Margex: A kriptovaluta származékos termékek jövője akár 100-szoros tőkeáttétellel!

Mivel a kriptopénzpiac az év elején 1 billió dolláros piaci kapitalizációt ért el, befektetői hullám lépett fel – mindezt felszínes növekedési ütemek után kutatva. Még több nyereség keresése során a kriptográfos tőkeáttétellel történő kereskedés is feljebb lépett, mivel a kereskedők megpróbálják növelni a pozícióik potenciális nyereségét. 

Ebben a cikkben a Margex-re, az egyik leggyorsabban növekvő kriptográf származék-tőzsdére koncentrálunk, amely tiszta, felhasználóbarát és magas tőkeáttételű platformot kínál a professzionális kereskedők számára – lehetővé téve számukra, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki kriptográfiai kereskedésükből..

Mi az a Margex?

Margex egy Bitcoin-alapú derivatívák kereskedési platformja, amely akár 100-szoros tőkeáttétellel is lehetővé teszi a kereskedők számára a kereskedést. A platform célja, hogy megszabaduljon a bonyolult kereskedési struktúrától a kriptóban, miközben felhasználóbarát, olcsó és biztonságos platformot kínál a kereskedések teljesítéséhez.. 

A Margex egyedülálló módon egy új generációs platformot kínál, amely az első közösség által vezérelt csere, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szavazzanak és válasszanak egy sor szolgáltatás közül, és még újakat is javasolhatnak. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy részt vegyenek álmaik kereskedési platformjának kiépítésében – mondta a társaság szóvivője. 

A Seychelle-szigeteki székhelyű, 2019-ben elindított tőzsde hozzáférést biztosít a kereskedőknek a globális kriptopiacokhoz, és új szintű kényelmet nyújt a kereskedők számára. A felhasználók hat tokenpáron, beleértve az ETH, LTC, XRP, EOS, YFI és BTC, tőkeáttétellel kereskedhetnek a Bitcoin határidős ügyleteivel.. 

Miért Margex?

Annak ellenére, hogy viszonylag új a piacon, a Margex az egyik legjobb kriptográf származék-tőzsde. Több oka van annak, hogy miért érdemes megnéznie és kipróbálnia a platformot.

 • Magánélet: A csere értékeli az Ön adatvédelmét, és nem fedi fel személyes adatait. Ráadásul a tőzsdén nincs KYC. 
 • Biztonságos kereskedés: A Margex a legpraktikusabb és legjobban skálázható infrastruktúra-típust használja, amely a piaci csúcsaktivitás idején is lehetővé teszi a kereskedők számára a zavartalan kereskedelmet. Az alapokat hideg pénztárcában tárolják a legmagasabb szintű biztonság érdekében.
 • Átlátszóság: Az összes kereskedésed, megrendelésed és végrehajtásod világos irányítópultja áll rendelkezésedre, biztosítva, hogy bármikor kontrolláld a pénzeszközeidet. 

MP Shield rendszer

Annak ellenére, hogy egy billió dolláros piacot ért el, a kriptográfia még mindig gyerekcipőben jár, ezért a piacon ingadozik a piac. Ennek ellenére a kriptopiacon a piaci manipuláció még mindig erősen tapasztalható a globális piacon. Ez arra késztette, hogy több szabályozó és kormány szorgalmazza a piac irányítására vonatkozó szigorúbb törvények és szabályok bevezetését. 

A Margex azonban egyedülálló és exkluzív megoldást kínál – az MP Shield – célja, hogy megvédje Önt a piaci manipuláció kockázataitól és megakadályozza a kereskedelemben folytatott tisztességtelen felszámolást. Tehát hogyan működik az MP Shield?

Amint azt korábban említettük, a Margex több mint 12 különböző likviditásszolgáltatótól függ a kriptográfiai ármozgások felmérésében. AI-alapú algoritmikus technológiája révén a Margex következetesen nyomon követi az egyes likviditási szolgáltatók árfolyamát annak biztosítása érdekében, hogy ne legyen manipuláció egyikükkel sem. 

Különösen a Margex a tisztességes és egyenlő kereskedési lehetőségek biztosítására összpontosít minden kereskedőt a gyanús kereskedési tevékenységek folyamatos figyelemmel kísérésével. A tőzsde nem sorolja fel az illikvid kriptográfiai eszközöket is, amelyeket néha az árak felfújnak és manipulálnak a „pump and dump” rendszerekben. 

Tőkeáttétel kereskedés és árrés

Amint arra utaltunk, a Margex magas tőkeáttételt kínál a felhasználóknak, akár 100-szor nagyobb pozíciókat is elérve, növelve ezzel potenciális profitjukat a kereskedelemben. Az alábbiakban egy teljes táblázat található a Margex összes eszközéhez biztosított tőkeáttételi előírásokról:

Kép: Margex / díjak

A platform minden forgalomképes eszközre legalább 5x-es tőkeáttételt kínál, a minimális rendelési méret 1 dollár értékben van megadva.

