Kako ostvariti visoku dobit na burzi kriptovaluta

Možeš li?

Kratki je odgovor da ne možete.

No, postoji nekoliko savjeta za ulaganje koji smanjuju rizik od gubitka. I vaš potencijal za dobitak puno veći.

Polazno u odnosu na Noobs

Prvo, budući da ćemo tijekom sljedećih tri do pet godina vidjeti monumentalni porast Bitcoina, Ethereuma i Litecoina, možemo biti sigurni da će ta tri primarna i “osnovna” novčića i dalje rasti u nebo. To je već rečeno, savršeno je vrijeme za prelazak s BTC-a na alt-coins koji imaju malu cijenu kupnje. I zašto? Jer dok vidimo kako se nešto poput Vergea povećalo od penija na dolar, oni koji su u njega uložili u kunu vidjet će stostruki povrat ulaganja (ROI).

Prvo najprije

Dakle, evo što je važno, morate NASTAVITI KUPOVINU BITCOINA. Sve to vrijeme morate uzimati male gomile i ulagati putem razmjene poput Binancea ili nečeg sličnog, u ono što se doslovno naziva “altcoins”. Jednostavno, oni su trkači. Zasad. Iako kao i kod razmjena, najbolje možda tek dolazi. Hoćemo li vidjeti još jednu valutu koja se podudara s bitcoinom dolar za dolar? Apsolutno. Samo ne odmah. No, nevjerojatno je koliko brzo neki od njih rastu. Uzmimo za primjer činjenicu da je tijekom posljednjeg tjedna Verge upeterostručio vrijednost. Tijekom jednog tjedna prošlo je od penija do dva, tri, četiri, pet, pet.

Vremenska Crta

To znači, ako bi netko prošli tjedan u Verge uložio 1000 USD, njihova bi investicija danas vrijedila zapanjujućih PET HILJADA dolara. To je plata od 4000 USD za tjedan dana sjedenja i promatranja tikera kako vam govori kako vaša investicija balonira.

Šokantno

Nikada prije u povijesti valute ili robe nismo kao ljudska rasa vidjeli takav uspon. U bilo čemu. Ikad. Potpuna dubina meteorskog uspona kriptovalute kao stabilnog oblika trgovine robom u samo je deset kratkih godina prešla s ničega na poslovičnih 160MPH. Doista je izvanredno!

Ovdje ostati!

Kriptovaluta je ovdje. I dokle god se kopaju novčići, provjeravaju transakcije i dok se neprestano predstavljaju nove alternativne valute „velikoj trojki“, mogućnosti ulaganja za ogromne povrate nisu samo moguće, već i ono što je tako izvanredno da bismo mogli reći u svijet financija; i ono što se gotovo najbolje šapće; VJEROJATNE su.


Vjerojatnost?

Ulaganje je pitanje vjerojatnosti. Nitko ne može predvidjeti što će jedan čovjek učiniti. Ali moguće je predvidjeti s visokim stupnjem točnosti što će učiniti prosječan čovjek. Zbog toga se ulagači toliko oslanjaju na usmenu predaju. Kao i sam čin promatranja tržišta.

Što kupiti

Ovo je igra u kojoj svi pobjeđuju. Pogotovo ako prijateljima dajete savjete što kupiti. Ovako započinje; netko pita, “što je sada dobro kupiti …” Iskusniji investitor odgovorit će bez trzaja, nešto poput: “Kupite ADA, IOTA, XVG i potencijalno neki Ripple, ako imate novac za to. Ali NASTAVITE KUPITI BITCOIN, Eter i LITECOIN. “

Što je važno

Dakle, ono što je važno i od najveće vrijednosti koju treba shvatiti jest da, iako morate KORISTITI kriptovalute poput bitcoina, etera ili Litecoina da biste KUPILI zamjenike, tada morate nadoknaditi svoje ulaganje u sam bitcoin. I Eter. I LITECOIN. Ne možete samo iscrpiti svoje ulaganje u bitcoin, ETH i LTC u korist kupnje altcoina i očekivati ​​da ćete u godinama koje dolaze imati potpuno razvijen portfelj. MASSIVE postoji potencijal za rast u altcoinima, ali možda postoji i VIŠE prilika za rast u „velikoj trojki“.

Trljanje?

Ovdje leži trljanje. Jer dok premještate svoju imovinu s bitcoina na Verge. Cijena bića Verge udvostručiti, pa opet udvostručiti, pa PONOVNO udvostručiti. Nastavit će se tim putem! Dakle, DIVNO je vrijeme za kupnju Vergea.

– Pa što je onda trljanje?

Nažalost, tada vidite kako cijena bitcoina i dalje raste, meteorski. Baš kao što novac izvadite iz BTC-a i stavite u XVG! Pa što daje? Kako možete održati snažnu prisutnost u bitcoinu, kao i u altcoinima? Potreban je novac. Mudro uloženo, PRAVO.

Neograničena opskrba vodom

Bitcoin raste poput korova s ​​neograničenom opskrbom vodom. Žedan je i pije se onoliko koliko može podnijeti. Zbog toga vidimo kašnjenja u narudžbenicama. Trenutno rudari teško mogu pratiti korak s potražnjom. Otišao je u rasponu od jednog mjeseca, s 15,5 tisuća na nevjerojatnih 19,2 tisuće dolara. Kako je ovo moguće?

