SecuX Stone Vs Ledger Nano X – Koji je bolji kripto hardverski novčanik?

SecuX Stone i Ledger Nano X među su najbolji hardverski novčanici za kriptovalute na tržištu. Ova analiza usredotočit će se na usporedbu dva novčanika kako bi se utvrdilo koji je sigurniji. Kada odlučujete o najboljem kripto hardveru za sebe, morat ćete uzeti u obzir čimbenike kao što je veličina vašeg portfelja; hoćete li trebati pristup internetu, kompatibilnost s mobilnim uređajima i radnim površinama; ili trebate integrirati novčanik treće strane. Koristit ćemo ove čimbenike za odluku o boljem kripto hardverskom novčaniku između SecuX Stonea i Ledger Nano-a.

Kamen SecuX: prvi dojam

Kripto hardverski novčanik SecuX Stone dolazi u tri verzije – SecuX Stone V20, SecuX Stone W20 i SecuX Stone W10. 

Kripto hardverski novčanik SecuX Stone V20

Kripto hardverski novčanik SecuX Stone V20 vodeći je novčanik za marku SecuX. Ima ugodno veliki zaslon osjetljiv na dodir u boji od 2,8 inča u obliku dvanaesterokuta, s aluminijskim okvirom i gumenom podlogom. Estetski je puno bolji i kompaktniji od ostalih kripto hardverskih novčanika koji djeluju nejasno i jeftino. Ima bateriju od 600 mAH koja se u potpunosti može napuniti u roku od 2 sata. Gumena podloga pruža značajke apsorbiranja udara koje osiguravaju da novčanik može podnijeti neko fizičko zlostavljanje ako ga padnete ili pritisnete na druge predmete. Ne kažemo biti nespretan, ali za kripto novčanik SecuX Stone V20 ne biste se trebali puno brinuti.

Novčanik ima jedan mikro USB priključak, a omogućen je i Bluetooth. Novčanikom možete upravljati pomoću aplikacije SecuX Mobile za Android i iOS. Ako namjeravate novčanikom upravljati putem interneta, za povezivanje s računalom možete upotrijebiti USB priključak ili Bluetooth za povezivanje s računalom ili telefonom. Novčanik SecuX Stone V20 i Stone W20 omogućuju vam bežično upravljanje portfeljem ili obavljanje transakcija na velikom zaslonu osjetljivom na dodir. Te su značajke razlog zašto je SecuX Stone V20 poznat i kao uređaj “Cross-Platform”. 

Novčanik izvorno podržava Ripple (XRP), Stella Lumens (XLM), DigiByte (DGB), Groestlcoin (GRS) i druge uobičajene kriptovalute. Većina kripto hardverskih novčanika izvorno ne podržava ove jedinstvene kripto-datoteke. 

Sigurnosno gledano, kripto novčanik SecuX Stone V20 dolazi s Infineonom (njemačka tvrtka) CC EAL 5+ certificiranim sigurnosnim elementom (SE), koji jamči vaše privatne ključeve i PIN kodove. Ostale sigurnosne značajke uključuju: 

  • Unaprijed instalirani firmware otporan na neovlašteno pristupanje koji se može nadograditi 
  • Fizička potvrda za svaku transakciju izvršenu iz novčanika
  • Randomizirana digitalna tipkovnica za sprečavanje hakiranja pritiskom tipki 
  • Jednokratna lozinka koja se koristi za uparivanje s glavnim uređajem, poput računala ili telefona, kada upotrebljavate Bluetooth. Što je najvažnije, omogućuje vam generiranje lozinki od 12, 18 i 24 riječi pomoću kojih možete povratiti novac ako je novčanik oštećen.

SecuX Stone V20 podržava BTC, BCH, ETH, LTC, XRP, XLM, DASH, DOGE, BNB, DGB, GRS i sve ERC-20 tokene kao što je USDT. Imajte na umu da je uz svako ažuriranje firmvera uključena veća podrška za novčiće. Maloprodajna cijena SecuX Stone V20 kreće se od 139 dolara, što je prilično povoljno. 

Kripto hardverski novčanik SecuX Stone W20

W20 ima istu veličinu zaslona kao i SecuX Stone V20 koji se čini kompaktnijim i laganijim, a isporučuje se sa stražnjim poklopcem od kose u obliku pravokutnika, veličine dlanova, integriranim topljivim ljepilom u ultrazvučnom obliku kao cjelovita cjelina.

Sve značajke W20 iste su kao i V20, uključujući podršku za kovanice, dvostruku povezanost s računalom ili bežičnu vezu za telefon. Također ima punjivu litij polimernu bateriju od 600 mAH, trajnost do 7 sati u upotrebi. Najočitija razlika između novčanika SecuX Stone W20 i V20 je fizički dizajn i sastav materijala. SecuX Stone W20 kreće se od 119 dolara.

