Najbolji poslužitelji / grupe za Crypto Discord koje treba slijediti 2021. godine

Ako ste novi na tržištu kriptovaluta, zacijelo ste se pridružili nekoliko zajednica društvenih medija shvatite suštinu ove revolucionarne tehnologije. Twitter, Reddit, Medium i Instagram bilježe masovni rast broja računa 2021. godine jer tržište bitcoina i kripto tržišta nastavlja bilježiti rekordne razine. Unatoč utjecaju Reddita i Twittera u stvaranju velikih kripto zajednica, jedna platforma društvenih medija raste kao omiljena kripto entuzijastima u svijetu – RASPORED! 

Bez obzira želite li dobiti dodatne savjete za trgovanje, naučiti o najnovijim vrućim stvarima na tržištu ili saznati više o tehnologiji, kripto trgovanju Discord i diskusionim “poslužiteljima”. Međutim, pronaći ćete ih malo izazovno – jer trebat će vam pozivnica. 

Cilj ovog članka je upoznati vas s vrhunskim poslužiteljima / grupama Discord za kriptovalute koji pružaju forum za raspravu i trgovanje signalima na kripto tržištu. Ispod je 10 najzanimljivijih i najboljih Crypto Discord poslužitelja 2021. godine za vas. 

Što je Discord Server?

Svaka zajednica Discord organizirana je u kolekciju različitih kanala koji čine poslužitelj. Svaki poslužitelj ima svoje pozvane članove, teme, pravila i kanale. Jednom kada se pridružite poslužitelju, moći ćete doprinijeti bilo kojem kanalu i razgovarati s ostalim članovima koji razgovaraju na određenom kanalu. 

Poslužitelji su ispunjeni tekstualnim i glasovnim kanalima (gdje možete razgovarati s drugima). Također možete dijeliti videozapise, slike, internetske veze, glazbu i još mnogo toga. Otvaranje poslužitelja na Discordu je besplatno. 

Kako učinkovito koristiti svoje Crypto Discord poslužitelje

Iako Discord postaje miljenik društvenih medija za kripto ulagače, većina kripto skupine Discord još uvijek su neučinkovite. To je vidjelo većinu kripto investitora koji su prešli na Telegram radi interakcije s drugim kriptofanatima, unatoč činjenici da je Discord daleko bolji. 

Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da izvučete maksimum iz svog kripto usmjerenog Discord poslužitelja.

 • Zaključajte svoja dopuštenja kako biste izbjegli neželjenu poštu i prijevaru na vašem Discord poslužitelju. 
 • Upravljajte obavijestima o porukama kako biste izbjegli obavještavanje svakog člana vašeg poslužitelja svaki put kad se poruka pošalje na kanal.
 • Postavite zaštitnika bota kako biste spriječili neželjenu poštu vaših članova. To se može učiniti postavljanjem captcha koda koji osigurava samo ljudima pristup ostalim članovima vašeg poslužitelja. 
 • Osigurajte da vaš Discord poslužitelj ima prijateljsko sučelje i da nije pretrpan. 

Kako odabrati najbolji Crypto Discord poslužitelj / grupu

Pronalaženje dobrih poslužitelja za kripto razdvajanje za sebe (pogotovo ako ste prvi putnik Discord-a) može biti izazov s obzirom na ogroman broj grupa prijevara koje se pojavljuju. U nastavku dajemo kratki popis onoga što biste trebali pogledati prije nego što se pridružite kripto poslužitelju Discord. 

 1. Broj članova na poslužitelju.
 2. Provjerite ima li poslužitelj Bot Guards. 
 3. Je li platforma prilagođena korisniku?
 4. Je li grupa interaktivna i ugledna?
 5. Odaberite između plaćenih i besplatnih kanala.
 6. Sadržaj koji želite konzumirati – trgovanje signalima u odnosu na općenite kripto vijesti itd. 

Najpopularnije skupine za kriptološki nesklad

S kvalitetama rasprava koje se podudaraju s Twitterom i dobro organiziranom i uređenom strukturom sličnom Redditu, Discord je san kripto investitora. Discord vam nudi priliku za rad s interaktivnom zajednicom i dijeljenje strasti prema tehnologiji. 

Ispod je popis glavnih kripto kanala Discord 2021. godine kojima biste se trebali pridružiti kako biste dobivali trgovačke signale i razgovarali o tehnologiji u usponu. 

NAPOMENA: Neki od kanala imaju neželjenu poštu, nedostatke i šilinge. Istražite vlastito istraživanje prije nego što upotrijebite trgovačke signale i informacije iz ovih grupa Discord za donošenje investicijskih odluka.

 • r / kriptovaluta

kripto grupa Discord

Uspješan uspon r / kriptovalute na Redditu rodio je Discord poslužitelj koji dopušta samo pozvane osobe. Poslužitelj je jedna od najvećih Discord grupa trenutno u kripto – nudi članovima platformu za raspravu o bilo čemu kripto. 

Od kripto trgovine do DeFi-a, do uzgoja rata, altcoina, rudarstva i transakcija kitova – sve se može potražiti u grupi r / Cryptocurrency Discord. 

Članovi: 39.468

Pozovi vezu: https://discord.com/invite/8T7aqnZ

 • MEGA Pump – grupa za ulaganje u kriptovalute

kripto grupa Discord

MEGA Pump, kako glasi naziv poslužitelja Discord, grupa je posvećena kupnji i prodaji kriptovaluta u shemi “pump and dump”. Ova grupa pruža korisnicima priliku da maksimiziraju svoju dobit putem trgovinskih signala i vijesti kako bi pratili trenutna događanja u kripto.