Ponuda i potražnja

Postoji samo određeni broj bitcoina koji se mogu iskopati. I svakog dana potražnja za ovom vrlo ograničenom imovinom raste eksponencijalno. Povećavanje cijene. Nadalje, kako ljudi izvlače novac iz BTC-a i stavljaju ga u recimo XVG, IOTA, Ripple ili ADA … ti se bitcoini vraćaju u opticaj. Ili točnije, TRGOVA SE onima koji već imaju ove zamjenske kovanice.

Ograničeni iznos

Važno je razumjeti; da iako postoji samo određeni broj kovanica, njihova vrijednost raste, čineći ih svakim danom sve vrijednijim. Hoće li se tržište ikada srušiti? Potencijalno; kako druge valute rastu, bitcoin, Ether i Litecoin malo će pasti tu i tamo. Ali TREND je da nastavi ići gore, gore i gore.

Milijun dolara

Projekcije za BTC pokazat će da bi valuta mogla doseći milijun američkih dolara po COIN-u do 2020. godine. To je još samo dvije kratke godine. Ostaje samo 700 dana ili više dok novčići vrijedni 16 tisuća američkih dolara danas ne vrijede milijun američkih dolara. Ovaj; zaista je uzbudljivo vrijeme za život i ulaganje, jer s mogućnostima za tako dramatične dobitke na ulaganjima, sada je vrijeme za kupnju.

– Zapravo, jučer je bilo vrijeme za kupnju

To potiče hitnost koja pokreće tržište. Što pokreće cijene, što zauzvrat i ciklično stimulira tržište.

Fascinantno je

I dok svoje prijatelje i kolege investitore tražite od savjeta što kupiti; Slušaj ih. Ali cijelo vrijeme istražujte u svoje vrijeme koje su to kovanice koje ste poticani kupiti. Neki imaju vrlo različite aspekte od drugih. I različite razine dinamičnog odgovora na tržištu.

Dugoročno razmišljanje

Na primjer, ako ste dugoročni investitor, kao što bismo svi trebali biti, od najveće je važnosti nastaviti kupovati bitcoin. Eter. I Litecoin.

Udari se nogom

Slikovito ćete se i doslovno udarati ako to ne učinite. I zašto? Jer ako danas uspijete ubaciti čak 1000 dolara, do trenutka kad bitcoin u paru dosegne milijun američkih dolara (skoro sam rekao nekoliko) … jer 2020. izgleda kao da je nekoliko godina daleko. Nije! 2020 dolazi brzo.

A ako ne želite propustiti ono što je možda najveća prilika za ulaganje u povijesti čovječanstva, SADA JE VRIJEME KUPITI. 2020. nije još nekoliko godina. To je samo par. Zapamtite da se 700-dnevna oznaka brzo približava. U vrijeme potrebno za pisanje ovog članka mi smo, tek toliko bliži danu 699.

Projekcije

Evo zašto: kada BTC dosegne milijun američkih dolara po kovanici, vaša će neznatna investicija od 1.000 dolara vrijediti 52.083 dolara i promijeniti se. To je dovoljno za kupnju kuće u nekim dijelovima svijeta. Ili lijep auto. Ili fakultetsko obrazovanje za svoju djecu. To je dovoljno da onda ponovno uložite u recimo Verge, koji će do tada iznositi oko 0,60 USD, a kada dosegne 1,00 USD, vaših 52 000 USD vrijedit će veći dio od 87 000 USD.

Pa vidite, kako se tijekom manje od četiri godine ulaganje od 1.000 USD može pretvoriti u gotovo 90.000 USD.

Po istom algoritmu za ulaganje u kriptovalute možete uložiti 100 dolara i lako ga pretvoriti u 9000 američkih dolara. Do 2021. godine.

I obilježite moje riječi, ovi budući datumi bit će pred nama puno prije nego što shvatimo. Kupi sada. Kratki odgovor na pitanje: “Kako mogu zaraditi puno novca ulažući u kriptovalutu?” Na ovo se jednostavno odgovara:

Kupi

I gledajte kako vaša investicija cvjeta poput cvijeta na suncu. Ili još bolje, POLJE cvijeća.

Da rezimiramo. Nadamo se da će vam ove informacije pomoći i da ćete se sjećati da ćete, dok ulažete u novčiće za kratkoročni rast poput IOTA-e, Verge-a, ADA-e, Ripple-a i drugih, morati napuniti svoju blagajnu u poslovičnoj velikoj trojki. Oni su temeljni aspekt cijelog ovog sustava. Dobrodošli u svijet blockchain tehnologije. Bit će to vrlo dobrih deset godina za investitore koji mogu tiho čekati, promatrajući tržište i mudro ulažući.

Javite nam svoje mišljenje o bitcoinima u komentarima ispod ili nam pišite na [e-pošta zaštićena]

Predstavljeni sadržaj može sadržavati osobno mišljenje autora i ovisi o tržišnim uvjetima. Istražite svoje tržište prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne snosi nikakvu odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map