A Margex jellemzői

Az MP Shield védelmi rendszeren és a fejlett tőkeáttétel-kereskedelemen kívül a Margex számos funkciót kínál a platformján, többek között: 

 • A kereskedők nem ismerik el a „Know-Your-Customer” (KYC) követelményeket. 
 • Rendkívül likvid piacok, 12 likviditásszolgáltató támogatásával.
 • Villámgyors megrendelés végrehajtás. 
 • Versenyképes kereskedési díjak.
 • Barátságos felhasználói felület.
 • Az összes ügylet mutatói (kereskedési díjak, finanszírozás, PnL stb.) A képernyőn valós időben rendelkezésre állnak, bármely ügylethez.
 • Állítható elszigetelt tőkeáttétel akár 100-szor is az összes forgalomképes eszközön. 
 • A stop-loss / take profit egyidejű használata az egyes ügyletekhez
 • MP Shield rendszer

Kereskedési díjak, visszavonás és betétek 

Betétek és kivételek 

A Margex betétek és a kifizetési csatornák azonban csak a Bitcoin-ra korlátozódnak, ami csak hiányosságot bizonyít azoknak az új felhasználóknak, akik kriptoszármazékokat akarnak vásárolni fiat segítségével. A tőzsde lehetőséget kínál arra is, hogy kriptot vásároljon hitelkártyájával harmadik fél stratégiai partnerén, Changellyen keresztül.

A kifizetések napi egyszeri időpontra is korlátozódnak, 13:00 UTC-kor, mivel az összes pénzt biztonsági okokból egy hűtőtárcában tárolják. A kifizetések díja 0,0005 BTC, plusz a változó hálózati díj. 

Díjak

A Margex rendkívül versenyképes díjakat kínál minden kereskedési eszköznél, a készítő és a Taker díjai 0,019%, illetve 0,06% között mozognak. 

A tőzsde egynapos finanszírozási rátákat is kínál, amelyek számos tényezőn alapulnak, mint például a piaci volatilitás, a nyitott hosszú / rövid ügyletek globális aránya, és ennek megfelelően változnak. A finanszírozási költségek 8 óránként esedékesek.

A teljes díjstruktúra elérhető itt.

Extrák 

 • Referral program

A Margex emellett ajánlási és társult programot is kínál az ügyfeleknek, lehetőséget adva számukra arra, hogy passzív jövedelmet szerezzenek kereskedéseikkel. Más tőzsdékkel ellentétben a Margex a kereskedési jutalékok tisztességes és átalányos 40% -át osztja meg, amelyet az ajánlása alapján szerez. A befizetéseket naponta Bitcoin-ban hajtják végre, világos elemzési rendszerrel, amely nyomon követi a jutalékokat. 

 • Élő bemutató

Szeretne megtanulni kereskedni kriptográf származékokkal kockázat nélkül? Átléphet a Margex Live Demo platformra, amely virtuális alapokat kínál a tőkeáttétellel és az árrés-kereskedéssel kapcsolatban. 

 • Közösség által vezérelt funkciók 

A Margex lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy javaslatot tegyenek és szavazzanak azokról a funkciókról, amelyeket szeretnének látni a platformon – egy ilyen jellegű, „közösségvezérelt” cserében. Ennek célja egy tökéletes kereskedési platform létrehozása a kereskedők számára. 

A Margex egy legitim projekt?

Elég sok átveréses projekt teremti meg a kriptopénzipart, de nyugodtan mondhatjuk, hogy a Margex tőzsde nem tartozik ezek közé. A csere egy törvényes és szabályozott platformot kínál, amelyet egy tapasztalt fejlesztői csapat épít, és minden kétséget megsemmisít azzal kapcsolatban, hogy a projekt hamis-e. 

Következtetés

A Margex egyedülálló és felhasználóbarát platformján keresztül fokozatosan átveszi a kriptográf származékok piacát. Annak ellenére, hogy olyan már működő tőzsdékkel versenyez, mint a Binance, a Deribit és a Huobi, a tőzsde kiváló tulajdonságai azt állítják, hogy a világ egyik legjobb kripto származék-cseréjévé válik. 

GYIK

 • Mi a MARGEX?

A Margex egy bitcoin alapú derivatív tőzsde (kereskedési platform), amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy akár 100-szoros tőkeáttétellel kereskedjenek.

 • A banki átutalás elérhető befizetési módszer a Margex-en?

Nem. De a felhasználók hitelkártyájukkal pénzt utalhatnak a Margex derivatívák kereskedési számlájára. 

 • Engedélyezhetik-e az amerikai befektetők a Margex-et?

Jelenleg egyetlen amerikai befektető sem kereskedhet a platformon. 

Jogi nyilatkozat A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map