Kripto slavine 101: Je li Moon Litecoin – najbolji Litecoin?

Crypto 101: Je li mjesec Litecoin – najbolji Litecoin

Uspon kripto industrije i trgovanja novčićima predstavio je svijet puno novih koncepata. Uključuju poput ICO-a, Atomskih zamjena i Airdrops-a. Iako je svaki od njih bio jednako fascinantan za svijet da ga vidi, i postojala je jedna stvar koja je jednako oduševila sve. Uđite u kripto slavine. Kripto slavine od svojih ranih dana povezane su s riječima “Besplatna kripto”. Iako to ni na koji način nije pogrešno povezati ga sa besplatnim, treba imati na umu i koliko je to besplatno zapravo besplatno. Članak će unaprijed posjetiti neke od vodećih slavina za Litecoin, uključujući vrlo poznati Moon Litecoin –

Što je kripto slavina?

Kripto slavina je web stranica, aplikacija ili softver koji pomaže osobi da generira kriptovalute izvršavanjem jednostavnih zadataka. Uobičajeno je da korisnik polaže besplatne novčiće iz slavine klikom na gumb i popunjavanjem captche ili obavljanjem nekih drugih mikro-zadataka. Novčići se polako nakupljaju na korisničkom računu na web mjestu dok ne dosegnu minimalnu granicu povlačenja.

Ta su web mjesta obično prodavači ili pružatelji marketinških rješenja. Druge se tvrtke ili izravno udružuju s njima, ili web mjesto samo dobiva pridruženi link, objavljuje ga na svojoj platformi i omogućava ljudima da “naprave težak posao”. Sve slavine imaju jedan period puštanja besplatnih kovanica. Neke stranice s slavinama korisnicima omogućuju polaganje prava svakih 15 minuta, druge svaki sat, a neke samo jednom dnevno. Učestalost kada korisnici mogu podnijeti zahtjev povezana je s isplatom.

Zbog čega su kripto slavine toliko popularne?

Iako ideja o besplatnim novcima nije nova i postala je izvrstan alat koji koriste trgovci, kripto slavine su imale neke prednosti. Što se tiče besplatnosti, oni ljude upoznaju s konceptom kriptovaluta kao neovisne valute. Dopuštajući ljudima da zarađuju i pohranjuju vlastite tokene, slavine im pružaju praktičan pristup, tako da kada u budućnosti kupuju tokene, neće imati problema s rukovanjem njima. Kriptovalute su još uvijek nove i mnogi ljudi koji su zainteresirani za njihovo posjedovanje, nemaju pojma kako ih pohraniti ili uložiti. Slavine također otvaraju vrata za novakinje i također djeluju kao izvori relevantnih informacija o Bitcoinima kojima bi korisnici inače mogli teško pristupiti.

Uobičajene vrste nagrada u slavinama

  1. Nagrade za vjernost: To su nagrade koje korisnik dobiva jednom dnevno za posjećivanje slavine barem jednom dnevno.
  2. Nagrade za preporuke: Ovo je postavljeno za nagrađivanje korisnika zbog upućivanja novih korisnika na slavinu. Za svaku preporuku korisnici dobivaju postotni bod i nastavit će se akumulirati.
  3. Tajanstvene nagrade: Ovo je nagrada koja se neočekivano prikazuje, obično na dnu stranice kada korisnici pokušaju zatražiti besplatne Bitcoine. Sadržaj se ne otkriva dok ne dođe vrijeme da ga slavina napuni, tako da korisnici obično ne znaju što mogu očekivati.
  4. Nagrade za ponudu: To su posebne nagrade koje korisnici mogu zaraditi ispunjavanjem ponuda i anketa iz nekoliko opcija. Što se više ponuda završi, to korisnik više može potencijalno zaraditi.
  5. Nagrade za rudarstvo: Ovo je svojevrsni 100% bonus kada slavina koristi korisnikovo računalo za Proof-of-Work postupak kojim se kopa bitcoin. Izračunava se na temelju kolike je procesorske snage korisnik pridonio.

Vodeća slavina za Litecoin – Je li Moon Litecoin zapravo najbolji

Budući da je utvrđeno kako slavine rade, potrebno je shvatiti da sve slavine ne pružaju sve kovanice. Većina slavina posvećena je jednoj kriptovaluti, no nedavne su inovacije rodile i slavine s više kovanica. Iako je na raspolaganju toliko mnogo slavina, sljedeći se članak pokušava usredotočiti na to vrhunske slavine za Litecoin.