SecuX Kamen W10 kripto hardverski novčanik


Kripto hardverski novčanik SecuX Stone W10 početni je novčanik iz serije SecuX. Međutim, status početne razine ne znači da je inferioran u odnosu na verzije W20 ili V20. Ima 2,8-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir, baš kao i ostali SecuX modeli. Njegova je vanjska strana potpuno ista kao kod SecuX Stone W20 koji je izrađen od ABS plastike s studijskim osjećajem.

Za razliku od W20 i V20, SecuX Stone W10 nije omogućen Bluetooth. To znači da ne možete koristiti mobilne aplikacije za upravljanje ili transakcije iz vašeg novčanika SecuX Stone W10. Da bi to nadoknadio, ima mikro USB priključak za povezivanje s vanjskim računalnim uređajima za upravljanje novčanikom. Na taj se način možete povezati s internetom.

Sigurnosne značajke ugrađene u hardverski kripto novčanik SecuX Stone W10 iste su kao i kod W20 i V20 novčanika. Ugrađeni sigurnosni čip je sigurnosni element vojne razine CC EAL5 + koji dolazi od njemačke tvrtke Infineon, a koji pruža neosvojivi trezor kripto imovine za bilo koji fizički ili cyber napad. Također podržava iste novčiće kao i ostali SecuX novčanici. Ima osnovnu cijenu od 99 dolara.

Ledger Nano X Hardware kripto novčanik

Hardver Ledger Nano X je u obliku USB sticka. Mali je, kompaktan i lako stane u džep. Trenutno je hardverski novčanik za kriptovalute Ledger Nano X jedan od vodećih kripto novčanika na tržištu. Podržava preko 1100 kriptopisa; a zahvaljujući dizajnu USB sticka, možete upravljati portfeljem s bilo kojeg računala. Omogućen je i Bluetooth, što znači da funkcijama novčanika možete pristupiti pomoću iOS i Android aplikacija. 

Ledger Nano X također ima sigurni čip s CC EAL5 + certifikatom koji pokreće vlasnički BOLOS OS. Novčanik izvorno podržava oko 200 kovanica, ali možete upravljati s do 1100 kriptopisa. Nadalje, možete HODL do 100 kriptovaluta istovremeno. Radi na bateriji od 100mAh. Ima osnovnu cijenu od 150 dolara.

Zaključak: SecuX Stone Vs Ledger Nano X

Iz gornjih usporedbi očito je da su oba ova novčanika izvrsna na svoj način. Zaista ovisi o tome što tražite u kripto novčaniku. Iako oba novčanika imaju impresivne sigurnosne značajke i funkcionalnosti, Ledger nano X djeluje malo impresivnije jer podržava preko 1100 kripto-datoteka i HODLing mogućnosti. Živjeli. 

Usporedba specifikacija 

Usporedba SecuX Stone V20 Knjiga Nano X
Materijal Aluminijski okvir s gumenom podlogom Plastika i nehrđajući čelik
Veličina ekrana 2,8 inča  0,96 inča
Ekran na dodir Predstaviti Nijedna. 2 gumba za funkcionalnost
Dimenzija 98 mm sa 15 mm 72 za 18,6 za 11,8 mm
Težina 120 grama 34 grama
MCU nordijski SV
CC EAL5+  Infineon SV
USB Tip C Tip C
Bluetooth Omogućeno Omogućeno
Baterija 600mAh 100mAh
Web aplikacija Dostupno N / A
iOS Podržani Podržani
Android Podržani Podržani
Podrška za kovanice Dvanaest glavnih kriptova s ​​do 820 tokena 100 glavnih kriptofona s oko 1000 tokena
Broj računa na Hardverskom novčaniku Podržava do 500 računa Samo 100 računa
Provjera QR koda Podržava se izvan mreže i na mreži Dostupno samo na vanjskom uređaju kada je povezan
Sjemenska fraza 24 riječi 24 riječi
Lozinka za oporavak sredstava Potvrdite niz od 4 riječi iz sjemenke fraze od 24 riječi uzastopno Potvrdite 24 riječi jednu po jednu
Osnovna cijena  139 dolara  150 USD

Kao bonus za naše čitatelje možete dobiti 10% ili 15% popusta od vaše narudžbe od SecuX-a unošenjem kodova kupona prilikom plaćanja u SecuX online trgovini:  https://shop.secuxtech.com/

Da biste ostvarili 15% popusta, upotrijebite kod kupona: “coingape” za V20 i W20

Da biste ostvarili 10% popusta, upotrijebite kôd kupona: “coingapew10” za W10

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map