Poslužitelj također nudi stranicu “Rezultati” za praćenje trgovina predloženih u grupi. Konačno, MEGA Pump također nudi “pridruženi sustav” koji nagrađuje one koji u grupu dovedu nove investitore.  

Članovi: 96.483

Pozivnica: https://discord.com/invite/MZ56B8Pwsn

 • Danas guramo 

Danaswepush

Još jedna grupa za ulaganje u Bitcoin na popisu. Danas se We Push sastoji od pet javnih kanala na svom poslužitelju – #announcements, # affiliate-system, # general-chat, # create-pozivnice (gdje možete pozvati svoje podružnice na poslužitelj) i # server-guide. Kanal vodiča poslužitelja daje vam vodič za najvažnije privatne, plaćene i besplatne kanale na poslužitelju. 

Iako smo investicijska grupa za Bitcoin, Today We Push se također sastoji od pumpanja kanala različitih tokena “u obliku”.

Članovi: 45.855

Pozivnica: https://discord.com/invite/EyTDH6bqZg

 • Kripto pumpe WallStreetBets

kripto grupa Discord

Ako ste pratili nedavnu sagu Gamestock, onda ste sigurno čuli za WallStreetBets, Reddit stranicu posvećenu povlačenju maloprodajnih sredstava i padu prodavača kratkih hedge fondova. Uspjeh na Reddit stranici vidio je kako brojni spinoffs niču – WallStreetBets Crypto Pumps kao jedna od najistaknutijih na Discordu. 

Ovaj je Discord poslužitelj uglavnom pumpna grupa, pri čemu zajednica odlučuje kupiti žeton na jednoj burzi kako bi napuhala cijenu i ostvarila dobit. Također nudi kanal rezultata i pridruženi program za pozive.  

Članovi: 72,854

Pozivnica: https://discord.com/invite/zUtvSwmZH2

 • Signal velike pumpe – Bitcoin Investment Group

kripto grupa Discord

Signal velike pumpe – Bitcoin Investment Group jedan je od najvećih kripto fokusiranih poslužitelja na Discordu. Gotovo 250 000 članova doprinosi grupi – čavrljajući o kripto, raspravljajući o novim kripto događajima i kupujući ili prodavajući trgovinske signale. 

Svakodnevno se stvaraju kanali “Pump signal” koji vam daju priliku trgovati zajedno s masom kripto entuzijasta na Discord poslužitelju. 

Članovi: 248.800

Pozivnica: https://discord.com/invite/UjmYxtDe

 • Cryptex Commonwealth 

kripto grupa Discord

Cryptex Commonwealth cilja na ulagače kriptovaluta koji gledaju na dugoročne horizonte i organiziraju razne informativne rasprave. Da biste se pridružili, morate imati pozivnu šifru, predstaviti se ostalim članovima i pričekati 24 sata da vas moderator (‘Alen’) potvrdi i doda na poslužitelj. 

Članovi: 9,832 

Pozivnica: https://discord.com/invite/qnZwJDS

 • Elitni kripto signali

kripto grupa Discord

Kao jedna od najorganiziranijih kripto Discord grupa, Elite Crypto Signals nudi besplatne i plaćene kanale. Iako poslužitelj ima široku paletu kanala za odabir, najaktivniji kanali na poslužitelju usredotočeni su na kupnju i prodaju predviđanja i trgovinskih signala. Takva je ozbiljnost u grupi da trgovci na poslužitelju kupuju i prodaju “točne” trgovinske signale do 30 dolara po signalu. 

Poslužitelj je također sjajan za zadržavanje na površini s trenutnim događanjima na kripto tržištu, dijeljenje mema i raspravljanje o vašem mišljenju o akcijama na tržištu cijena. 

Članovi: 14.340

Pozivnica: https://discord.com/invite/sc6Me8g

 • Pucanje kripto

kripto grupa Discord

Jedan od najstarijih i najraznolikijih kripto Discord poslužitelja. Cracking Crypto nudi članovima široku paletu informacija o kripto i raspravama o bilo kojim pitanjima temeljenim na kripto. 

Poslužitelj ima šest glavnih kanala – puno više od bilo kojeg drugog poslužitelja na ovom popisu – uključujući uvode, premium informacije za pretplaćene investitore, signale trgovinske analize, razgovore opće zajednice, kripto resurse i partnerstva osigurana u kripto ekosustavu. 

Članovi: 11.272

Pozivnica: https://discord.com/invite/zJkxzrq

Zaključak

Kako tržište bjesni prema granici od 2 bilijuna dolara, očekuje se da će se još ljudi pridružiti kripto skupini, a pronalazak korisne zajednice mogao bi im pomoći da brže rastu u ovaj ekosustav Divljeg zapada. Discord je izvrsno mjesto za pronalaženje svih svojih odgovora u kripto, trgovinskih signala za zaradu i novih prijatelja za dijeljenje vašeg kripto znanja. 

Izjava o odricanju odgovornosti Prikazani sadržaj može uključivati ​​osobno mišljenje autora i ovisi o tržišnim uvjetima. Istražite svoje tržište prije ulaganja u kriptovalute. Autor ili publikacija ne snosi nikakvu odgovornost za vaš osobni financijski gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map