MoonLitecoin

MoonLitecoin najpopularnija je slavina za Litecoin. Svatko tko je možda koristio Litecoin slavinu, zasigurno bi barem jednom sletio na ovu slavinu, takva je njena popularnost. Osim što je popularna, slavina korisnicima omogućuje polaganje prava i do 1.000 litoshi svakih pet minuta. Da bi korisnici mogli zaraditi besplatni LTC, moraju riješiti captcha i on funkcionira na 5-minutnom tajmeru.

Web stranica tvrdi da korisnici mogu povećati zaradu za 300 posto iskorištavanjem raznovrsnih bonus shema. Sva plaćanja izvršavaju se trenutno i izravno korisnicima CoinPot mikro-novčanika. Registracija je jednostavna, a potrebna je adresa korisnika Litecoin novčanika ili CoinPot račun.

Litecoin-Faucet.com

Litecoin-Faucet.com pruža korisnicima usluge slavina za generiranje Litecoina rješavanjem captche. Vrijeme slavine postavlja se za 240 minuta i omogućava korisnicima da tvrde da oslobađaju Litecoin do 0,00000888 LTC. Tu je i dnevna lutrija na kojoj korisnici mogu zaraditi više litecoina.

Ponovno, popularna slavina, web stranica ima preko 100 000 korisnika i do sada je obradila blizu sedam milijuna zahtjeva. Ukupan iznos do danas isplaćen iznosi preko 6 000 USD. Uplate se vrše putem mikro-novčanika čvorišta slavine.

Litecoin slavina

Baš kao i Litecoin-Faucet.com, Litecoin slavina omogućuje korisnicima zarađivanje besplatnih LTC rješavajući captcha. Na web mjestu se nalazi sustav razina plaćanja s do 2.500.000 litošija za grabež svakih 60 minuta. Web stranica ima Changelly integraciju za one koji žele pretvoriti svoj Litecoin u druge kriptovalute.

Jantar Litecoin

Amber Litecoin je besplatna Litecoin slavina koja omogućava korisnicima da zarade besplatni LTC rješavajući captcha. Korisnik može zatražiti do 3300 litoshi, a mjerač vremena za slavinu je 5 minuta. Isplate su prilično trenutne i vrše se putem mikro-novčanika sa slavinom. Iako se Amber Litecoin upustio u drugu imovinu, pretežno je izrađen kao Litecoin slavina.

Litecoinfaucet.co

Litecoinfaucet.co je korisnička slavina koja omogućava korisnicima da zarade do 0,00001176 LTC svaki sat. Ono što ovdje privlači većinu korisnika jest da slavina pruža captcha i rješava medijske mikrozadatke koji su prilično jednostavni. Kao i druge, i ova web stranica nudi dnevne isplate putem mikro-novčanika sa slavinom. Ova plaćanja su gotovo trenutna.

TreasureBits

TreasureBits je još jedna popularna besplatna Litecoin slavina koja nagrađuje korisnike u LTC-u za rješavanje captche i rješavane medija. Web stranica trenutno podržava i drugu digitalnu imovinu, osim Litecoina koji uključuje bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE) i još mnogo toga. Korisnici mogu zatražiti do 2651 litoshi svakih pet minuta.

Web mjesto nije ograničeno na slavine, već također nudi igre, nudi zidove i pristup airdrop tokenima. Dodajući ga, korisnici također mogu minirati LTC koristeći značajku web minera na web mjestu. Isplate se vrše putem mikro-novčanika čvorišta slavine.

Claimulike- LTC

Claimulike je slavina s više valuta koja je opet vrlo popularna među korisnicima Litecoin slavine. Slavina omogućuje korisnicima da zarade besplatne litoshi rješavajući captcha. Slavina omogućuje potraživanja do 1400 litoshi s timerom postavljenim na pet minuta. Za slavinu je potrebna registracija koja u osnovi uključuje samo pružanje adrese Litecoin korisnicima. Isplate se vrše putem mikro-novčanika čvorišta slavine.

ZahtjevLTC

ClaimLTC je ujedno i slavina s više sredstava koja nagrađuje korisnike besplatnim LTC-om za rješavanje captche. Korisnici mogu zatražiti do 2071 litoshi svakih pet minuta, a sva plaćanja izvršavaju se putem mikro-novčanika čvorišta slavine. Tajmer postavljen za ovu slavinu također je 5 minuta i čini se da je savršena opcija ako korisnik preferira multivalutnu slavinu s visokim isplatama Litecoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map