár, az XTZBTC kereskedési volumene 146 111 dollár, az LTCUSDQ 93 010 dollár, a BNBBTC 85 136 dollár és a LINKBTC 75 760 dollár.. 

Három egyszerű lépés a kereskedelem megkezdéséhez a Delta Exchange-en

A Delta Exchange kereskedése egyszerű és hatékony. Felhasználóbarát és intuitív felülettel rendelkezik, amely alkalmassá teszi a weboldalt mind az új, mind a haladó kereskedők számára. Így kezdheti meg a kereskedést a Delta tőzsdén –

Készítse el a pénztárcáját 

 1. Látogasson el a Delta Exchange webhelyére – https://www.delta.exchange. Kattintson a „SignUp” fülre az oldal jobb felső sarkában. 
 2. Töltse ki teljes nevét, e-mail címét, telefonszámát (opcionális), országát és hivatkozási azonosítóját (nem kötelező).
 3. Olvassa el a felhasználási feltételeket, és jelölje be az „Elfogadom a Delta Exchange használati feltételét” jelölőnégyzetet.
 4. Kattintson a „Regisztráció” gombra.
 5. Töltse ki az e-mail ellenőrzést, majd jelentkezzen be fiókjába.

Letéti alapok

1. Jelentkezzen be fiókjába e-mail azonosítójával és jelszavával. 

 1. Lépjen a „Saját pénztárca” oldalra. Válassza ki a kívánt érmét a listából, majd kattintson a „Betét” gombra.
 2. Másolja át a DeltaExchange betéti címét, és utalja be a megadott címre. Vegye figyelembe, hogy egyes érmék minimális betéti összeggel rendelkeznek.

Rendelések vétele vagy eladása

 1. Nyissa meg a Delta Exchange webhelyét (https://www.delta.exchange/app/markets), és jelentkezzen be az e-mail címével és a jelszavával.

  Csere

 2. A kereskedési portálon a bal oldalon látható az árdiagram. Jobb oldalon van a rendelési könyv, majd a rendelés elhelyezése szakasz. A kereskedni kívánt szerződés kiválasztható a legördülő listából, amely megnyílik, amikor a bal felső sarokban található Delta Exchange logó melletti négyzetre kattint..
 3. Miután kiválasztotta a kívánt szerződést, először elemezheti a rendelési könyvet, majd leadhatja megrendelését. A megrendelés leadásához a megrendelés méretének és limitárának megadásán túl (csak limit megrendeléseknél) ki kell választania a kívánt rendelési tőkeáttételt is. 

Csapat

A Delta Exchange magasan képzett és tapasztalt személyekből áll. Az alapító csapat erősen megragadja a származékos piacot, mivel a tagok vezetői pozíciókban vannak olyan vállalatokban, mint a Citigroup és az UBS. Társalapító társaságokat is alapítottak, amelyeket olyan sátoros VC-k támogattak, mint a Sequoia, és a felhasználók millióiig terjednek. 

Mi a következő lépés? 

A Delta Exchange immár több mint egy éve működik, és fenntartotta és növelte ügyfélkörét. Most olyan új termékek bevezetésére törekszik, mint az opciók és a kamatláb-derivatívák. Az új termékek több vevőt vonzanak, és lendületet adnak a tőzsdén folytatott kereskedelem volumenének.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map